Feelgoodspalten med Juliane Snekkestad

Juliane Snekkestad

Modell Juliane Snekkestad (22) finner roen med meditering og kan bruke timevis på nettauksjoner.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:
Juliane Snekkestad

Juliane Snekkestad. Foto: Privat.

Juliane Snekkestad

Juliane Snekkestad. Foto: Privat.

Med våren i ankomst og lysere tider i sikte har MinMote spurt en rekke norske kvinner om hva de gjør for å føle seg bra, ikke nødvendigvis for å se bra ut. Ved å plukke opp noen tips håper vi ventetiden frem mot varmere tider blir litt kortere.

Tidligere har vi hørt tipsene fra Christine Dancke, Thea Sofie Loch Næss, Emilie Skolmen, Jamina Iversen og Mona Berntsen.

Nå er det den London-baserte modellen Juliane Snekkestad sin tur.

– Hva er det første du gjør når du står opp?

– Jeg hater å legge meg, hater og stå opp, men elsker og sove. Trikset mitt er å stille klokken to timer før tidspunktet jeg må opp, slik at når jeg våkner i full panikk og ser på alarmen, vet jeg at jeg har to timer til på å sove. Beste følelsen i verden. Men når det gjelder første ting jeg gjør så pleier jeg å meditere i 10 minutter før jeg må gjøre alt annet.

A post shared by Juliane Snekkestad (@julianesnekkestad)

Hva skulle du ønske du visste da du var 16?

– Har alltid vært veldig «flink pike» og skulle prestere bra på alle mulige arenaer. Føler selv at jeg ble fort voksen, så jeg skulle ønske at jeg kunne gått tilbake i tid og fortalt 16-årige meg at man trenger ikke ta alt så seriøst og at det er viktig og ha det gøy og leve litt også.

Ung motestjerne: – STREETSTYLE BRUKES TIL Å PROMOTERE

– Hva skulle du ønske du brukte mindre tid på?

– Stress og bekymringer. Når alt kommer til alt har man ikke kontroll på ting som kan plutselig skje i livet, og det er å bekymre seg blir da og «suffer twice».

– Og hva med mer tid?

– Jeg reiser mye i jobben, skulle ønske jeg hadde mer tid til alle jeg er glad i.

untitled link

– Hva skjemmer du bort deg selv med?

– Vesker og sko, og er veldig glad i hudpleieprodukter. Alt skal testes!

KLÆR

Superutringningen

– Er det et produkt eller en ting du ikke klarer deg uten?

– Ille å si det, men telefonen min. Har alltid med fuktighetskrem og leppepomade i vesken, det klarer jeg meg sjeldent en dag uten. Og sjokolade ... spiser sjokolade hver dag.

untitled link

– Skal man se helt bort fra fornuften, hva ønsker du deg?

– Skulle ønske jeg hadde en klone som kunne gjøre alt jeg ikke ville gjøre for meg.

– Hvor ofte vasker du håret?

Nesten HVER DAG. Håret må alltid være fresht til neste dags shoot. Så når jeg har sommerferie og ikke jobber kan det gå et par dager mellom hver gang. Det ser kanskje stygt ut, men jeg nyter det.

Så du? MEGHAN MARKLE SAMMENLIGNES MED DIANA

– Hva er ditt beste skjønnhetstriks?

– Jeg bruker mye oljer i stedet for fuktighetskrem, det gir mer fuktighet, glød og sminken sitter lenger. Jeg er ikke så glad i highlighter-trenden som har tatt av nå. I stedet bruker jeg litt olje på kinnbenene over sminken for å få glød.

– Hva er din guilty pleasure?

Ebay, jeg ELSKER Ebay og hvor mange fashion-kupp man kan gjøre der hvis man er flink på auksjoner. Hvis jeg kjeder meg en dag kan jeg sitte på Ebay i flere timer.

A post shared by Juliane Snekkestad (@julianesnekkestad)
Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.