Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

Spalte: Sommerskjønn med Chioma Anugweje

Chioma cover1

Beautyblogger Chioma Anugweje elsker å ha det gøy med sminke og er ikke redd for å dra på litt ekstra på fest. Her er hennes beste skjønnhetstriks for sommeren.

Malene Emilie Rustad
Publisert:
Chioma cover1

@chiomaacom

Chioma cover1

@chiomaacom

MinMote har bedt et knippe kule og inspirerende damer om å dele sine beste skjønnhetstips og vaner i sommerferien. Tiende kvinne ut er beautyblogger, youtuber og journalist Chioma Anugweje. Les om SOPHIA LIES SOMMERVANER her, LINN HELENA NILSENS DAGLIGE RUTINER her, MAJA HATTVANGS ENKLE SKJØNNHETSRUTINER her, ANNIKEN JØRGENSEN AKA ANNJORS KVISETIPS her, Farmen-aktuelle MAIKEN WAHLSTRØM NILSSEN her, HEGE AURELIE BADENDYCKS NYE KARRIERE her, MARIA SKAPPEL HOLZWEILERS SOMMERVANER her og SYNNØVE SKARBØS ULTIMATE SKJØNNHETSTRIKS her.

Hva er planene i sommer? – Jeg har akkurat vært i et bryllup i Florida og nå er jeg i Texas. Skal være her i to uker før det er tilbake til Oslo. Der blir det blant annet Tusenfryd med niesen min. Hun har aldri vært der, så det tror jeg blir veldig gøy!

Mitt beste skjønnhetstriks for å føle meg fresh om sommeren er: – Prepping av huden! Før jeg påfører sminke bruker jeg solkrem og masse fuktighet.

Om sommeren har jeg denne hudpleierutinen: – Jeg prepper alltid huden med solkrem på kroppen og i ansiktet. Eller så går jeg inn med en fuktighetskrem som inneholder SPF. Så bruker jeg en god og fuktighetsgivende primer før jeg påfører sminke som også inneholder spf. Jeg går også med en fukthetsgivende mist eller setting-spray for å gi ansiktet mer fuktighet i løpet av dagen. Jeg renser alltid huden godt med Bioderma sin Sensibio Lait. Den fjerner sminken effektivt, og er lett og skånsom mot huden. Deretter går jeg over med ansiktsvann og nattkrem.

MinMote.no - Norges største moteside

Hvis jeg skal på fest, pleier jeg å: – Gå all out! Masse vipper, highlighter og ikke minst winged eyeliner! Jeg elsker Artist Couture sin La Bronze og Sugar Daddy. Av eyeliner elsker jeg Superliner fra L'Oréal Paris.
Er det ett sminkeprodukt jeg ikke klarer meg uten, så er det: – Oj, kan jeg si 3? Det må nok bli Urban Decay sin Weightless skin concealer, fordi en concealer er med på åpne ansiktet og gir deg en frisk look. NYX Cosmetics Nofilter Pudder som gir en «flawless» look og har veldig bra dekkevne. Istedenfor foundationen om sommeren kan du bruke et pudder for å ramme inn ansiktet. Jeg elsker også brynspennen Anastasia beverly hills.

LIVSSTIL

SE HVA MODELL MAIKEN NILSSEN SVARTE PÅ SOMMERSPALTEN.

Chioma cover

Highlighter fra Artist Couture

219,-
Gå til butikk
Chioma cover

Parfyme fra D&G

Chioma cover

Leppestift fra Mac hos douglas.no

185,-
Gå til butikk
Chioma cover

Brynsbørste fra Anastasia hos blivakker.no

235,-
Gå til butikk
Chioma cover

Eyeliner fra L'Oréal Paris hos blush.no

77,-
Gå til butikk
Chioma cover

Neglelakk fra TL

Chioma cover

Foundation fra MAC hos kicks.no

275,-
Gå til butikk
Chioma cover

Eyeliner fra L'Oréal Paris hos blush.no

77,-
Gå til butikk

Favorittneglelakken er: – Jeg har laget en nydelig neglelakk med TL Design som heter Chioma. Det er min absolutte favoritt.
Går jeg for en statement-leppestift, er det alltid: – MAC Cosmetics Ruby Woo. Det er en klassisk rød leppestift som kler alle uansett hudtone, og er med å gi det lille ekstra til ethvert antrekk.
Min favoritt-sommerduft er: – Dolce & Gabana The One. Det en nydelig duft som minner meg om en koselig tur jeg hadde med storesøsteren min til New York.

HUDPLEIE

HUDPLEIETRENDEN SOM HERJER NÅ.

Dette produktet dropper jeg om sommeren: – Jeg dropper egentlig ingen produkter på sommeren. Jeg bruker enten færre produkter eller lettere varianter. Jeg bruker alltid en lett foundation istedenfor en med full dekkevne. MAC Cosmetics sin face & body foundation er nydelig. Den gir også huden en fin og naturlig glød. For å gi huden ekstra glød, blander jeg foundationen med Maybelline Master Strobing liquid highlighter.
Sminketrenden jeg digger, men ikke tørr å prøve: – Jeg prøver ut alt jeg liker og det oppfordrer jeg også andre til. For meg er sminke gøy, det handler om å prøve ut forskjellige ting. Noen trender ser kanskje bedre ut på andre, men jeg synes ikke det er grunn nok til å ikke teste. Jeg sier go for IT!
Min go to-sommerfrisyre: – Hmm, jeg har alltid håret mitt ned, så det må nok bli min go to-sommerfrisyre.

Publisert: