Sommerspalten med Elisa Mollatt

Elisa Mollatt

Lange, late lunsjer på storbyferie og tid uten mobilen er det Elisa Mollatt (28) drømmer om i sommer.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:
Elisa Mollatt

Elisa Mollatt. Foto: Privat.

Elisa Mollatt

Elisa Mollatt. Foto: Privat.

Sommeren er i full gang, og MinMote har derfor samlet et knippe kule damer for en skikkelig sommerprat, hvor de deler sine sommervaner og beste ferietips. Først ut var youtuber Eveline Karlsen. Nå er det Elisa Mollatt, markedssjef i byTiMo, sin tur.

– Hva er det du ikke klarer deg uten om sommeren?

– Er det klisjé at jeg sier blomstrede sommerkjoler? Om den er bohemsk, klassisk eller vintageinspirert – den kan brukes til absolutt alt!

SKJØNNHET

Luksusutstyret for skjønnhets-nerden

– Hva gjør du helst i ferien?

– Jeg elsker slaraffenlivet på en hvit strand, soling, lesing og lange lunsjer, og ikke minst å legge vekk mobilen … Men i år har jeg valgt det motsatte, eller min bedre halvdel har valgt for meg, så vi skal på storbyferie til London og Berlin. Men London er mitt andre hjem, så her finner jeg virkelig roen og min «zen», sier Mollatt og legger til:
– Men jeg var så heldig å ha en uke i fantastiske Toscana i starten av Juni med en haug med venner som ga meg masse energi! Vi levde vi i skikkelig Italia-stil, i et stort, gammelt hus, handlet på det lokalet markedet, lagde fantastisk mat, drakk lokal vin, solte oss, badet og hadde det skikkelig deilig!

– Har du et godt pakketips?

– Jeg har alltid med en ekstra liten bag i kofferten, i tilfelle jeg kommer over et kupp der jeg er. Om det er lokale råvarer, som parmesan og vin, eller klær og interiør. Jeg elsker å finne skatter til meg selv og hjemmet utenfor Norge! Ellers er jeg en forkjemper av «pakk heller for mye enn for lite» – du vet jo aldri hva ferien bringer. Men, det betyr også at jeg har betalt min «fair share» i overvekt de siste årene.

Strandtrend: KULE BADEDRAKTER PÅ BUDSJETT

– Hva gjør du helst etter jobb om sommeren?

– Aller helst så nyter jeg lange kvelder med god mat og vin sammen med de jeg er glad i! Men i år har vi akkurat overtatt en ny, helt fantastisk leilighet, så vi har pakket ned gamle leiligheter og opp ny leilighet på kveldstid de siste ukene.
– Hva spiser du helst om sommeren?

– Det kommer helt an på hvor jeg er! Men i Norge står skalldyr høyt på listen!

– Hvilke hverdagsrutiner dropper du i ferien?

– Jeg prøver å ikke sjekke mail og sosiale medier konstant, og jeg skal, eller sier skal, skru av varslinger på mobilen. Jeg er nok en av dem som er avhengige av mobilen og sosiale medier, da det er en stor del av jobben og livet mitt. Selv om jeg ikke kan legge jobben helt vekk på ferie, så prøver jeg å legge mobilen til side og ha noen timer uten den hver dag. Å legge vekk mobilen, det er luksus for meg!

KLÆR

12 strandvesker perfekte til sommeren

– Hvordan forholder du deg til dagens skjønnhetsideal?

– Alt i alt, så tenker jeg at det viktigste er at man føler seg bra og vel. Er du glad på innsiden, skinner det også på utsiden! Ellers syns jeg det er fantastisk at det begynner å bli mer mangfold og inkludering når det kommer til skjønnhetsidealer!

KJENDIS

Kim Kardashian Wests ville stilforandring

– Hva leser du helst i ferien?

– Jeg elsker Alkymisten, og skal lese den igjen i år. Det sies at man tolker den ulikt hver gang man leser den, så jeg er spent på hva den gir meg nå, da det er noen år siden sist. Ellers sier jeg aldri nei til en god krim, eller noe som underholder eller lærer meg noe!

– Hva unner du deg i ferien som du ikke gjør i hverdagen?

– Masse god mat, sove lenge, lange vin-lunsjer, mobilfri.
Les også: Tre antrekk til under 600 kroner

Hvordan samler du overskudd før hverdagen begynner igjen?

– Jeg sover til jeg våkner, tar det med ro, setter av tid til meg selv og de jeg er glad i, trener, legger vekk telefonen så mye jeg kan og generelt nyter livet!

Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.