Årsoppsummering: Jenny Skavlan

SNART FORELDRE: Jenny Skavlan og Thomas Gullestad venter sitt første barn i 2016. - Jeg gleder meg stort, sier Skavlan til MinMote. FOTO: MATTIS SANDBLAD/VG

- Jeg har bare aldri hatt barn før, og har kun vært barnevakt i 30 minutter. Men gleder meg stort. Jenny Skvalan (29) drar oss gjennom 2015, og deler hva hun gleder seg mest til i 2016.

Thea Roll Rakeng
Publisert:

MinMote har bedt en rekke norske kjendiskvinner om å oppsummere året som har gått. Her kan du lese årsoppsummeringene til Tone Damli, Camilla Pihl, Louise Angelica Riise, P3s Silje Nordnes, og Christine Dancke!

Hele Norges «it»-jente Jenny Skavlan mimrer tilbake til pasta-middager i Italia, tipser om morsomme snapchat-kontoer hun har oppdaget det siste året, og deler favorittbildene sine fra turer hun og mannen Thomas «Fingeren» Gullestad har vært på i 2015.

Men mest av alt gleder Jenny seg til å bli mamma i året som kommer.

Slik oppsummerer hun året:

Dette var mest stas i 2015: - Jeg må jo si det er stas å skulle ha barn. Jeg har bare aldri hatt barn før, og har kun vært barnevakt i 30 minutter. Men gleder meg stort. Så var det en helt utrolig opplevelse å reise til regnskogen og bo med et helt isolert urfolk for å deretter formidle hvor viktig regnskogen er til det norske folk med TV-aksjonen. Så nok er den mest givende og spennende jobben jeg gjør i løpet av et år.

Råeste kulturopplevelse: - Die Antwoord på Roskilde var helt tullete fett. Seint på natta, et band fra Sør Afrika som spiller TecnoRap. Det er litt som å se romvesner. Og DET er jo en kulturopplevelse utenom det vanlige.

Beste film eller serie jeg så: - Jeg og Thomas fikk helt oppheng på den kalde krigen i sommer. Den enorme spenningen mellom Sovjet og USA, kappløpet etter å sende folk til verdensrommet, lage atombomben og være best i sjakk, er så utrolig fascinerende og sier så mye om den verdenen vi lever i nå.

Så vi har sett alt av dramaserien om de to KGB-agentene som bor undercover i USA under den kalde krigen, The Americans. Og så har vi trålet oss gjennom NRK-serien om den kalde krigen: Den kalde krigen: Hat, kjærlighet og propaganda.

HØYDEPUNKT: Et av de største høydepunktene fra 2015 var da Jenny besøkte regnskogen og levde med urfolket i forbindelse med TV-aksjonen. Foto: Privat

Beste bok: - Boka «Girl on the train» er en hysterisk morsomt thriller. Hovedkarakteren Rachel er litt for glad i flaska og sliter med blackouts. Men en dag er hun redd hun har gjort noe helt forferdelig under en fuktig blackout. Det gjør at all fylleangsten man noensinne har hatt, føles som bitte, bitte små peanøtter.

Trenden jeg ble lei av: - Supermat.

Favorittplagg: - Høyhalser ass. I alle former. Med glitter, i ull, gjennomsiktig og med blonder.

Her hang jeg mest: - To meter unna Thomas.

Det beste jeg spiste: -Jeg og Thomas hadde en uke langs den italienske rivieraen i sommer. Den beste ferien vi har hatt! Og ifølge meg, finnes det ingenting som er så godt som hjemmelaget Ravioli.

Altså, italienerne fortjener å bli bura inne for å ha funnet opp noe så kriminelt godt som Ravioli. Myk pasta med ostefyll, dynket i en pikant tomatsaus laget av søte, lokale cherrytomater… De greiene gjør meg myk i hjertet og grisk i blikket. Jeg gir meg ikke før hver minste lille pute har funnet veien via kjeften min og må stort sett rulle hjem. Når jeg dør skal jeg svøpes i pasta og kokes. Jeg skal rett og slett begraves som verdens første menneskeravioli. Kunne nesten giftet meg med Ravi og gitt han etternavnet Oli.

Mmm...

Favorittkontoene å følge på Insta: -Dette spørsmålet må jeg endre på til «Favorittkontoene å følge på snapchat» før jeg svarer. Fordi Gunilla fra Svenske Hollywoodfruer har fått seg snap hvor datteren hennes, stjerneskuddet Erica filmer morra si mens hun hikker i sakte film. Ubetalelig. Litt krunglete navn, thegunnn5- men verdt alle tre n'ene. Også er det vår plikt å følge live den fantastiske jobben Leger Uten Grenser gjør i Middelhavet under navnet msfnorge.

Unfollowed du noe spesielt: -Jeg trener ikke yoga og kan bli litt lei av folk som står på hode og forutsigbare kontoer som aldri overrasker.

SNART FORELDRE: Jenny og Thomas har vært gift i to år, og venter sitt første barn i 2016. Foto: Privat

Beste låt: - Jeg elsker alt Sondre Justad og Karpe Diem slipper. Så lenge det ikke er en fis. Jeg har hørt veldig mye på norsk musikk dette året. Og de nevnte gutta avrundet jo det året med den steinharde låta «Lett å være rebell i kjellerleiligheten din» og «Riv i hjertet» - som gjør nettopp det.

Stilen jeg kjørte mest: - Aner ikke. Man er jo innom en del stiler i løpet av et år. Fra festival til julegenser.

Et favoritt-mobilbilde og hvorfor: - Klarer ikke å velge mellom disse:

Øl og solnedgang på Capri.
Kortspillet Casino og Pizza i Italia.
Thomas ser morsom Cowboy-film og jeg ser filmen og ungdommer med kreft, «The fault in our stars» på flyet hjem fra Bali.
Klining i Berlin.

Dette gleder jeg meg mest til i 2016: - Med ambisjonen om å være et nettsted og en nettTV-kanal uten trendpress, med inspirasjon til gjenbruk, et sted jeg kan produsere TV- idèene mine og legge ut oppskrifter på redesign, så startet jeg jennyskavlan.com. Og her skal det skje mye spennende i 2016.

Jeg skal designe klær, spille inn Børning2, få barn og MYE mer. Det blir så gøy det. Og sånn som jeg liker det, litt kaotisk.

Publisert:

Finn mer innhold om: