Dette er Lauren Huttons skjønnhetstriks

PÅ CATWALKEN: Modell og skuespiller Lauren Hutton gikk på catwalken for Valentino Haute Couture for høsten og vinteren 2019/2020. Foto: Charles Platiau/Reuters.

Modellen (75) mener kokosnøttolje og det å aldri gi opp sex er hemmeligheten til evig skjønnhet.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

Lauren Hutton har hatt en lang karriere som modell og skuespiller. De siste årene har hun gjort jobber for både kjedebutikker som H&M og luksusmerker som Tom Ford. Nylig var hun også og se på catwalken for Valentino.

Det er i et intervju med magasinet People at Hutton kommer med det noe uvanlige skjønnhetstrikset.

På spørsmål om hva som er hennes beste skjønnhetstriks er svaret enkelt:

– En god mann!, sier hun og ler før hun legger til:
– Og absolutt ikke gi opp sex, for det er bare dumt.

SMINKE

Dette er høstens skjønnhetstrender 2019

Hutton har også noen andre skjønnhetshemmeligheter hun sverger til, som det å le, lese bøker og å være i naturen. Når det kommer til skjønnhetsprodukter holder hun det enkelt.
– Jeg pleide å bruke masse kokosnøttolje. Jeg tok det i håret og over hele kroppen. Og ikke bruk for mye sminke, sier modellen.

NYHETER

7 stilikoner over 70 du må vite om

Da Hutton først begynte karrieren ble hun avvist fra modellbyråene på grunn av mellomrommet mellom fortennene, nå er dette en av hennes signaturer.

Hutton var ifølge magasinet den første modellen som fikk en kosmetikk-kontrakt. Kontrakten som ble signert med merket Revlon i 1973 var verdt hele 12 millioner kroner i dagens kurs, skriver magasinet.

Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.