New York: Området du ikke må misse

TRENDY: Butikken Reformation har de siste trendene inne til enhver tid. Adressen er 156 Ludlow Street .

Tidligere var Lower East Side på Manhattan et område du burde trå varsomt i. Nå er det et av metropolen New York Citys aller kuleste mote-områder.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

Høstferien er rett rundt hjørnet og om du skal på helgetur til New York eller kjenner noen som skal det, bør du tipse dem om denne bydelen. Ta turen til Lower East Side og kjenn på den deilige New York-viben allerede i det du går gjennom gatene. Her er det kule barer og restauranter som er perfekte for people watching nesten på ethvert gatehjørne.

Som enhver bydel er også denne en jungel. Her er noen råd på veien om du vil utforske The Lower East Side.

Shopping

The Reformation

Kjendisfavoritten The Reformation har mye rålekre klær. Konseptet er basert på bærekraftig produksjon og både designes og produseres i Los Angeles. Her kommer det ofte inn nye varer, så om du er i byen over lenger tid kan det være verdt det å ta flere turer innom om dette er en butikk du liker. Om du ikke skal til New York i nærmste fremtid er også nettbutikken verdt et besøk - de sender heldigvis til Norge!

untitled link

Selv om de ikke er av de aller billigste er kjolene absolutt verdt en kikk! Her snakker vi lekre snitt og deilige stoffer. Om du ikke finner noe å handle er det vanskelig å ikke bli inspirert av de råfreshe damene som jobber i butikken, så The Reformation er uansett verdt et besøk.

MinMote.no - Norges største moteside

Assembly

I tillegg til eget merke selger denne butikken nøye utvalgte vintageplagg og klær og tilbehør fra uavhengige designere. Her er ofte de aller seneste trendene representert og du skal ikke se bort i fra at du kan oppdage et nytt merke.

EKTE NEW YORK: Butikken Assembley har en rekke kule designerklær fra uavhengige designere. Adressen er 170 Ludlow Street, og det er en gate det er verdt å gå opp og ned noen ganger. Her snakker vi flere skikkelige perler!

Er du en serie-junkie? Her er stedene du må besøke i New York

Tictail
I denne sjarmerende butikken kan du finne unikt design fra uavhengige designere fra hele verden. Her er det både klær, tilbehør og noe interiør. Noe av det aller morsomste med denne butikken er at de ofte bytter ut hvilke hvilke produkter de har for salg. Du kjenner kanskje til nettbutikken, men det er jo litt stas å se på alle de morsomme greiene i virkeligheten også! Ikke minst er det moro å komme hjem fra ferie med noe ikke alle andre har, og det er det god mulighet for i denne butikken.

KAN SE I EN EVIGHET: Butikken Tictail har masse morsomme og fine nips til hjemmet i tillegg til klær. Adressen er 90 Orchard St reet.

Mat & mer

Om du dropper shoppingen og heller vil bruke tiden på Lower East til å spise mangler det ikke på gode alternativer. En rågod frisk acai-bowl får du hos Pause Cafe, mens The Lucky Bee serverer trendy cocktails og digg asian-fusion. Er du på pannekake-jakt er Clinton Street Baking Company kjent for å ha noen av New Yorks beste pannekaker, mens Speedy Romeo serverer en killer pizza. Er det kun kaffe og kikking på de kule newyorkerene som beveger seg på Lower East du er ute etter bør du satse på et bord i vinduet hos El Rey.

Vil du ha utsikt over Manhattan er rooftopbaren Mr. Purple ultrafrekk og fresh. Bare se her:

PERFEKT UTSIKT: Rooftopbaren Mr. Purple serverer gode drinker og enda bedre utsikt!

Om du har spørsmål eller innspill må du gjerne bruke kommentarfeltet under saken, eller sende meg en e-post. Vil du se mer av min hverdag i The Big Apple? Følg meg gjerne på Instagram under brukernavnet @ELISEALEXX.

Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.

Finn mer innhold om: