Slik gjorde han barndomshjemmet til drømmehjemmet

PUSSET OPP: Rune overtok barndomshjemmet og gjorde det til sitt eget. Her avbildet i sin egen konseptbutikk «Mathildes verden». Styling og foto: Tone Kroken/Yvonne Wilhelmsen.

Barndomshjemmet fikk et nytt liv da butikkeier Rune Aas Strandvik pusset det opp. 

Tone Kroken
Publisert:

Tone Kroken og Yvonne Wilhelmsen er MinMotes interiøreksperter. Gjennom sin spalte viser de deg inspirerende hjem:

Rune Aas Strandvik bor sammen med kjæresten Kristian i Steinkjer. Der har de skapt sin egen lille oase i Runes gamle barndomshjem.

De har pusset opp og gitt huset kreative og kule løsninger. I tillegg har de høner og haner som går fritt i hagen.

LIVSSTIL

Stjerneparet Benedicthe Bjerke og Egor Filipenko

Stilen er en kombinasjon av ren og stram nordisk og dekadente detaljer fra Paris og andre reisemål.

– Vi elsker den personlige stilen. Det er en god og kul atmosfære som vi kjenner med en gang vi kommer inn. Det er litt som å være i Paris eller London, forteller han.

EKSTRA LANG SOFA: Rune digger sofaen fra Tine K Home, som er ekstra lang. Den fornyes med nye trekk. Styling og foto: Tone Kroken/Yvonne Wilhelmsen.

Rune er flink på å lage vakre stilleben og å få «sin» stil. Samtidig liker han også å forandre, blande og mikse nye stiler og looker. Det er nesten alltid noe nytt hjemme, avslører han.

KLÆR

Drømmebutikken krevde massiv oppussing

Det generøse hjemmet oser av ro og hjemmekos. Sandvik gjør innkjøpene til butikken «Mathildes verden» selv, hvilket betyr mye reising, men han vil alltid tilbake til Steinkjær.

REISEMINNER: I reolen i stua har paret samlet minner, keramikk og legg merke til hvordan de gamle bøkene blir til lekker styling. Styling og foto: Tone Kroken/Yvonne Wilhelmsen.

Rune konseptbutikken som ligger midt i Steinkjer sentrum finner du klær, interiør, møbler, blomster og velvære.

LIVSSTIL

Gjør stua ny på 1-2-3

Kristian åpner snart sitt eget studio i det lille huset i hagen. Der vil han lage en liten og intim frisørsalong i grønne omgivelser.
Se bildene fra hans drømmehjem her!

VINTAGE: Inspirerende bøker med foto, kunst, reise og mat får ligge fremme som dekor sammen med et par vintage boksehansker fra Paris. Styling og foto: Tone Kroken/Yvonne Wilhelmsen.
RYDDIG: Svarte vegger og svart duk gjør kjøkkenet litt mer ryddig. De fine tingene kommer bedre frem, og paret liker den rustikke og tøffe stilen. Styling og foto: Tone Kroken/Yvonne Wilhelmsen.
FAVORITT: Kjøkkenet er favorittrommet i huset. Her lages det mye mat og den åpne løsningen gir lett kontakt med gjestene. Styling og foto: Tone Kroken/Yvonne Wilhelmsen.
DEKADENT: Bilder fra magasiner er klistret på veggen med tapetlim. Det store gullspeilet er et kupp ble kjøpt på Finn.no. Styling og foto: Tone Kroken/Yvonne Wilhelmsen.
DETALJER: Gullspeilet har utsmykkinger som gir det lille ekstra. Styling og foto: Tone Kroken/Yvonne Wilhelmsen.
LYST: Soverommet er lyst og avslappet. Styling og foto: Tone Kroken/Yvonne Wilhelmsen.
OPPREDD: Sengeteppet ligger henslengt over kanten, og også soverommet pyntes med grønne planter. Styling og foto: Tone Kroken/Yvonne Wilhelmsen.
PYNT: Produktene kan fint ligge fremme som en ekstra detalj i stylingen. Styling og foto: Tone Kroken/Yvonne Wilhelmsen.
Publisert: