Feelgood-spalten med Thea Sofie Loch Næss

VIL STRESSE MINDRE: Thea Sofie Loch Næss beste skjønnhetstriks er å være glad i seg selv. Foto: NTB scanpix

Skuespilleren hyller den magiske væsken norsk vann fra springen, heier på å være glad i seg selv og skulle gjerne brukt mer tid på å gjøre verden til et bedre sted. 

MinMote
Publisert:

Vinteren er på sitt kjipeste flere steder i landet, og våren virker langt unna. MinMote har derfor spurt en rekke norske kvinner om hva de gjør for å føle seg bra, ikke nødvendigvis for å se bra ut. Ved å plukke opp noen tips håper vi ventetiden frem mot varmere tider blir litt kortere.

Først ut var P3-programleder Christine Dancke.

Nå er det den kule up-and-coming skuespilleren Thea Sofie Loch Næss (21) sin tur.

– Hva er det første du gjør når du står opp?

– Håper at jeg kan sove lenger! Og……sjekker mobilen…… trist. En slave av teknologiens verden.

NYHETER

Gigi Hadid i norsk design

– Hva skulle du ønske du visste da du var 16?

– At alt ordner seg til slutt, Thea.

KLÆR

NÅ ER DET BESTEFARSKO SOM GJELDER

– Hva skulle du ønske du brukte mer og mindre tid på?

– Jeg skulle ønske jeg brukte mindre tid på mobilen. Er det bare jeg som skal sjekke hvor mye klokka er og plutselig titter opp 20 min senere og tenker «jeg kaster bort livet mitt»? Hvor forsvant de 20 minuttene - til meningsløse Instastories og memes? Skulle også ønske jeg brukte mindre tid på å stresse over fremtid og jobb, som jeg ville sagt til Thea (16): Alt ordner seg til slutt.

– Hva med mer tid på å gjøre noe viktig?

– Føler jeg bare snakker og snakker og snakker om verdens tilstand i dag, men handler jeg? Og mer tid på å lage mat, jeg er en elendig kokk, men jeg ELSKER MAT. Så mer tid på å gjøre noe aktivt for å forbedre verden, og å lage mat.

KLÆR

Fem høydepunkter fra New York Fashion Week

– Hva skjemmer du bort deg selv med?

– Akkurat nå jobber jeg på en produksjon i Budapest og der unner jeg meg massasje en gang i uka, og ansiktsmaske og te og ligge i senga hele dagen og gjøre ingenting/lese bok/høre på musikk.

– Er det et produkt eller en ting du ikke klarer deg uten?

– Tannbørste. Lemsip og sånne brusevitaminer. Og parfymen min, jeg elsker mennesker som lukter godt. Vær mot andre som du vil andre skal være mot deg?

LIVSSTIL

Slik styler du med blomster

– Har du en skikkelig budsjettfavoritt?

– Norsk vann fra springen, ohhh the luxury! Til ansiktet, til saft, til kaffe, til koking av pasta, til å vaske klær og hår - denne magiske væsken fungere til ALT!

TILBEHØR

Designerveskene vi drømmer om

– Skal man se helt bort fra fornuften, hva ønsker du deg?

– Okeey, i helt tilfeldig rekkefølge: En Old English Sheepdog! Et immunforsvar som aldri svekkes. Så at huset fra «Call me by your name» var til salgs, kunne godt tilbrakt en ferskenspisende sommer der. Jobbe med for eksempel Greta Gerwig eller Sofia Coppola eller Andrea Arnold eller noen andre talentfulle kvinner. Og fred og kjærlighet for alle mennesker, dyr og jorda, pluss likestilling for alle og ny regjering. Sånn. Kan jeg ønske meg mer nå?

– Hvor ofte vasker du håret?

– Annenhver dag. Kanskje. Tørrsjampo er jo en veldig god oppfinnelse.

– Hva er ditt beste skjønnhetstriks?

– LOVE YOURSELF (men det er veldig vanskelig noen ganger så: drikk masse vann, sov, hold deg varm, gjør ting som gjør deg glad og fornøyd med deg selv).

– Hva er din «guilty pleasure»?

– Drikke rødvin og høre på jazz alene. Jeg prøvde det en gang fordi jeg hadde en romantisk idé om personen jeg ønsket å være, men jeg følte meg pretensiøs og gikk raskt over til den ekte Thea som liker å spise sjokolade og sove lenge!

KLÆR

NÅ ER HÅRBØYLEN DET KULESTE TILBEHØRET

Publisert:
MinMote
MinMote er Norges største moteside. Vi vil inspirere og opplyse deg, samtidig som du vil finne de siste nyhetene fra moteverden i inn- og utland.