Spalte: Sommerskjønn med Thao Kakao

SOMMERSKJØNN: Thao Kakao sverger til maksimal avslapping, høy solfaktor og minimalt med sminke. Foto: Privat.

Thao Kakao jobber som estetisk sykepleier og makeupartist. Her er hennes beste råd for en vellykket og enkel sommerrutine.

Malene Emilie Rustad
Publisert:

MinMote har bedt et knippe kule og inspirerende damer om å dele sine beste skjønnhetstips og vaner i sommerferien. Trettende kvinne ut er Thao Kakao, estetisk sykepleier hos klinikken Elite Helse og stylist og makeupartist hos Pudder Agency.

Les om IT-JENTE MARIANNA THEODORSENS FAVORITTPRODUKTER her, GINE MARGRETHE LARSENS BESTE TIPS her, DARJA BARRANIKS SOMMERANBEFALING her, BEAUTYBLOGGER CHIMOAS SMIKETRIKS her, SOPHIA LIES SOMMERPLANER her, LINN HELENA NILSENS DAGLIGE RUTINER her, MAJA HATTVANGS ENKLE SKJØNNHETSRUTINER her, ANNIKEN JØRGENSEN AKA ANNJORS KVISETIPS her, Farmen-aktuelle MAIKEN WAHLSTRØM NILSSEN her, HEGE AURELIE BADENDYCKS NYE KARRIERE her, MARIA SKAPPEL HOLZWEILERS SOMMERVANER her og SYNNØVE SKARBØS ULTIMATE SKJØNNHETSTRIKS her.

Hva er planene i sommer? – Planen i sommer er å slappe maksimalt av. Jeg har hatt et travelt år med mye jobbing og nye studier, så i år unner jeg meg litt ekstra ferie. Først ut er en tur til en av mine favorittbyer, Barcelona. Der jeg skal shoppe, spise god mat og bade på stranden så mye som mulig. Så tar jeg turen til København og Falster i Danmark for å besøke familie og venner. Planen der er å spise deilig nybakt dansk brød med ost.

untitled link

Mitt beste skjønnhetstriks for å føle meg fresh om sommeren er: – Minimalt med sminke og masse solkrem. Jeg får utrolig fort farge når solen titter frem, så solkrem med SPF 50 er tingen for meg. Ellers så elsker jeg Honey Bronze shimmering dry oil fra The Body shop som gir meg super glød. Et par dråper på hele kroppen og så er jeg klar.

HUDPLEIE

Denne hudpleietrenden herjer akkurat nå.

Om sommeren har jeg denne hudrutinen: – Jeg liker å holde det enkelt og har ikke hundrevis av produkter i badehyllen. Jeg bruker en blanding av Zo og Elixir produkter som hjelper meg med å holde huden min i sjakk da jeg har slitt mye med huden min tidligere. En gang i måneden unner jeg meg en tilpasset hudpleiebehandling. I det siste har jeg forelsket meg helt i mesoterapi, en behandling som virkelig gir glød. Jeg renser huden min morgen og kveld med Zo Foama cleanser og 2-3 ganger i uken bruker jeg Elixir sine pads for å exfoliere. Jeg bruker Niactil på morgenen (min desidert favoritt krem, huden blir ikke fet og holder huden min fuktig samtidig som den holder urenheter i sjakk) og Retinex fra Elixir på kvelden. Og jeg går aldri ut av døren uten solkrem. Elsker Zo Oclipse smart tone spf 50.

untitled link

Hvis jeg skal på fest, pleier jeg å: – Jeg er ganske enkel på fest. Tror jeg har hatt den samme sminkeloooken siden ungdomskolen. Jeg har asiatiske øyne som gjør at jeg selv føler at jeg ikke tåler så mye øyensminke, så da blir det eventuelt leppene som blir i fokus.

Er det ett sminkeprodukt jeg ikke klarer meg uten, så er det: – Blemish balm fra Dr Schrammeck. Elsker denne kremen. Den har virkelig alt. God dekk uten at det blir for mye og ikke minst solfilter som gjør at jeg slipper å tenke på solfaktor hvis jeg skal ut en kjapp tur. Den lar huden puste så urenheter som kviser dukker sjeldent opp. Men det beste av alt, du får en fantastisk glød!

SMINKE

MØT MAKUPARTISEN SOM SMINKER KJENDIS-NORGE.

Favorittneglelakken er: – Essie bordeaux nail polish med Essie gel couture top coat. Etter at jeg fant denne topcoaten trenger jeg aldri mer å dra til en negledesigner å fikse neglene. Resultatet blir som shellacen du får i salong, bare at du kan gjøre det kjapt hjemme.

untitled link

Går jeg for en statement-leppestift, er det alltid: – Giorgio Armani Rouge D`Armani lipstick engravable 404- Flamboyant.

Min favoritt-sommerduft er: – Dries Van Noten par Frederic Malle. Bruker den året rundt, blir aldri lei.

Dette produktet dropper jeg om sommeren: – Selvbruningskrem.

Sminketrenden jeg digger, men ikke tør å prøve: – No makeup trenden. Synes det ser helt fantastisk ut på de som har lange øyevipper, og som kan droppe maskara på sommeren. Jeg ser bare ut som et lite barn fordi jeg nesten ikke har noen øyevipper.

MinMote.no - Norges største moteside

Min «go to»-sommerfrisyre: – Myke bølger og litt dry texturizing spray fra Oribe.

untitled link
Publisert: