Sommerspalten: Brand manager Marie Murstad

Oh là là: Marie Murstad kler den avslappende ferietilværelsen. Foto: @Marie_murstad
Oh là là: Marie Murstad kler den avslappende ferietilværelsen. Foto: @Marie_murstad

Marie Murstad (28) nyter sommeren til det fulleste med å koble helt av i Frankrike og Italia, hvor god mat, vin og sol står øverst på menyen.

MinMote har bedt et knippe inspirerende og reiseglade damer om å dele sine beste tips og vaner når de drar på sommerferie. Les også om Elisa Røtterud som du finner på et fjell på Vestlandet eller i India, Italia-tipsene til Marianne Theodorsen, Cannes-tipsene til Annabel Rosendahl og St. Tropez-tipsene til Line Langmo.

Marie Murstad har i flere år vært et kjent ansikt i mote-Norge. Tidligere har hun drevet sin egen moteblogg og jobbet for merker som blant annet Moods of Norway og Tom Wood. I dag har hun jobben som international brand manager i det norske agenturet Holzweiler. I tillegg til jobben i Holzweiler oppdaterer den sprudlende fashionistaen oss daglig med sine beste moteøyeblikk på Instagram. Her er hennes beste ferietips.

Hit går reisen: Tour de France & Viva Italy står først på agendaen, hvertfall pit stop i Cannes, Nice og Cinque Terre. Svipptur til Menorca, deretter blir det en biltur til Danmark og late dager på Hvaler på sensommeren.

I kofferten har jeg: Alltid overvekt. Vi har leid en Fiat 500 hvor det kun er plass til en koffert, så jeg har allerede kjøpslått med mannen en 70-30 deal i plassfordeling. Sommerkjoler, lette plagg og sandaler er key words.

For reisedager og lange flyturer har jeg på meg: Behagelige klær! Men viktigst av alt, et godt headsett og en lang bok.

Her bor jeg: Denne ferien er vi skikkelig «young, wild and free!». Vi har faktisk kun booket et hotell på forhånd, og har tenkt til å ta det litt som det kommer. Hotellet vi har booket er i idylliske Portofino, og heter Piccorlo Portofino.

Dette spiser jeg til lunsj: Carbs med stor C! Pizza & Pasta til alle døgnets tider. Deilige oster og kald hvitvin!

På stranden har jeg på meg: Minst mulig? Tan when you can er motto for sommeren.

Les også: Klesgründer Susanne Holzweiler's fjellferie

Dette shopper jeg: Ettersom store deler av jobb-hverdagen min består av klær og butikker, prøver jeg å styre unna i ferier, (til mine to gutter sin store glede)

Men jeg elsker å handle lokale spesialiteter!

Her spiser jeg middag: Der det er minst mulig turister, og mest mulig lokale. Det er ofte et tegn på at maten er virkelig god, og ikke overpriset. Tristeste jeg ser er menyer på norsk, Ipads på bordet og folk i mobilverden.

De beste drinkene får du på: Beachbarene! Pina colada for life. Ingenting er som å smøre seg i solkrem, lukte solkrem og smake solkrem!

Mitt go to-skjønnhetstips på ferie er: Slapp av og logg av!

La huden få hvile fra sminke, lag nye smilerynker og le masse!

Det ultimate instabildet tar jeg: Dette er vel tidspunktet å gitt litt cred til min kjære ektemann, Christian, som alltid orker å ta bildene for meg, av meg. Så det ultimate instabildet, taes ofte daglig og av min mann.

Hvordan var din opplevelse i dag?