Derfor bør du kaste deg på disse trendene

Bli en trendsetter ved å kaste deg på høstens trender allerede nå.

De ivrigste fashionistaene har allerede begynt å ta i bruk klær, sko og tilbehør som kommer til å blir trendy til høsten. Ofte blir ikke produktene de satser på en stor trend før billigkjedene kaster seg rundt og lager inspirerte kopier. minMote har lagt merke til tre trender som allerede nå peker seg ut.

Kamuflasje-jakken:

Kamuflasjebølgen er snart over oss, men miltærmønsteret har foreløpig ikke dukket opp på jakker i motebutikkene her hjemme i Norge. Kamuflasjejakken må du derfor gå til innkjøp av i en jakt- eller sportsbutikk. Er du komfortabel med nettshopping, kan jakken klikkes hjem hos blant annet UrbanOutfitters.co.uk. Skal du til et av nabolandene våre i løpet av sommeren, bør du ta turen innom Topshop.

Kombiner jakken med plagg du ville brukt til en svart skinnjakke - den passer til alt fra jeans, t-skjorte og pumps til skjørt, shorts og støvletter. Føler du mønsteret blir for mye, vil en ensfarget militærjakke gi det samme uttrykket i en mildere versjon.

LES OGSÅ: – Rihanna er den mest sexy artisten som finnes akkurat nå

«Loafers»:

Denne skoen dukket opp blant norske bønder på 30-tallet. I de senere har den med jevne mellomrom dukket opp i trendbildet, og nå er den tilbake for fullt.

Skoene kommer i en rekke materialer, men vil du ha et par som varer og som er behagelige på, bør du satse på varianter i skinn. Gjør som Alexa Chung og bruk skoene til skjørt og skinnjakke. Mot høsten kommer de til sin rett med korte jeans eller kjole og strømper.

Flere av de store motehusene tilbyr en rekke varianter, og de største kjedebutikkene har allerede kastet seg på trenden.

Iøynefallende strikk:

Allerede nå kan man se hva som blir høstens hotteste strikkegenser. Vil du være tidlig ute med trenden, bør du se etter grov strikk med iøynefallende mønster. Designere som Carven, Alexander Wang og Stella McCartney har denne sesongen eksklusive varianter i kolleksjonene sine, men nå har også kjedebutikkene begynt å snuse på den kule, grove strikketrenden.

Kombiner genseren med shorts og skjørt på sene sommerkvelder, eller gjør som Monet Mazur og bruk den til boots og jeans.

LES OGSÅ: Denne Hollywood-stilen har du råd til

LES OGSÅ: Slik skal det gjøres – sjekk Jessica Albas sexy look

Hvordan var din opplevelse i dag?