Årsoppsummering: P3s Silje Nordnes

ANDRE HJEM: Silje Nordnes mener hun har tilbragt store deler av 2015 på jobb i NRK. Foto: Rashid Akrim, NRK P3

Da likekjønnede ekteskap ble lovlig i USA, jublet Silje Nordnes (31) fra «P3morgen». Her er resten av hennes oppsummering fra året som snart har gått.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

MinMote har bedt en rekke norske kjendiskvinner om å oppsummere året som har gått - Silje er fjerdemann ut.

Og det har skjedd mye i 2015 for journalisten og programlederen fra Hamarøy - blant annet vant hun og kollegene i «P3morgen» prisene «Årets programlederteam» og «Årets morgenflate» under den årlige Prix Radio-utdeling, og i høst var hun med på å sende 100 timer radio til inntekt for Regnskogfondet - hvor hun blant annet måtte synge «Rosenborgsangen» (Silje er svoren Bodø/Glimt-fan) på Lerkendal som et av innslagene.

Slik oppsummerer radioprofilen resten av 2015:

Dette var mest stas i 2015: Jeg synes det var skikkelig stas da Høyesterett i USA bestemte at det er grunnlovsstridig å nekte likekjønnede par å gifte seg. Og her hjemme var det gledelig at Åpen Kirkegruppe gjorde det godt under Kirkevalget. Da er vi på vei i riktig retning.

FESTIVALKLASSIKER: Vanessa Hudgens på Coachella. Foto: All Over Press

Råeste kulturopplevelse: Rae Sremmurd på Rockefeller. Atlanta-guttene leverte varene i bar overkropp på scenen, men det kuleste var nesten å se på publikum som var helt ville.

Beste film eller serie jeg så: I høst synes jeg både «Broen» og Homeland har levert to meget gode sesonger. Mandag kan ikke komme fort nok.

Beste bok: Jeg henger kanskje litt etter men da jeg endelig fikk plukket opp «I am Pilgrim» i sommer, klarte jeg ikke å legge den fra meg før jeg var ferdig.

Trenden jeg ble lei av: Jeg er ikke så opptatt av slikt egentlig, men husker at jeg tenke på Øyafestivalen i år at nå begynner vi vel å bli ferdige med de blomsterkransene, eller?

FAVORITTPLAGGET: Jakke fra UFF. Foto: Privat

Favorittplagg: En blå bomberjakke fra 70-tallet ca som jeg kjøpte på UFF for 200kr.

Jeg er ikke så ofte på UFF, men en dag gikk jeg inn på impuls og der hang livets jakke og ventet på meg. Tror det var skjebnen. Og så har jeg mistet den 2 ganger, på både fly og buss, men begge gangene fikk jeg den tilbake. Skjebnen!

Se hvordan du gjør et loppis-kupp her.

Her hang jeg mest: Litt stusselig, men tror det må være på jobb eller hjemme.

Det beste jeg spiste: 2015 ble året jeg oppdaget ferske vårruller, og de beste er de kjæresten lager. Se oppskrift hos våre kollegar hos Godt her!

Favorittkontoene å følge på Insta: Hm..vanskelig spørsmål. Jeg følger ganske mange og koser meg med en god miks i feeden. Men hvis jeg skal trekke frem en så synes jeg min kollega Line er megasøt og morsom på @linejordarund:

untitled link

Unfollowed du noe spesielt? Jeg tror ikke jeg har unfollowed noen siden Rihanna røk for noen år siden. Jeg ble så lei av den umotiverte nakenheten og dopforherligelsen. Miley Cyrus henger i en tynn tråd nå, for å si det sånn, men det er litt morsomt å følge med på galskapen.

untitled link

Beste låt: Vanskelig å velge en, men jeg har hørt veldig mye på Years & Years. Hele albumet er veldig bra, men låta «Shine» står ut for min del.

Stilen jeg kjørte mest: Helt streit, med svarte jeans, t-skjorte og bomberjakke. Og så har jeg dristet meg utpå med magetopp i festlige lag.

Et favoritt-mobilbilde: Vi gjør mye rart på jobb og det er en av grunnene til at jeg elsker jobben min. Her har jeg, Ronny og Markus fått hjelp av kostymeavdelingen til å kle oss ut som Askepott, prinsen og den onde stemoren i 3 nøtter til Askepott:

NY VERSJON AV TRE NØTTER TIL ASKEPOTT: Silje med P3-kollegene Markus Neby og Ronny Brede Aase. Foto: Privat

Dette gleder jeg meg mest til i 2016: Som alltid gleder jeg meg til å lage masse radio og til nye utfordringer på jobb. Jeg skal se Karpe Diem på Sentrum Scene, noe jeg gleder meg enormt til. Og så skal jeg se Adele!!! Blir en bra konsertvår!

Er du også Adele-fan? Se hvordan du kopiere sminkelooken hennes her!

Publisert:

Finn mer innhold om: