Fem rare skjønnhetstriks kjendisene sverger til

sienna

Hvem skulle trodd at Sienna Miller, Halle Berry og Suki Waterhouse handler «skjønnhetsprodukter» på den lokale matvarebutikken?

Thea Roll Rakeng
Publisert:
sienna

Foto: Getty Images

sienna

Foto: Produsenten

Her er en god nyhet til alle som ikke har tid og råd til svindyre skjønnhetsbehandligner og kremer: Coca-Cola, ketchup og kaffegrut skal være blant billigvarene som får stjernene til å skinne.

Sjekk også budsjettfavorittene MinMote sverger til.

Ketchup

MinMote har flere ganger hyllet Sienna Miller for sin upåklagelige hårmanke, men ifølge superstjernen selv har hun ikke alltid hatt den perfekte blonde fargen. Miller forteller til Vogue at hun en gang farget håret med henna-maling, og endte opp med både rosa og grønt hår. Da ingenting hjalp for å fjerne det, brukte hun rett og slett ketchup.

- Det eneste som utgjorde en positiv forskjell var å dynke håret i ketchup. Så i ett og et halvt år tok jeg ketchup i håret under varme, helt til det ble normalt igjen, sier Miller.

Vil du ha flere budsjettvennlige skjønnhetstriks?Her er tre du bør vite om

Kaffegrut

Halle Berry

Foto: Getty Images

Halle Berry

Foto: NTB scanpix

Halle Berry har fortalt til ELLE at hun sliter med cellulitter. Gladnyheten er at du ikke trenger å tømme lommeboken for å bekjempe dem som skuespilleren; Berry blander nemlig ut dusjsåpen med kaffegrut. Kaffe inneholder som kjent antioksidanter, og tanken er at dette, i kombinasjon med å øke blodtilførselen ved å skrubbe de utsatte områdene, skal hjelpe.

Olivenolje

Fergie

Foto: NTB scanpix

Fergie

Foto: Produsenten

Artisten Fergie oppdaget at man kan putte olivenolje i håret for å gjøre det silkemykt når hun var på turné. Etter diverse sceneopptredener med både extentions og produkter i håret, måtte det ha pleie, forteller hun til skjønnhetsnettstedet Byrdie.

- Siden olivenolje er så billig, pleide vi å dynke håret i det, og sette det opp i en stram hestehale. Hvis vi skulle rett på turnébussen tok vi et skjerf rundt håret og sov med det. Etter du vasker det neste morgen, føles håret ditt som silke, sier Fergie.

Honning og øl

Catherine

Foto: NTB scanpix

Catherine

Foto: Jan Petter Lynau/VG

Catherine

Foto: Jan Petter Lynau/VG

Catherine Zeta-Jones har skinnende, tykt brunt hår som stort sett alltid skinner. Hemmeligheten skal være en blanding av honning og øl som hun kurer håret med. Siden øl inneholder vitaminer og proteiner skal dette være med på å gjøre håret sunt og sterkt.

- Jeg lukter som ei øltønne i flere dager etterpå, men det er veldig bra for håret, sier Zeta-Jones til ELLE.

Coca-Cola

Suki

Foto: Getty Images

Suki

Foto: Produsenten

Modellen og skuespilleren Suki Waterhouse fortalte nylig til US Weekly at hun pleier å skylle håret med cola. Ja, du hørte riktig. Coca-Cola! Brusen skal visst få håret til å krølle seg, i tillegg til at det effektivt fjerner hårfarge. Så hold deg unna dette hvis du har nyfarget hår.

- Jeg liker ikke håret mitt når det er nyvasket, og Coca-Cola gjør at jeg får naturlige bølger, akkurat som om jeg har gått gjennom regnskogen i Amazonas.

Publisert: