Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

Feel good-spalten: Motedirektør Nina Buzzi

EIER IKKE JOGGEDRESS: Motedirektør Nina Buzzi vet å kose seg i de mørke vintermånedene, men joggedressen bestemte hun å kvitte seg med for flere år siden. Foto: Privat

Spontane lunsjer, jazzkonserter og Trines Matblogg får direktør for EGER, Nina Buzzi (36), gjennom de mørkeste månedene i året. Men kosetøy, det vil hun ha seg frabedt. 

Thea Roll Rakeng
Publisert:

Vintermånedene kan oppleves i overkant mørke og tunge. Men heldigvis finnes det drøssevis av tips til hvordan man kan få en fresh start på året - MinMote har bedt en rekke norske kjendiskvinner om å dele sine. Andre kvinne ut er direktør for luksusvarehuset EGER, Nina Buzzi. Her kan du lese tipsene til bakeblogger og «Farmen»-deltager Ida Gran Jansen.

Nina Buzzi har jobbet i motebransjen i mange år, og har en forkjærlighet for luksusvarer. Buzzi startet sin karriere i Bik Bok, men fikk etterhvert muligheten til å starte og utvikle Høyer Luxury i Oslo. Etter syv år er hun nå direktør for luksusvarehuset EGER på Karl Johan. Hun blogger også på The Wardrobe Editor. Her er Buzzis beste tips i vintermørket:

Vinteren blir koseligere og lettere å takle hvis man: Bruker sin dyrebare tid på å ta litt vare på seg selv og gjøre akkurat det man har lyst til!

LIVSSTIL

DISSE LIVSSTILSTRENDENE KOMMER FOR FULLT I 2017

Bli inspirert av den nye Trendguiden-episoden her:

Slik gjør jeg vintermorgenene lysere: Det første jeg gjør om morgenen er alltid å gå en tur med hunden min. Det er så fælt og kaldt ute, så man blir automatisk varm når man kommer inn igjen. Så liker jeg å bruke lang tid på frokost og litt ekstra tid på badet, og starte dagen rolig med god musikk på anlegget. Det verste jeg vet er stress om morgenen.

untitled link

Forslag til en enkel og digg smoothieoppskrift: Jeg er veldig glad i nutriblenderen min. Jeg kombinerer alt mulig av grønnsaker, frukt og juicer i den, men min nye favoritt er en selvkomponert variant av Virgin Mary:

♥ Tomatjuice

♥ Tomater

♥ Grønnkål

♥ Stangselleri, kålrot, gulrot (eller det man har liggende)

♥ Isbiter

♥ Sitronsaft

♥ Tabasco og litt pepper

♥ Persille, basilikum eller andre urter

Blandes i 60 sekunder i nutriblenderen og serveres med en stangselleri i glasset.

Det får en ganske så gyselig farge, men jeg syns det smaker godt!

Min «go-to» middagsrett i januar er: Hvis det bare er meg er det lune salater, grønnsakssupper eller lefser med laks eller kjøttpålegg og masse grønnsaker.

Hvis jeg skal ha gjester må jeg kaste meg innom Trines Matblogg - jeg har null interesse for avansert matlaging men jeg finner alltid noe godt og enkelt der.

LIVSSTIL

Oslos mest Instagram-vennlige spisesteder

Slik ser en perfekt vinterdag ut i mine øyne: Hvis jeg har fri er en perfekt vinterdag for meg er å sove til man våkner av seg selv, gå en lang tur i nærmiljøet, sjekke ut blomsterbutikkene og bruktbutikkene for interiør og glass. Min favoritt om dagen er Kos og Kanari på Kampen, de har så ufattelig mange fine retroglass og serviser til en god pris. Mitt siste kjøp der var disse krystallglassene fra Paris:

Så kanskje invitere til en lunsj hjemme hos meg med gode venner. Lange, spontane lunsjer som varer til middagstid er de beste. Dagen avsluttes med en live jazzkonsert på Lillekampen, Oslos kanskje minste scene, med plass til 20 publikum. Topp stemning!

Skjønnhetsproduktet som alltid får meg til å føle meg fresh: På denne tiden av året er det en god foundation fra Armani og en rouge fra Mac (fargen Breath of Plum) som må til for å føle meg fresh. Jeg er også veldig glad i å avslutte sminken med en dæsj med Maya Water, det gjør at sminken mykner og ser mer naturlig ut.

Disse produktene hjelper mot vinterhud og kulde: En god kroppsolje må til mot vintertørr hud, og den dufter helt fantastisk: Aromatherapy Associates -Nourishing Body Oil fra Heaven Scent.

nina buzzi feel good spalte

Foundation fra Armani hos Kicks. Foto: Produsenten

440,-
Gå til butikk
nina buzzi feel good spalte

Håndkrem fra RODIN Olio Lusso – Luxury CREMA Hand and Body Cream hos Heaven Scent. Foto: Produsenten

750,-
Gå til butikk
nina buzzi feel good spalte

Rouge fra Mac i fargen Breath of Plum hos Nice Beauty. Foto: Produsenten

150,-
Gå til butikk
nina buzzi feel good spalte

Kroppsolje fra Aromatherapy Associates – Relax Body Oil hos Heaven Scent. Foto: Produsenten

550,-
Gå til butikk

En skikkelig god håndkrem er Rodin Olio Lusso - Luxury crema hand and body cream, også fra Heaven Scent. Den er dyr, men ekstremt drøy, og dufter også deilig.

Når julelønnen er shoppet opp og det er lenge til neste lønning, får jeg pengene til å vare litt ekstra ved å: Januar er liksom skapt for å trene, spise enkelt og sunt og se på favorittseriene sine på Netflix eller HBO. Dette er jo ikke aktiviteter som koster så mye, så kanskje man får til å investere i et produkt man har siklet på, på salg? Etter lang tid i mote og handelsbransjen blir jeg fortsatt like overrasket over så mange fine produkter som havner på salg, man kan virkelig gjøre gode kupp nå, spesielt i de litt dyrere butikkene.

KLÆR

Dette bør du kjøpe på januar-salget!

sandro te

Kåpe fra Sadro på salg. Foto: Produsenten

4111,-
Gå til butikk
sandro te

Te fra Yogi Sweet Chili hos Med24.no. Foto: Produsenten

32,-
Gå til butikk

Kosetøyet jeg sverger til i januar: For noen år siden tok jeg den estetisk snobbete avgjørelsen «å ikke eie kosetøy» i form av joggebukser eller lignende. Det var ingen lur idé, for man må jo ha noe å slappe av i, og det er litt for kaldt enda til å lounge rundt i kimono. Foreløpig sverger jeg til en ski-genser med frynser fra Isabel Marant og jeans, mens jeg ser etter koseklær som ikke ser så ulekkert ut. Jeg tror egentlig jeg er født i feil tidsalder, loungewear fra 50 og 60 tallet var så mye lekrere.

Dette roer meg hvis jeg er sliten og stressa: Jeg drikker yogi tea med sweet chili-smak, blandet med en te-skje kokosolje for litt fylde. Med hunden i armkroken og en episode med Mad Men - det slår aldri feil!

Drømmeplagget mitt denne vinteren: En fin kåpe fra Sandro på EGER!

Publisert: