Min Sommerdag: Julie Varner

FERIEFUGL: Om sommeren foretrekker Julie Varner å reise av gårde til Mallorca.

Julie Varners ideelle sommerdag tilbringer hun på en skjult perle av en badeplass på Mallorca, i luften er lukten av sjøsprøyt og kokosnøtt og i glasset har hun rosévin.

Malin Gaden
Publisert:

Trenger du inspirasjon til hva du skal finne på i sommer? Kanskje er du på utkikk etter ny duft, hudpleierutine eller inspirasjon til sommerantrekk? Da har du kommet til rett sted! I spalten MinSommerdag tar vi nemlig en prat med inspirerende mennesker om deres sommerplaner, beste minner, skjønnhetsrutiner og favoritter.

Denne gangen snakker vi med Julie Varner, PR-, konsept- og collab-ansvarlig i BikBok, og moteelsker. Hun ser frem til en sommer på Mallorca, fylt med god mat, drikke og trening.

– Hvordan går det med deg om dagen?

– Det går veldig bra! Jeg har masse å gjøre på jobb, og mange sommer-happenings. Men det er akkurat sånn jeg liker det!

PÅ VIFT: Det skjer mye i hverdagen til Julie Varner, men mellom slagene liker hun å slappe av – gjerne med sjøen i nærheten.

– Endelig er det sommer igjen! Hva er ditt aller beste sommerminne?

– Åh, det er vanskelig! Jeg er en ekte sommerjente, så jeg har veldig mange fine minner fra ulike steder og tider. Men i fjor sommer ble jeg fridd til – det står ganske høyt oppe på lista.

– Hva er lukten av sommer for deg?

– Kokos, sjø og aftersun.

– Hvordan ser denne sommeren ut for deg? Hva ser du mest frem til?

– Denne sommeren har jeg valgt å legge svært få planer (til meg å være!). Det har skjedd så mye dette halvåret, så jeg har ordentlig behov for å skru helt av. Men jeg skal til vårt andre hjem på Mallorca med familie, forlovede og min bestevenninne. Også skal jeg en tur til Ibiza i noen dager, det gleder jeg meg masse til!

Ta oss med på en typisk sommerdag for deg: Hvor er du og når våkner du?

– Da er jeg på Mallorca og klokken er 09. Det første jeg gjør er alltid å trene – da gjør jeg enten pilates, eller så tar jeg en joggetur, etterfulgt av en sommerfrokost! Frokost er sykt viktig for meg om sommeren. Og iskaffe må jeg alltid ha. Ellers er dagene ganske avslappet for meg, det går i mye bading og båt, pluss litt rosévin.

LUKSUS: Bading, båt og rosévin er en trio som sjelden slår feil.

– Har du en morgenrutine du kan ta oss med gjennom? Hvordan ser morgenen ut?

– Om sommeren er jeg som regel på Mallorca. Morgenene er rolige – det første jeg gjør er å ta opp gardinene, og så legge meg tilbake i sengen for å nyte utsikten samtidig som jeg kanskje scroller litt på telefonen. Dette har man jo aldri tid til ellers, så det føles så luksus! Jeg bruker også litt ekstra tid om morgenen til å strekke, dette er heller ikke noe jeg har så mye tid til ellers.

– Har du en hudpleierutine?

– Om sommeren bruker jeg lite sminke, så morgenrutinen består av fem steg med Elixir-produkter, etterfulgt av solkrem med faktor 30.

– Hva spiser du til frokost?

– Til frokost spiser jeg enten en smoothie bowl, masse frukt og bær på knekkebrød, eller bakt havregrøt. Frokost er hellig om sommeren, og da synes jeg faktisk det smaker bedre enn ellers.

– Hvordan ser det ultimate sommerantrekket ut for deg?

– Det ultimate sommerantrekket er en lang heklet kjole, sandaler og gullsmykker – gjerne med en bikini under. Jeg elsker også en kul oversized sommerdress i lin.

– Hvilket plagg henter du frem sommer etter sommer?

– Lange kjoler – i alle varianter, med eller uten sandaler.

– Finnes det en skjult sommerperle der du oppholder deg?

– Dragonera på Mallorca! Her bader og soler vi oss alltid. Det var også her jeg ble fridd til, så nå er det blitt enda mer spesielt for meg. Det er uten tvil mitt «happy place».

STRANDLIV: Mye bading, sol og god frukt er noe av det moteprofilen elsker ved sommeren.

– Hvilken parfyme bruker du helst om sommeren?

– Tom Fords «Soleil Blanc», alltid!

– Hva har du på deg til en dag på stranden?

– Jeg er veldig fan av badedrakt med langt skjørt eller sarong til, eller noe heklet over.

– Hvilken musikk har du på ørene?

– Jeg hører generelt på mye forskjellig musikk, men det er alltid noen artister jeg drar frem om sommeren: Florence and the Machine, Sondre Justad og gamle Justin Timberlake-låter. I tillegg er jeg veldig glad i podkast, da får jeg helt roen.

– Du skal på piknik med venner i parken. Hva har du på deg, og hva har du i kurven?

– En lang kjole og sandaler, eller denim shorts og en stor blazer. I kurven har jeg med meg rosévin, vannmelon og masse is!

– Sommeren er jo ikke alltid bare solskinn. Hva gjør du helst på en regnværsdag? ... Har du en serie du er hektet på nå?

– Jeg synes egentlig det er litt deilig med sommerregn iblant. Da sover jeg lenge, lager digg mat og trener – for så å se en film. Men med det sagt er jeg er veldig lite spennende når det kommer til serier, jeg føler jeg alltid velger det hjernedøde: Vi snakker «Keeping up with the Kardashians» og «Housewives of Beverly Hills», haha!

Publisert:
Malin Gaden
Malin er journalist i VG. Hun skriver saker innenfor MinMotes kategorier interiør, skjønnhet og mote, men har også stor interesse for å utvikle nye ideer og konsepter for merkevaren.

Finn mer innhold om: