Dama til Bernhoft best kledd - sjekk minMote-Sonias dom over Spellemann-antrekkene

I knallgul jakke og dyp utringning slo Lisa Bernhoft-Sjødin antrekk-knockout på alle kjendisene. Den vakre kona til Jarle Bernhoft var klart best kledd på årets Spellemann, mener minMote-leder Sonia Huanca Vold.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Gjestene hadde valgt vidt forskjellige antrekk til Spellemann-prisutdelingen på Folketeateret i Oslo. Den kjendistunge feiringen var spekket med glamorøse kjoler og høye hæler, men også herreinspirerte antrekk og sko.

VGTV:Se minMote-Somias dom her

minMote-leder Sonia Huanca Vold har kastet dommen over antrekkene på den røde løperen og hun er ikke i tvil om hvem som var kveldens best kledde.

Lisa Bernhoft-Sjødin

I knallgul jakke fra Selected Femme og arm i arm med sin Spellemann-nominerte ektemann Jarle Bernhoft strålte Lisa Bernhoft-Sjødin.

Sonias dom:

Glem Jarle, hvem er denne dama? Hun ser helt fantastisk ut! Lisa Bernhoft-Sjødin overgår alle kjendisene som har gått opp den røde løperen i kveld. Bernhofts kone ser ut som en superstjerne og fortjener definitivt tittelen it-girl. Dype utringninger er veldig trendy akkurat nå, og Lisa kler det utrolig godt. Det samme gjelder den gule jakken og det rufsete håret.

Stella Mwangi

Grand Prix-stjernen Stella Mwangi stilte i kveldens mest dristige antrekk.

– Dressen har jeg kjøpt i London, mens smykkene er håndlaget. Øredobbene er fra Nelly, sier Stella.

Sonias dom:

Stella ser fantastisk ut i sort dress! Antrekket er plettfritt, men tilbehøret er hun ikke like heldig med. Hun burde byttet ut skoene med et par sorte pumps og droppet hårbåndet og vesken. Sko kan være avgjørende og i dette tilfellet ødelegger de et svært godt utgangspunkt.

Eva Weel Skram og Ingrid Bjørnov

Ingrid Bjørnov kom i et herreinspirert antrekk, mens Eva Weel Skram kom i en omsydd vintage-kjole fra Velouria Vintage.

- Jeg kjøpte den i høst, sier Eva.

Sonias dom, Eva Weel Skram:

Vakre Eva ser ut til å ha hentet inspirasjon hos selveste Marilyn Monroe. Høye splitter er in, men denne er litt for dristig. Hadde kjolen vært løsere ville hun sett enda bedre ut!

Sonias dom, Ingrid Bjørnov:

Ingrid Bjørnov burde heller valgt en kjole for anledningen. Jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne. Skoene, blusen, smokingjakken, sløyfen – det er dessverre ikke mye som stemmer på den flotte artisten i kveld.

Marte Stokstad og Anne Rimmen

Marte Stokstad visste ikke hvor kjolen hennes var kjøpt.

- Men den er ganske julete, syns du ikke? spør hun.

Stesøsteren Anne Rimmen kom i bluse fra InWear og bukse fra svenske Filippa K.

Sonias dom, Marte Stokstad:

Martes kjole er kjempefin, men jeg kan dessverre ikke si det samme om skoene. De får antrekket til å se mindre eksklusivt ut og burde heller vært en annen farge. Den vakre programlederen kler det lyse håret veldig godt og ser nydelig i kveld. En feil mange gjør når de skal pynte seg til fest er å bruke hudfargde strømper. Marte hadde sett enda bedre ut med bare ben.

Sonias dom, Anne Rimmen:

Anne er sexy i herreklær - den vakre programlederen klarer kunststykket å se feminin ut i bukse og gjenkneppet skjorte. Gøy å se at hun tør å leke seg med klær! Jeg skulle ønske Anne hadde latt håret vokse - hun hadde sett enda vakrere ut med en skulderlang page-frisyre.

Siri Nilsen

Siri Nilsen kunne fortelle at hun ikke hadde mye valg da hun valgte kjole til Spellemann-utdelingen. Hun kom sammen med ektemannen Anders Bye.

- Det er den eneste som passer kroppen min akkurat nå, lo hun.

Sonias dom:

Siri Nilsen ser alltid bra ut. Denne gangen viser hun stolt frem sin gravide mage i en liten, rød kjole. Kjolen sitter perfekt og fargen kler den søte artisten godt. Hvis jeg skal pirke på noe, må det bli skoene, som kunne vært ensfargede.

Marit Larsen, Maya Vik og Guri Solberg

Marit Larsen kjøpe sin blomstrete kjole i New York, hvor hun bodde åtte måneder i fjor.

– Det ble en del vintage-kjøp og denne kjolen er et av dem, smiler Marit Larsen.

Guri Solberg kom sammen med mannen David Vogt og stilte i en vintage 70-tallskjole lånt av TV2s stylister.

Maya Vik kom i sitt favorittmerke Acne, som hun også hadde på sin egen lanseringsfest i høst.

Sonias dom, Marit Larsen:

Marit Larsen har en en søt og nostalgisk stil og holder seg til den. Denne gangen har hun kastet seg på vårens store blomstertrend og den er som skapt for den feminine artisten. Veldig bra!

Sonias dom, Maya Vik:

Maya Vik ser alltid bra ut! Bassisten er nesten mer kjent for sin kule stil enn for musikken hun spiller og det er ikke uten grunn. Maya er ikke redd for å skille seg litt ut og tør å være feminin på en litt annerledes måte.

Sonias dom, Guri Solberg:

Guri Solberg stråler på den røde løperen. Den gravide programlederen har valgt en flatterende paljettkjole som sitter fint. Hun kunne med hell droppet de sorte strømpene slik at vi fikk sett noe hud og antrekket ikke ble så tekkelig.

Mariann Thomassen stilte i et av sine mange originale antrekk. Her sammen med kjæresten Jørgen El Fakiri.

– Det er laget av Surferosa-stylist Josefin Johansson, sier hun.

Gabrielle Leithaug kom i vintage-klær fra London. Bukseselene var kjøpt i en butikk på Grünerløkka.

Sonias dom, Mariann Thomassen

Mariann Thomassen kjører sin egen stil som vanlig. Sminken er nydelig og artisten ser utrolig bra ut. Antrekket er det vanskelig å si noe annet om enn at det er veldig Mariann.

Sonias dom, Gabrielle Leithaug:

Gabrielle ser veldig bra ut i kveld. Håret er kjempefint og hun kler de sorte blondene godt. Synd hun valgte en for stor bukse. Med riktig bukselengde og uten hvite bukseseler, ville antrekket sett veldig mye bedre ut!

Publisert: