Årsoppsummering: Artist og «Skal vi danse»-vinner Adelén

HOT: Adelén er Norges hotteste navn om dagen - noe hun understreket på kjendisgallaen iført en gjennomsiktig blondekjole fra Ganni. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

I 2015 har Adelén (19) nærmest bodd i et dansestudio, utviklet enn mer voksen stil og spist det beste hjemmelagde måltidet i hele sitt liv. Slik oppsummerer hun året.

Thea Roll Rakeng
Publisert:

MinMote har bedt en rekke norske kjendiskvinner om å oppsummere året som har gått - se oppsummeringene til Louise Angelica Riise, Tone Damli og «Unge lovende»-Siri Seljeseth her.

Adelén beskriver året som har gått som et av de beste i livet så langt. I midten av november gikk hun til topps i «Skal Vi Danse», senere i måneden stjal hun rød løper-showet på kjendisgallaen, hun har gitt ut låten «Spell on me», og fortalt til MinMote at hun er blitt mer selvsikker i løpet av 2015 enn hun noen gang har vært.

LIVSSTIL

Tone Damli oppsummerer året

19-åringen er uten tvil kjendisnorges heteste navn om dagen, og vi fikk Adelén til å oppsummere året:

Dette var mest stas i 2015: - Å vinne «Skal Vi Danse», helt klart. Jeg visste ikke at det kom til å bety så mye for meg, men den gleden jeg følte akkurat da er det veldig lenge siden jeg har følt. Det, og at jeg ble ferdig på videregående er det beste som har skjedd i år.

Råeste kulturopplevelse: - Jeg var i Hellas for første gang i år, og fikk kjenne den økonomiske krisen tett på kroppen. Alle bankene var stengt, og stemningen var dyster.

Les også: Siri Seljseth fra Unge Lovende oppsummerer 2015

Beste film eller serie jeg så: - Jeg er veldig glad i grøssere og krim, så det må bli «American Horror Story». Jeg elsker den serien!

Trenden jeg ble lei av: - Birkenstock-sandaler. Jeg har aldri hatt dem selv.

Les også: Tone om Adelén: - Ser på henne som lillesøsteren min

Favorittplagg: - Lange, stramme kjoler er favoritten fra i år. For å fremheve formene mine må jeg kle meg i noe stramt, samtidig som jeg synes det er noe elegant over lange kjoler.

12 fantastiske julekjoler

Her hang jeg mest: - Jeg tror jeg aldri har tilbragt så mange timer i et dansestudio som i år.

Det beste jeg spiste: - Det var rett etter «Skal Vi Danse» hvor jeg kom hjem til mamma og pappa for første gang på lenge, og pappa hadde lagde ordentlig god indretfilet. Da hadde jeg bare spist take away-mat i to måneder, så det hjemmelagde måltidet er faktisk den beste matopplevelsen jeg har hatt.

Favorittkontoene å følge på Insta: - Jeg pleier å poste mye på Instagram, men ikke se så mye på andre. Jeg følger mange fitness-kontoer, rett og slett fordi jeg liker å se trente kropper.

MinMote.no - Norges største moteside

Unfollowed du noe spesielt: - Nei, ikke for noen grunn. Men jeg har nok fjernet noen som jeg ikke har kontakt med lengre.

Beste låt: «Sorry», med Justin Bieber.

Stilen jeg kjørte mest: - Jeg har gått mye i svart i år, og faktisk aldri vært så mørk i stilen som nå. Jeg føler meg litt mer voksen, og har latt håret gro ut til sin naturlige, mørke farge også. Det er gøy å teste ut forskjellige stiler.

MinMote.no - Norges største moteside

Dette gleder jeg meg mest til i 2016: - Jeg gleder meg mest til å bare jobbe med musikk, og at jeg ikke har videregående hengede over meg. Det å bare kunne bruke all tid og krefer på det jeg virkelig har lyst til - musikk og dans, det skal bli deilig.

Publisert:

Finn mer innhold om: