Oslos mest Instagram-vennlige spisesteder

Instavennlige spisesteder

Camera eats first! MinMote har samlet de beste (les: mest Insta-vennlige) stedene å ta en matbit på shoppingturen i Oslo.

Thea Roll Rakeng
Publisert:
Instavennlige spisesteder

Foto: Skjermbilde fra Instagram/@eckers_

Instavennlige spisesteder

Foto: Skjermbilde fra Instagram/@thejuicery

Scenarioet er klassisk - du tråler butikk etter butikk i asafaltjungelen i hovedstaden, og blir akutt sulten. Du ser desperat rundt deg etter et sted du kan kaste i deg en matbit, men du setter deg slettes ikke hvor som helst.

Kriteriene er som følger: God stemning, fresht interiør og mat så lekker at du kan høre Instagram-likes tikke inn. Sistnevnte er selvsagt noe du ikke liker å innrømme overfor noen, men minst like viktig som at maten er god.

LIVSSTIL

Mote, mat og kunst: Oslo-tipsene du ikke vil gå glipp av

MinMote har gjort jobben for deg, og funnet de mest Instagram-vennlige spisestedene i Oslo-gryta. Velbekomme:

Eckers

Eckersbergs gate 41

Eckers på Frogner og i matkjelleren på Steen & Strøm har kjapt tiltrukket seg en bred kundekrets, deriblant motebloggere og it-jenter som til stadighet legger ut bilder av salater og sandwicher. Gutta som står bak har tidligere uttalt i et intervju med Godt.no at de skjønte at kaféen var en suksess da de så kundene tok bilder av maten.

Ps. Prøv avokado-toasten eller sandwichen med smeltet cheddar, kylling og rødløk. Smoothiebowlen er også nydelig. Mmm-mm-mm...!

KLÆR

SJEKK DISSE BUTIKKENE

The Juicery

Niels Juels gate 29

untitled link

Vi tipper at så godt som alle smoothiebowlsene du har sett fra Oslo på Instagram den siste tiden er fra Frogner-kaféen The Juicery. Trenden har herjet i USA og Australia en god stund, men kom for alvor til Oslo i sommer. The Juicery serverer gode smoothies i boller toppet med rader av bær, kokosflak, crunchy granola, banan og chia-frø. Ekstremt Insta-vennlig med andre ord.

LIVSSTIL

Oppskriften på Camilla Pihls favoritt

Munchies

Thorvald Meyers Gate 36 A

Det er lite som slår en skikkelig saftig cheeseburger, spesielt hvis man blir akutt sulten på shopping. Luksus-burgere har for lengst fått fotfeste i hovedstaden, men det er ikke alle som ser like delikate ut. Et av unntakene er Munchies som har filialer i Torgata og på Solli, i tillegg til i Thhorvald Meyers Gate på Grünerløkka. Vi anbefaler hamburgeren Munchie med blue cheese-dressing, karamelisert løk og bacon.

Pasific Poke Oslo

Majorstukrysset, Kirkeveien 59

Elsker du sushi og sashimi og i tillegg befinner deg i handlegaten Bogstadeveien må du ta turen innom Pasific Poke. Her serves den nye trendretten pokebowls, som i korte trekk er rå fisk blandet med salat, mango, avokado, ris eller glassnudler, sjøgress, ristede nøtter og sesamfrø. Soyasaus og wasabi blir blandet inn etter eget ønske. Enkelt, fresht og ikke minst visuelt lekkert.

Icecrime

Pløens Gate 1

untitled link

Shoppingturer kan være utmattende, og spesielt slitsomt hvis du har på deg masse klær og går inn og ut av butikker i flere timer. Da er det godt å kjøle seg ned med en is, men selvsagt ikke hvilken som helst. Ice Crime rett ved Youngstorget, serverer kuleis med smakskombinasjoner du neppe har smakt tidligere. Hva med en bak marshmellows og søtpotet-is? Eller en kule med smak av basilikum og pinjekjerner? Kanskje du liker salt karamell best? Som du sikkert skjønner, du innom her.

Publisert: