Slik dekker du julebordet

SPENNENDE: Ved å blande ulike former og teksturer på bordet får du en mer unik og interessant borddekning. Styling og foto: Tone Kroken/Yvonne Wilhelmsen.

Nå skal det dekkes til julefest - her er interiørekspertens beste tips.

Tone Kroken
Publisert:

Når julebordet skal dekkes til fest, skal det helst være høytidelig og lekkert. For min del skal det ose av jul og gjerne litt natur!
Den svarte duken gir det tøffe preget, og tallerkener i naturmateriale gir den organiske følelsen. Speil gir en kul effekt når bordet dekkes, mens masse grønne grener gir den høytidelige følelsen av fest.

LIVSSTIL

Nå er det rosa jul som gjelder

GODE TIPS: Linduk og linservietter gir luksusfølelse mens gevir og telysholdere gir en personlig touch. Styling og foto: Tone Kroken/Yvonne Wilhelmsen/Lazydays.no

Et tips er å ikke ha for høye blomster og objekter på bordet. Tenk lave ting og plasser dem i forskjellige høyder. Da blir borddekkingen mer spennende og man ser hverandre.

LIVSSTIL

NÅ ER DET DENNE TRENDEN SOM GJELDER I STUEN

Et skikkelig budsjett-tips er de små trærne som er funnet i skogen og plantet rett i små vaser!

Styling og foto: Tone Kroken/Yvonne Wilhelmsen/Lazydays.no

Med masse stearinlys så har du et veldig hyggelig julebord. Ulike former, rundt, firkantet og organisk bare blir lekkert sammen - alt skal ikke være likt og på linje.

LIVSSTIL

HJEMME HOS BENEDICTHE BJERKE OG EGOR FILIPENKO

For å gi litt ekstra fin stemning er bestikket knyttet med hyssing og en liten julekule. Her er det detaljene som utgjør forskjellen.

HJEMMELAGDE GAVER: Ved å gjøre seg flid med innpakningen ser hjemmelagde julegaver lekre ut. Styling og foto: Tone Kroken/Yvonne Wilhelmsen/Lazydays.no

De fineste gavene lager du selv, og ved å velge farger som svart og hvitt, er det enklere å få gavene til å se lekkert ut.

LIVSSTIL

SJEKK INTERIØREKSPERTENS FANTASTISKE HJEM

Bruk fjær, svart tape, svart silkebånd i forskjellige tykkelser, folie, svart bånd og bånddeler. Papir er fint å ha i forskjellig mønster, slik at pakkene kan utgjøre en del av pynten.

HELHET: Med pakker i svart og hvitt i forskjellige mønstre gir det en helhetlig følelse i julehjemmet. Styling og foto: Tone Kroken/Yvonne Wilhelmsen/Lazydays.no
Publisert: