Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

Spalte: Sommerskjønn med Maiken Wahlstrøm Nilssen

Sommerspalte: Maiken cover

– Jeg renser huden svært lite, jo mindre du tukler med huden jo bedre blir den er min erfaring. Modell Maiken Wahlstrøm Nilssen (23) er ikke redd for å kaste seg på trender, men om sommeren bruker hun så lite sminke som mulig.

Malene Emilie Rustad
Publisert:
Sommerspalte: Maiken cover

Foto: Instagram.com/ @maikenwn

Sommerspalte: Maiken cover

Foto: Instagram.com/ @maikenwn

MinMote har bedt et knippe kule og inspirerende damer om å dele sine beste skjønnhetstips og vaner i sommerferien. Fjerde kvinne ut er Farmen-aktuelle Maiken Wahlstrøm Nilssen. Les hvordan Hege Aurelie Badendyck fikser håret her, Synnøve Skarbøs ultimate skjønnhetstriks her, og Maria Skappel Holzweilers sommervaner her.

Har du sett? Dette er de nye Farmen kjendis-deltagerne

Hva er planene i sommer? – Planene i sommer er å være super-sosial med alle mine nære og kjære. Jeg skal bade så mye som mulig, og nyte sene kvelder og solnedganger i fantastiske Oslo. Ellers er planen å sette meg på et fly i august til et magisk sted hvor jeg kan utforske jungler og fossefall med kjæresten.

untitled link
SMINKE

Dette er sommerens store sminketrend.

Mitt beste skjønnhetstriks for å føle meg fresh om sommeren er: – Glød og så lite sminke som mulig. Sørg for å få litt farge og utnytt solen (men husk solkrem!). Gyllen hud er den beste måten å føle seg fresh uten tonn med sminke og rouge. Fokuser heller på fargede lepper kombinert med sminkefri hud.

Om sommeren har jeg denne hudpleierutinen: – Jeg renser huden svært lite, jo mindre du tukler med huden jo bedre blir den er min erfaring. Huden beskytter seg selv og produserer selv et naturlig «fettlag» som gjør at du ikke trenger alle de unødvendige produkter. Renser du for mye, så fjerner du den magiske jobben som huden gjør selv. Det eneste jeg bruker hvis jeg skal fjerne sminke eller rense huden er Bioderma Sensibio H2O. Den fjerner sminke og renser lett porene. Om sommeren bruker jeg bare solkrem som fuktighetskrem. Det er vanskelig i starten om man er vant til alt av kremer og masker. Men gi det en uke så ser du at man ikke trenger så mange produkter som du tror.

HUDPLEIE

Hudpleietrenden som herjer akkurat nå.

Sommerspalte: Maiken sminke

Concealer fra Nilens Jord hos makestyle.no

249,-
Gå til butikk
Sommerspalte: Maiken sminke

Leppestift fra MAC hos douglas.no

185,-
Gå til butikk
Sommerspalte: Maiken sminke

Neglelakk fra OPI hos Bangerhead

143,-
Gå til butikk
Sommerspalte: Maiken sminke

Parfyme fra Jean Paul Gaultier hos vita.no

769,-
Gå til butikk
Sommerspalte: Maiken sminke

Ansiktsrens fra Bioderma Sensibio H20

Hvis jeg skal på fest, pleier jeg å: – Jeg liker å skille meg ut og går som regel for freshe farger med en litt sexy look på fest. Det er den stilen jeg trives best med.

Er det ett sminkeprodukt jeg ikke klarer meg uten, så er det: – Jeg er totalt avhengig av concealeren fra Nilens Jord. Den får du i 3 forskjellige farger. Elsker at den er laget av naturlige ingredienser og puster samtidig som den dekker så bra. Tørker heller ikke ut huden. Jeg pleier å blande to farger som jeg forsiktig jevner ut der det trengs. Ellers liker jeg veldig godt concealeren fra BareMinerals BARESKIN.

SMINKE

Nå er fregner trendy.

Favorittneglelakken er: Red Hot Rio fra Opi. Det er så lett å påføre med penselen, samtidig som lakken sitter lenge.

SKJØNNHET

Se hvordan det gikk da MinMote-redaksjonen testet neglelakker.

Går jeg for en statement-leppestift, er det alltid: Jeg går alltid for knæsj rød leppestift fra Mac. Ingen slår de.

Min favoritt-sommerduft er: Jeg har to favoritt-sommerdufter for øyeblikket. Det er Jean Paul Gaultiers Classique eller Jimmy Choos Blossom.

Dette produktet dropper jeg om sommeren: Foundation. Hva skal man med det om sommeren? Man får jo en naturlig glød av solen.

Sminketrenden jeg digger, men ikke tørr å prøve: Det finnes ingen sminketrender jeg ikke tørr å prøve, jeg synes det er gøy å utforske de fleste.

Min go to-sommerfrisyre: Har vel min egen statement-frisyre, rufse til krøllene mine. Slå løs håret og la det være helt naturlig uten å ta av med rette og krølltang. Jeg er en stor fan av å jobbe med det håret du har og heller bruke de riktige produktene til å definere.

HÅR

De hotteste frisyrene for sommeren.

Publisert: