Årsoppsummering: Camilla Pihl

BUSY BLOGGER: Camilla Pihl har hatt er fartsfylt år med alt fra skodesign til modelljobbing. Foto: Frode Hansen / VG

Blogger Camilla Pihl (37) har hatt et super-år med flere egne kolleksjoner og en rekke bloggpriser. Nå mener hun det er på høy tid at folk holder de negative meningene for seg selv.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

MinMote har bedt en rekke norske kjendiskvinner om å oppsummere året som har gått - og her kan du lese oppsummeringene til blant annet Tone Damli, P3s Silje Nordnes og «Unge Lovende»-Siri Seljeseth.

2015 har vært et travelt år for superbloggeren Pihl (som har over 80.000 unike lesere i måneden); hun har lansert to skokolleksjoner, gitt ut en neglakk-kolleksjon og laget nok en kolleksjon for smykkegiganten David Andersen - samt prydet flere magasincover og reklamekampanjer.

I år er hun nominert til flere store bloggpriser - og i januar vant hun Vixen-prisen for årets beste blogg.

Her er Camilla Pihls oppsummering av 2015:

VELKLEDD PAR: Camilla og samboeren Peter Peters i bryllupet til Odd Magnus Williamson og Tinashe Bakasa Roll. Foto: FRODE HANSEN, VG

Dette var mest stas i 2015: Minuttene før vi teller ned til 2016 skal jeg sette meg ned og gi meg selv en god klapp på skulderen! Jeg er så takknemlig for 2015 og alle de fantastiske tingene jeg har vært så heldig å oppleve, alle mulighetene jeg har fått og ikke minst alle de fine og inspirerende menneskene jeg har møtt på min vei.

Se Camillas freshe rouge-triks her!

Jeg er utrolig stolt av hva jeg har klart og oppnå og at jeg har klart å gjennomføre det hele. I tillegg er det veldig stas og bli nominert til så mange bloggpriser i år, blant annet Beste blogger, årets Moteblogg og Årets Bloggbusiness. Det er en fin anerkjennelse på at det man holder på med blir satt pris på. Det har vært et godt år.

Råeste kulturopplevelse: Å se Madcon gå til nummer én på radiolisten i Tyskland, Norge, Holland, Italia, Spania med «Don’t Worry» Jeg er veldig stolt av Peter og Yosef & Tshawe.

Få med deg oppskriften på Tune Damlis super-smoothie!

Beste film eller serie jeg så: «Chefs table» på Netflix. Jeg elsker god mat og denne serien inspirete meg max.

Beste bok: Jeg har lest flere gode bøker i år, en en som sitter igjen er «All the Light We Cannot See» av Anthoy Doerr. Vakker, trist og fin på en og samme tid.

Trenden jeg ble lei av: Jeg er ekstremt lei av negativitet. Jeg synes man skal slutte å bry seg så mye om hva andre gjør og hvordan andre velger å leve sitt liv. Som jeg har sagt før, bruk energien din på andre ting enn å kritisere andre. Det fører aldri med seg noe godt, hverken for deg eller personen du kritiserer.

Favorittplagg: Akkurat nå er det lite som slår en stor deilig oversized ullgenser.

Her hang jeg mest: Hjemme i leiligheten min. Jeg elsker å være hjemme!

Det beste jeg spiste: Pasta med trøfler!! Masse trøfler. Beste som finnes!

Favorittkontoene å følge på Insta: Oi, vanskelig å nevne bare noen få av de 1701 (!) jeg følger, men Socality Barbie , Girleatworld, Sketcheberry, thiswildidea og Symmetrybreakfast, er noen jeg liker godt. Et eksempel fra sistnevnte:

Beste låt: Jeg elsker musikk og finner meg nye favoritter hver enste dag så det og nevne en låt er helt umulig. I skrivende stund hører jeg på Wstrn In2, men i morgen har jeg nok en ny favoritt igjen.

Stilen jeg kjørte mest: Ankelstøvletter fra min egen Bianco by Camilla Pihl kolleksjon, skinnbukser og store varme deilige gensere.

Et favoritt-mobilbilde: Det må bli dette av meg og Peter som endelig smaker på the FAMOUS CRONUT!

Er du en matnerd som meg så Må du prøve å få tak i en cronut når du er i New York! The Cronut er laget av bakeren Dominique Ansel og er en hybrid av en fransk croissant og en amerikansk donut. Den smaker himmelsk godt og om du tror det bare er å rusle innom bakeriet hans for å få tak i en tar du grundig feil…

Denne lille søtsaken her er superstjerne i New York og hver eneste dag står det mellom 100-200 mennesker i kø før bakeriet åpner dørene klokken 08.00. Det lages ikke mange hver dag så her er det et førstemann til mølla. I tillegg har du kun lov til å kjøpe med seg 2 per person.

Jeg og Peter bodde like ved bakeriet og hver dag gikk forbi den 100 meter lange køen, og hver dag så var vi for sent ute. Heldigvis var vi så heldig å ha en venninne med jetlag som stod i kø for å sikre oss en smak av the orignal cronut. Så tusent takk til henne!

Dette gleder jeg meg mest til i 2016: Jeg har en rekke spennnede prosjekter som jeg jobber med og mye tyder på at det blir mye reising på meg til neste år også.

Publisert:

Finn mer innhold om: