Kim Kardashian har Louboutin-sko til 1 million kroner

Kim Karadashian (31)

Ingrid Bruvik
Publisert:

er i disse dager å se på coveret av italienske L'Uomo Vogue. I intervjuet med bladet avslører stjernen blant annet at hun eier hele 224 par sko fra Christian Louboutin.

Ifølge motenettstedet Fashionista.com elsker Kim Kardashian å bruke penger på de rådyre skoene med de iøynefallende røde sålene. Reality-stjernen har hatt en privilegert oppvekst, men påpeker at det er det hennes gode arbeidsmoral og egne penger som gir henne mulighet til å unne seg selv designerskoene fra Louboutin.

– Ja, jeg ble født rik. Det var en klassisk California-slekts måte å vise pengene sine på: skrytende, smakløst og overdådig. Luksusboliger med svømmebasseng, private klubber, eksklusive vennskap og dyre biler, forteller tv-personligheten om sin barndom til herremagasinet hun pryder.

– Men til tross for rikdommen har jeg vært i stand til å bygge mitt eget imperium i medieverdenen, fortsetter Kim.

Et par Louboutin-hæler koster fra rundt 3.000 kroner og oppover. Vil du ha et par som er belagt med Swarovsky-steiner, må du ut med nesten 40.000 kroner. Det betyr at Kim Kardashian har en Louboutin-samlig verdt godt over en million kroner.

Kardashian, som for tiden er lykkelig forelsket i rapperen Kanye West, har syslet med design, skuespill og synging. Hun innrømmer i intervjuet at hun har lyst på en karriere utenfor kjendisverden og at de enklere tingene i livet også appellerer til henne.

– Jeg hadde likt å være lærer og jeg ber alltid en liten bønn om det før jeg legger meg. Også kunne jeg ha tenkt meg å bruke mer tid sammen med min far og mine fans, betror den styrtrike skjønnheten til herremagasinet.

LES OGSÅ: Her røper stylistens kjoledrøm

LES OGSÅ: Derfor må du ha denne skoen i garderoben

Publisert: