Sjekk Milla Boutique-eierens fantastiske hjem

MØRKT OG DEILIG: Camilla Berntsens stue byr på lun stemning og massevis av personlighet. STYLING OG FOTO: Tone Kroken/Yvonne Wilhelmsen/Lazydays.no.

La deg inspirere av Camilla Berntsens unike stue.

Tone Kroken
Publisert:

Den siste tiden har mørkt interiør vært det store. En som virkelig har gått for den mørke og mystiske looken i hjemmet er Milla Boutique-innehaver Camilla Berntsen.

Den Oslo-baserte interiørbutikken har blitt en favoritt for mange som liker den mørke og organiske interiørtrenden.

Tone Kroken og Yvonne Wilhelmsen, som står bak nettsiden Lazydays.no og er MinMotes interiøreksperter, har besøkt Camilla Berntsens fantastiske hjem.

Se bildene og la deg inspirere!

FLERE BORD: Med flere stuebord skaper du en leken vri på stylingen. STYLING OG FOTO: Tone Kroken/Yvonne Wilhelmsen/Lazydays.no.

I Camilla Berntsen stue er det en helt særegen stil, på et totalt sortmalt loft.

LIVSSTIL

Hjemme hos Benedicthe Bjerke og Egor Filipenko

ELSKER INTERIØR: Camilla Berntsen driver interiørbutikken Milla Boutique. STYLING OG FOTO: Tone Kroken/Yvonne Wilhelmsen/Lazydays.no.

I Berntsens hjem er det fullt av gull, marmor og grafisk mønster blandet med fugler, dyr og fjær som et annet viktig element.

LIVSSTIL

NÅ ER DET DENNE TRENDEN SOM GJELDER I STUEN

KULE DETALJER: Camillas stue har mange spennende elementer å legge øynene på. STYLING OG FOTO: Tone Kroken/Yvonne Wilhelmsen/Lazydays.no.

Sofaen er akkurat slik en loungesofa skal være, lav og myk å sitte i – de marrokanske tykke teppene gir rommet det klassiske uttrykket, og de grønne plantene er en deilig kontrast til alt det mørke.

LUNT: Myke, lyse tekstiler bryter med det sorte. STYLING OG FOTO: Tone Kroken/Yvonne Wilhelmsen/Lazydays.no.

Camilla Berntsen har blandet hardt og mykt, metaller, tre, og skinn. Det gir rommet den superkule looken.

DEVIL IS IN THE DETAILS: Legg merke til hvordan Camilla har innredet stuen med planter og personlige favoritter. STYLING OG FOTO: Tone Kroken/Yvonne Wilhelmsen/Lazydays.no.
SMART: Legg merke til hvordan Camilla har utnyttet rommet for å sette frem sine interiørfavoritter. STYLING OG FOTO: Tone Kroken/Yvonne Wilhelmsen/Lazydays.no.
Publisert: