Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

Spalte: Sommerskjønn med Eirin Kristiansen

Eirin cover

Den skjønne bloggeren Eirin Kristiansen bruker solpudder på øyelokkene og lettere foundation på sommeren. Her er hennes favorittprodukter.

Malene Emilie Rustad
Publisert:
Eirin cover

@eirinkristiansen

Eirin cover

@eirinkristiansen

MinMote har bedt et knippe kule og inspirerende damer om å dele sine beste skjønnhetstips og vaner i sommerferien. Fjortende kvinne ut er toppblogger og forfatter Eirin Kristiansen. Les om SKJØNNHETSEKSPERTEN THAO KAKAOS RÅD her, IT-JENTE MARIANNA THEODORSENS FAVORITTPRODUKTER her, GINE MARGRETHE LARSENS BESTE TIPS her, DARJA BARRANIKS SOMMERANBEFALING her, BEAUTYBLOGGER CHIMOAS SMIKETRIKS her, SOPHIA LIES SOMMERPLANER her, LINN HELENA NILSENS DAGLIGE RUTINER her, MAJA HATTVANGS ENKLE SKJØNNHETSRUTINER her, ANNIKEN JØRGENSEN AKA ANNJORS KVISETIPS her, Farmen-aktuelle MAIKEN WAHLSTRØM NILSSEN her, HEGE AURELIE BADENDYCKS NYE KARRIERE her, MARIA SKAPPEL HOLZWEILERS SOMMERVANER her og SYNNØVE SKARBØS ULTIMATE SKJØNNHETSTRIKS her.

Hva er planene i sommer? – Det har ikke akkurat vært mye sommer i Bergen i år, og derfor har jeg heller benyttet muligheten til å reise så mye som overhodet mulig før høsten smeller i gang. Jeg har vært på alt fra storbyferie i Barcelona, Berlin, Paris og Amsterdam - til late dager på stranden i fantastiske Bali og Kroatia!

untitled link

Mitt beste skjønnhetstriks for å føle meg fresh om sommeren er: – Lettere sminkeprodukter! Jeg har byttet ut den vanlige foundationen min med Giorgio Armani Maestro Glow Nourshing Foundation, og den er helt perfekt til sommerbrun hud. Den gir perfekt glød og en usminket, fresh look samtidig som at den pleier huden!

HUDPLEIE

HUDPLEIETRENDEN SOM HERJER NÅ.

Om sommeren har jeg denne hudpleierutinen: – Jeg har gått til innkjøp av reiseversjonen av Clarisonic børsten, og den bruker jeg 2-3 ganger i uken når jeg renser ansiktet. Den er en favoritt, og perfekt å pakke med seg i kofferten! Utenom det har jeg de faste hudpleierutinene; rens, toner, fuktighetskrem, øyekrem.

untitled link

Hvis jeg skal på fest, pleier jeg å: – Legge på litt ekstra RMS highlighter. Denne gir en duggfrisk og superfresh glød! Jeg legger også solpudderet mitt på øyelokkene.

Er det ett sminkeprodukt jeg ikke klarer meg uten, så er det: – Solpudderet ’Dark Deepest’ fra Mac. Det gir en varm og fin glød.

SMINKE

MØT MAKEUPARTISTEN SOM SMINKER KJENDIS-NORGE.

Favorittneglelakken er: – Jeg liker å ha forskjellige farger på neglene mine om sommeren. Da kombinerer jeg gjerne røde, rosa og koralltoner! Det er lekkert til solkysset hud.

Går jeg for en statement-leppestift, er det alltid: – Jeg bruker sjelden noe annet enn leppepomade, men går jeg for leppestift er det alltid ’velvet teddy’ fra Mac!

Eirin produkter

Hightlighter fra RMS hos net-a-porter.com

409,-
Gå til butikk
Eirin produkter

Parfyme fra MAC hos vita.no

395,-
Gå til butikk
Eirin produkter

Leppestift fra MAC hos douglas.no

185,-
Gå til butikk
Eirin produkter

Foundation fra Giorgio Armani hos feelunique.no

435,-
Gå til butikk
Eirin produkter

Solpudder fra MAc hos vita.no

275,-
Gå til butikk

Min favoritt-sommerduft er: – MAC Candy Yum-Yum.

Dette produktet dropper jeg om sommeren: – Foundation med mye dekkevne. Da går jeg heller Armani Maestro Glow som nevnt over!

Sminketrenden jeg digger, men ikke tørr å prøve: – Jeg synes glittermakeup på øynene er helt rått, men jeg er redd jeg hadde sett ut som den discokulen. Ansiktet mitt kler ikke tung øyesminke, dessverre!

MinMote.no - Norges største moteside
HÅR

HER ER OPPSKRIFTEN.

untitled link
Publisert: