Hjemme hos: PR-agent Anette Ousdal

FEMININT: Anette Ousdal jobber i PR-byrået This Is PR som driver med mote, interiør og musikk. Foto: Ole Martin Halvorsen

Gjenbruk er nøkkelordet når Annete Ousdal fra This is PR åpner dørene til sitt freshe hjem på Alexander Kiellandsplass i Oslo. 

Thea Roll Rakeng
Publisert:

Ousdal har jobbet i et av hovedstadens hotteste PR-byråer i over seks år, og bor på Alexander Kiellands plass sammen med samboeren. Gjenbruk er det magiske ordet for Ousdal, og hun bruker gjerne flere timer på Finn.no for å lete etter unike skatter.

– Mitt beste interiørtips er å mikse gjenbruk og nytt sammen. Kjøp brukte ting og gi møbelet en liten oppussing ved å male. Tør å bruke farger, sier Ousdal.

KJENDIS

Hjemme hos markedssjef i byTiMo Elisa Mollatt

VELKOMMEN INN: Gangen er malt med betongmaling og pyntes opp av Anettes klær og sko. Foto: Ole Martin Halvorsen

Hvordan vil du beskriventeriørstilen din?

– Jeg vil jo si jeg har en skandinavisk stil. Men jeg liker å kombinere minimalisme med farger, planter og feminine ting. Jeg får ofte dilla på en farge eller en type tekstil og overdriver gjerne dette. Jeg elsker gjenbruk.

LIVSSTIL

HJEMME HOS: KJENDISSTYLIST LINE LANGMO

FAVORITTROMMET: Kjøkkenet er et naturlig samlingspunkt i hverdagen og når Anette har gjester. Foto: Ole Martin Halvorsen

Hva synes du er viktig i et hjem?

– Jeg syntes det er viktig å ha et hjem man kan leve i. Og ikke minst et sosialt hjem. Jeg elsker å ha venner på besøk. Det er også viktig for meg å ha det koselig rundt meg - jeg tenner alltid stearinlys, har belysningen dempet og fyrer ofte i peisen.

DILLA PÅ ROSA: Anette får ofte hang up på én spesiell og overdriver denne. For litt siden malte hun veggen på kjøkkenet lys rosa. Foto: Ole Martin Halvorsen

Hva kommer aldri inn døren hjemme hos deg?

– Bokstaver og skrift til å ha på veggen. Det er ikke min favoritt...!

Hva er favorittmøbelet ditt?

– Det røde SMEG-kjøleskapet. Det er min favoritt i hele leiligheten, tror jeg.

LIVSSTIL

HJEMME HOS: PR-AGENT OG BLOGGER HENRIK SKANSEN

KUPP: SMEG-kjøleskapet er det Anette er mest fornøyd med i leiligheten. Foto: Ole Martin Halvorsen

Hva liker du best med julen?

– Jeg elsker julen- med alt det sosiale og all hyggen. Tenne i peisen, og høre på julemusikk. Luken av klementiner og gløgg er det beste som finnes.

Hvilket rom trives du best i?

– På kjøkkenet. Jeg elsker å lage mat, og gjerne til andre. Kjøkkenet vårt er det mest sosiale rommet. Her kan man stå å kokkelere mens gjestene nyter et glass rundt bordet.

GLAD I FARGER: Anette har malt to vegger i stuen rosa og mørkeblå. Foto: Ole Martin Halvorsen

Når og hvordan pynter du til jul?

– Jeg begynner ikke før i desember, selv om det er ganske sent ettersom butikkene begynner med julepynt allerede i november. Jeg unngår rød julepynt og nisser, men liker å pynte med levende lys, et lite tre, greiner, blomster, julekuler og stjerne i vinduet. Det er i desember julestemningen skal komme.

Hva blir ditt neste kjøp?

– En fløyelsstol til å ha foran peisen fra Finn.no. Her kan man finne mange skatter.

LIVSSTIL

SJEKK MOTEHJEMMET TIL ADELINE HERMIER

MESSING: Messinglampene på hver sin side av sengen bryter med de hvite veggene og fargene over sengen. Foto Ole Martin Halvorsen

Hva er det billigste og dyreste du har i leiligheten?

– Jeg elsker gjenbruk. Jeg har flere ting i leiligheten som jeg har kjøpt brukt eller arvet som jeg har gjort en liten oppussing på. Utrolig hva litt sliping og maling gjør. Kommoden på badet er fra min mormor og morfar som jeg har malt grønn. Og de rosa stolene i stuen er fra min oldemor. Det dyreste jeg har må vel være SMEG-kjøleskapet.

GLITTER: Den dype vinduskarmen på soverommet er pyntet med planter, sko og bokser. Foto: Ole Martin Halvorsen

Når rykter pynten?

– Rett over nyttår ryker pynten. Da er jeg veldig ferdig med julen og vil bytte ut julepynten med friskt blomster og freshe farger.

HAY: Den klassiske trehånden fra HAY brukes til strikker og smykker på badet. Foto: Ole Martin Halvorsen

Hva er det beste interiørkuppet du har gjort?

– Spisestuebordet! Stort og sosialt bord til en rimelig penge.

LIVSSTIL

HJEMME HOS STYLIST OG MOTEBLOGGER GURI HELI

Hva var ditt siste kjøp?

– Nytt kjøkken. Et skikkelig budsjettkjøkken fra IKEA. Er spesielt fornøyd med messingknottene jeg fant på nettet.

Publisert: