Slik bør gutta kle seg i vår

Minimalistiske snitt og klassiske farger blir alt annet enn kjedelig kombinert med høyvannsbukser og pyjamasskjorter i silke. Her er vårens trendguide for herre.

PÅ CATWALKEN:

Farger som blått, beige og hvitt var godt representert på catwalken da våren- og sommerens herrekolleksjoner ble vist frem. Mange av de store motehusene har gått for en klassisk stil med minimalistisk preg, men det var også flere som viste pastellfarger, batikk og blomstermønstre.

En av trendene som gikk igjen på catwalken var silkeplagg – både i form av enkle pyjamasskjorter og bukser med mønster som minner om eksklusive silkeskjerf.

SLIK GJØR DU:

1. Bruk enkle plagg som kardiganer, chinos og pologensere i klassiske farger som blått, hvitt eller beige for å få den minimalistiske stilen fra catwalken.

2. I vår skal buksene rekke deg til anklene – og de kan gjerne være hvite. Hvis du ikke vil bruke penger på en høyvannsbukse, kan du rulle opp buksebeina. Du skal se barnbeint ut i skoene, så se etter sokker som kun dekker tær og hæl.

3. Våg å ta inn ett feminint element i et ellers maskulint antrekk. Paisley-mønster eller en pyjamasskjorte i silke er gode alternativer. Er det ikke aktuelt, kan du trøste deg med at enkle, maskuline denimskjorter er akkurat like trendy.

LES OGSÅ:Bestekompiser fra Ås ble motestjerner

LES OGSÅ:Kopier stilen til Tinie Tempah

LES OGSÅ:Neglelakk på menn - hot eller usexy?

Hvordan var din opplevelse i dag?