Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

De fineste bikiniene til syden-påsken

Bikini til påsken

Rømmer du fra kalde Norge til sol og varme i påsken, er badetøy et must i kofferten. MinMote har funnet det fineste på markedet akkurat nå.

Martine Lunder Brenne
Publisert:
Bikini til påsken

Bikinitopp fra H&M.

149,-
Gå til butikk
Bikini til påsken

Bikinitruse fra H&M.

99,-
Gå til butikk
Bikini til påsken

Bikinitopp fra Cubus.

129,-
Gå til butikk
Bikini til påsken

Bikinitruse fra Cubus.

99,-
Gå til butikk

All produktomtale på MinMote er utelukkende basert på redaksjonelle vurderinger. I tråd med den digitale journalistikken lenker vi til butikkene der produktene er å få kjøpt. For produkter kjøpt gjennom SoBazaar får VG en andel av inntektene. Journalistene velger ut produktene de omtaler helt uavhengig av dette.

Påskeferien er like rundt hjørnet, og mens noen har nok med å tenke på luesveisen man får på skitur, får syden-farerne helt andre luksusproblemer å tenke på. For når man først skal ha litt sol på kroppen, frister det kanskje med en ny bikini - uten at sommerklærne helt har inntatt butikkhyllene ennå.

Men noe badetøy finnes der ute, enten du vil handle i butikk eller på nett. MinMote har jaktet ned det beste badetøyet du kan få tak i nå, i mange fasonger og prisklasser. Velger du å droppe toppen helt, bør du sjekke disse tipsene.

Vil du vente med shoppingen til du faktisk er på ferie?Husk disse tollreglene, og unngå disse sydenfellene.

FRISKE FARGER: Victoria's Secrets nykomlinger Gigi Hadid og Rachel Hilbert stråler i sporty og superfeminine bikinier. Foto: Getty Images

Feminint

Er du virkelig på jakt etter sommerfølelsen i påsken, er bikiniene i det øverste bildet i saken så freshe at man blir glad bare av å se på dem. Paisley-mønster og tropiske blomster i kombinasjon med rytsjedetaljer gir et lekent og feminint uttrykk, og vil du unngå stroppeskille, kan du bare ta av stroppene.

Får du litt farge, bør du sjekke disse tipsene for å holde på den så lenge som mulig!

Sporty

bikini til påsken sporty

Badedrakt fra Wildfox hos Shopbop.com.

ca. 995
Gå til butikk
bikini til påsken sporty

Bikinitopp fra Gina Tricot.

79,-
Gå til butikk
bikini til påsken sporty

Bikinitruse fra GIna Tricot.

79,-
Gå til butikk

Hamburger og badedrakt? Ja takk, begge deler! En saftig burger er kanskje ikke det man forbinder med å være sportslig, men snittet på badedrakten er i alle fall sporty - og man kan vel ikke annet enn å elske den? Vil du ha en sporty bikini finnes det et hav av friske farger å velge i - enten du skal spille sandvolleyball hele dagen, eller bare se litt sporty ut.

Klassisk

bikini til påsken klassisk

Bikinisett fra Hot Anatomy hos Nelly.com

319,-
Gå til butikk
bikini til påsken klassisk

Bikinitopp fra Norma Kamali hos Net-A-Porter.com.

ca. 1385
Gå til butikk
bikini til påsken klassisk

Bikiitruse fra Norma Kamai hos Net-A-Porter.com.

ca. 1385
Gå til butikk

Noen ganger er det enkle rett og slett det beste, også når det kommer til badetøy. New York-baserte Norma Kamali er kjent for flatterende, klassisk og råeksklusivt design - så heldigvis finnes det rimeligere alternativer. La deg inspirere av Chloés bølgemønster i sort eller hvitt, som dessuten passer til alle hudfarger. Over kan du slenge vårens fineste budsjettkjole!

Publisert:

Finn mer innhold om: