Sommerpraten med Eveline Karlsen

Sommerpraten Eveline Karlsen

Dager ved sjøen og middager med venner er det Eveline Karlsen drømmer om å bruke sommeren på.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:
Sommerpraten Eveline Karlsen

Eveline Karlsen. Foto: Privat.

Sommerpraten Eveline Karlsen

Eveline Karlsen. Foto: Privat.

Sommeren er i full gang, og MinMote har derfor samlet et knippe kule damer for en skikkelig sommerprat, hvor de deler sine sommervaner og beste ferietips. Først ut er YouTuber Eveline Karlsen.

– Hva er det du ikke klarer deg uten om sommeren?

– Solkrem! Jeg er avhending av Guerlain sin solkrem! For det første, fordi jeg må beskytte huden min, men den gir også en helt rå brunfarge! Solbriller og leppepomade er også et must. En fresh jumpsuit slår heller aldri feil.

untitled link

– Hva gjør du helst i ferien?

– Jeg elsker sjøen. Det er der jeg hører hjemme om sommeren. Enten om det er å kjøre båt eller bare slappe av ved havet. Jeg elsker også å reise og oppleve nye ting.

Les også: Dette gjør du om du blir solbrent

– Har du et godt pakketips?

– Ta med reisestørrelser av alt du har. Det er så kjekt! Du sparer så mange kilo i bagasjen. Jeg pakker også alt av ladere, produkter og smykker i små «toalettmapper» så ikke det er helt kaos i kofferten. Her kommer også jumpsuits og kjoler inn i bildet. Det er to plagg i ett!

A post shared by Eveline Karlsen (@evelinekarlsen)

– Hva gjør du helst etter jobb om sommeren?

– Jeg har jo hatt to jobber en god stund nå. Jeg lager gjerne videoer til YouTube-kanalen min, både før og etter jobb. Men hadde jeg hatt fri, ville jeg sittet på bryggen et sted med deilig mat, venner og et kaldt glass vin! Deilig!

KLÆR

12 strandvesker perfekte til sommeren

– Hva spiser du helst?

– Jeg elsker matvanene om sommeren. Jeg griller nesten hele året, men grillen og jeg blir ett om sommeren. Jeg griller ALT! Og vannmelon og jordbær. Det slår aldri feil.

– Hvilke hverdagsrutiner dropper du?

– Jeg bruker lite tid på sminke om sommeren. Da vil jeg at huden skal få puste. Jeg prioriterer god hudpleie og ansiktsmasker. Det gjør underverker!

HÅR

Han står bak hårbørsten «alle» har

– Hvordan forholder jeg meg til dagens skjønnhetsideal?

– Jeg forholder meg så enkelt til det, jeg bare er meg selv, så håper jeg alle andre er det også. Jeg velger hva slags press jeg ønsker å legge på meg selv og hvor mye tid jeg gidder å bruke på og tenke negativt. Jeg har faktisk altfor mye morsomt å gjøre til og prioritere det.

A post shared by Eveline Karlsen (@evelinekarlsen)

– Hva leser du helst i ferien?

– Jeg leser ikke så mye skal jeg være ærlig. Jeg liker å bla gjennom magasin, men det å høre på musikk eller en underholdende podkast er mer min greie.

– Hva unner du deg selv i ferien?

– Jeg elsker å spise ute, jeg bruker nok litt ekstra penger på mat, drikke og opplevelser. Jeg er nok mer «til stede» når jeg har ferie. Prøver å koble av på en annen måte enn i hverdagen. Jeg har mange rutiner jeg alltid følger for å være effektiv å få ting gjort. Jeg unner meg selv å ikke følge dem.

A post shared by Eveline Karlsen (@evelinekarlsen)

– Hvordan samler du overskudd til hverdagen?

– Jeg trenger ikke så altfor mye tid til å hente meg inn. Sannheten er at jeg ikke er så glad i å «slappe av». Jeg liker å få mye ut av dagene, stå opp tidlig og føle at jeg kan nyte friheten. Jeg tror alle har litt godt av å koble av. Kjenne at de får med seg det som skjer rundt dem og nyte dagene. Legg vekk telefonen av og til og bare kos dere!

HÅR

Fin sveis til de ekstra viktige dagene

Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.