Sommerens fineste kjoler - finn din favoritt!

Sommerhalvåret er godt i gang og butikkene bugner av lekre kjoler i alskens farger og fasonger. minMote har plukket ut de aller fineste.

Jennifer Bråthen
Publisert:

Feminine sommerkjoler kan brukes ved en rekke anledninger og kombiners nesten hva som helst. Ballerinas og blazer, Converse-sko og olajakke, pumps og tweedjakke - alt er lov!

Eksklusiv og pyntet:

Skal du i et pyntet sommerselskap kan du med fordel gå for en enkel og eksklusiv look som Jennier Lopez. Velg deg en kjole i duse farger, kombiner den med glitrende tilbehør og iøynefallende sminke. Sprit opp uttrykket med en fargerik ring. La håret fallet naturlig med enkel styling eller gå for en løs hestehale.

Stilsikker og avslappet:

Skal du på hagefest kan du velge og vrake når det kommer til kjolealternativer. Om du velger deg en fotsid eller lårkort variant spiller ingen rolle så lenge kjolen oser av sommer.

Styr unna de åletrange kjolene og gå for en florlett variant - gjerne med blomster. Velg tilbehør som bryter med kjolen din, slik Olivia Palermo gjør, og sørg for at du har egnet fottøy som gjør deg stødig i gresset.

LES OGSÅ: Dette har gått av moten

Komfortabel og rocka:

Hvite kjoler, både med og uten blonder og broderier, er et perfekt kjolevalg for sene sommerkvelder. Med det rett tilbehøret kan du tilføre den uskyldige kjolen, som kommer i en rekke fasonger, det lille ekstra. Kombiner den med olajakke eller skinnjakke, pumps eller ballerinas. Har du valgt en variant med få detaljer, kan du i tillegg gå for store iøynefallende smykker. Topp det hele med røde lepper og frisk neglelakk. Det vil gi deg en rocka og oppdatert look.

LES MER: Norske kjendiskvinner trosser legens advarsler

LES MER: Kvinner opereres for å gå i høye hæler

Publisert:

Finn mer innhold om: