Feel good-spalten: Motegründer Anett Ringstad

anett ringstad  1

Ganni-innhaver og motegründer Anett Ringstad (31) er ikke i tvil om hva man bør gjøre hvis man opplever vinteren som mørk og trist. Her er hennes beste tips.

Thea Roll Rakeng
Publisert:
anett ringstad  1

Se lengre ned i saken for å få info om merke og pris. Foto: Produsenten

anett ringstad  1

Se lengre ned i saken for å få info om merke og pris. Foto: Produsenten

anett ringstad  1

Anett Ringstad. Foto: Privat

anett ringstad  1

Se lengre ned i saken for å få info om merke og pris. Foto: Produsenten

Vintermånedene kan oppleves i overkant mørke og tunge. Men heldigvis finnes det drøssevis av tips til hvordan man kan få en fresh start på året - MinMote har bedt en rekke norske kjendiskvinner om å dele sine. Tredje kvinne ut er Ganni-innhaver, Anett Ringstad. Her kan du lese bakeblogger Ida Gran Jansen og motedirektør Nina Buzzis beste tips.

Anett Ringstad eier og driver klesagenturet Colina Agency med ektemannen Jørgen Jalland. Sammen har de gjort stor suksess med å introdusere det danske klesmerket Ganni på det norske markedet, i tillegg til at de driver klesagenturet Colina.

Les også: Lær av ekspertene - 10 antrekk til inspirasjon

Ringstad, som nå er i mammapermisjon etter å ha født sin andre datter, elsker de ulike årstidene Norge har å by på. Slik gjør hun det beste ut av de tyngste vintermånedene:

Vinteren blir koseligere og lettere å takle hvis man: Kommer seg ut av byen og opp på fjellet. Vinter i fjellet på hytta med ski, rødvin og peis er det beste. Er jeg for mye i byen blir det fort litt grått og trist, og da hjelper det å booke sommerferie og begynne å glede seg til det. I tillegg prøver jeg å ha mange hyggelige avtaler med venner og familie. Jeg er generelt veldig glad i de ulike årstidene vi har her i Norge.

Slik gjør jeg vintermorgenene lysere: Starte dagen med god tid i sengen med begge døtrene mine og mannen min. Så står vi opp, fyrer i peisen og spiser en lang frokost. Ellers er mye gjort ved å starte dagen med en fresh smoothie og en iskaffe.

LIVSSTIL

DISSE LIVSSTILSTRENDENE KOMMER FOR FULLT I 2017

Forslag til en enkel og digg smoothieoppskrift: Jeg elsker bær så jeg har alltid masse bær i mine smoothies. Nå for tiden lager jeg en superenkel smoothie med følgende: Biola, eple, bringebær, blåbær, banan og ingefær. Den er også supergod med mynte i.

Min «go-to» middagsrett i januar er: En superenkel rett med salmalaks og Crème fraîche. Dette trenger du:

♥ Salmalaks

♥ 1 boks creme freshe

♥ Sitronpepper

♥ Soyasaus

♥ Vårløk

♥ Sesamfrø

Krydre laksen med sesamfrø og sitronpepper før du steker den i cirka 3-5 minutter. Det er bare godt om den er litt rå i midten. Ta Crème fraîche over fisken i stekepannen med litt soyasaus og vårløk til slutt. Serveres med ris og dampede grønnsaker eller en god salat. På 10-15 minutter har du en super god og fresh middagsrett.

LIVSSTIL

HJEMME HOS MOTEGRÜNDER OG GANNI-INNEHAVER ANETT RINGSTAD

Slik ser en perfekt vinterdag ut i mine øyne: Våkne opp på hytta med masse nysnø og strålende sol. Tilbringe hele av dagen i ute på ski. Gjerne offpiste (utenom løypene) med en avslutning i solveggen.

Skjønnhetsproduktet som alltid får meg til å føle meg fresh: Jeg sverger til Armani-sminke og deres foundation «Designer Lift» er helt fantastisk mot trist vinterhud. Den gir både glød, lysner og glatter ut huden.

Disse produktene hjelper mot vinterhud og kulde: En god kroppsskrubb er fantastisk mot tørr vinterhud. Akkurat nå bruker jeg kroppsskrubb fra Herbivore som heter Coco Rose som har kokosolje i seg. I tillegg er ansiktsoljene fra «Raw in a Jar» fantastiske, deres nye «Eye Love Roll On» med koffein er fantastisk mot trøtte øyne. Den gir virkelig en boost.

anett ringstad

Treningstights fra Adidas hos Zalando. Foto: Produsenten

349,-
Gå til butikk
anett ringstad

Øyeolje fra Raw in a Jar, Eye Love Roll On. Foto: Produsenten

180,-
Gå til butikk
anett ringstad

Kroppsskrubb fra Herbivore, Coco Rose.

340,-
Gå til butikk
anett ringstad

Genser fra Ganni. Foto: Produsenten

4099,-
Gå til butikk

Kosetøyet jeg sverger til i januar: Treningstøy! Det er superdigg å ha på, og i tillegg er det en smule større sjanse for å komme seg opp av sofaen og ut på trening.

Foto: Copenhagen Fashion Week
LIVSSTIL

TRENINGSTØYET SOM FÅR DEG OVER DØRSTOKKMILA

Dette roer meg hvis jeg er sliten og stressa: Trening eller en lang gåtur, det er virkelig det beste man kan gjøre. Jeg har ganske ofte stressende hverdager og skulle virkelig prioritert trening oftere. Det hadde nok gjort at jeg hadde fått enda bedre balanse i hverdagen og gjort meg mindre stresset.

Drømmeplagget mitt denne vinteren: Det må være «Julliard Mohair»-genseren fra Ganni som kommer i slutten av januar i den fineste rødfargen jeg har sett.

Få også med deg vår store ullguide:

Publisert: