Instakontoene som vil få deg til å oppdatere interiøret

Interiør toppbilde

Kule vintagelamper, velourputer i sukkersøte farger og fluffy statementmøbler er noe av det som gjør disse seks kontoene verdt å følge.

Thea Roll Rakeng
Publisert:
Interiør toppbilde

Foto: Skjermdump fra Instagram/@martinogmartin

Interiør toppbilde

Foto: Skjermdump fra Instagram/@tonekrok

Nå i vintermånedene går mye av fritiden til å kose seg inne, og det blir dermed lettere å bli lei av interiøret. Spesielt hvis du bruker mye av tiden din i sofakroken med bena på bordet og mobilen i hånden, scrollende nedover skjermen.

Det finnes mange enkle grep du kan gjøre for å oppdatere interiørstilen din - skifte trekk på sofaen, kjøpe en spesiell lampe eller et fargerikt bilde. Eller kanskje du rett og slett bare skal male en vegn i en crazy farge? Den som våger intet vinner.

LIVSSTIL

Fem interiørtrender du bør se opp for

MinMote har trålet Instagram for fem annerledes og svært inspirerende kontoer proppfulle av deilig inspirasjon. Bare se her:

1. @rikkesroom

Instagramprofilen, som også har tilhørende blogg, drives av interiørdesigner og stylist Rikke Bye-Andersen. Her legges det ut inspirerende og ofte fargesterke bilder fra Rikkes eget, men også andres hjem. Stramme møbler kombinert med varme farger som gult og livlige malerier på veggene, gjør at interiøret føles unikt og fresht.

@fredrikrisvik

Stavanger-gutten Fredrik Risvik har over 120.000 følgere på sin personlige Instagram-profil, og over 10.000 på tilleggsprofilen @onmyeames. Hovedprofilen er proppfull av designinteriør og mote hovedsakelig fra Fredriks eget hjem, med en skandinavisk og ren undertone. Profil nummer to inneholder ulike stylede bilder av de populære designstolene fra Charles Eames. Kort oppsummert: Behagelige bilder å hvile øynene på - følg!

LIVSSTIL

Hjemme hos Ganni-innhaver Anett Ringstad

@eskeinterior

Eske er butikken du går ut i fra om plutselig vil gjøre om hele interiørstilen din. Butikken holder til på Bislett i Oslo, og drives av interiørdesigneren Karina Holmen. Butikken tar inn varer fra kjente og mindre kjente designere, og har ofte one of a kind-møbler og tepper. Instagram-kontoen oppdatres daglig med fristende bilder av smånips, kule fotobøker, lekre puter og stylinginspirasjon du bare kan drømme om. Eyecandy for interiørelskere!

LIVSSTIL

Hjemme hos PR-agent og moteblogger Henrik Skansen

4. @tonekrok

Interiørstylist Tone Kroken legger ut fantastiske bilder fra egne stylingjobber, sitt eget og andres hjem og detaljer fra butikker og lignende. Stilen hennes har en marokkansk undertone med glade farger, dusker og klassiske elementer som skinnpuffer, Beni Ourain-tepper og velour. Kroken balanserer stilen med glamorøse lysekroner og statement-bilder og bokstaver (!) på veggene.

Les også: Sjekk motehjemmet til Dagmar-selger Adeline Hermier

5. @martinogmartin

untitled link

Samboerparet fra Skien er begge interiørkonsulenter og driver bloggen og insta-profilen martinogmartin. Der deler de fargerike bilder fra ulike prosjekter de har gjort sammen, og i fra eget hjem. Stilen er tydelig moderne med innslag av pastellfarger, gull, marmor og eksotiske planter - akkurat slik vi elsker det! Kanskje kontoen får deg til å ville skifte farge på veggene i alle rom? Det fikk vi!

6. @theapartmentdk

Konseptbutikken som ligger i København og drives av Tina Seidenfaden Busck,

er neppe noe du har sett maken til før. En stor leilighet hvor hvert rom er innredet i ulik stil, med butikkens varer. Vintageartikler som kunst, lamper, større møbler, nips, planter og marokkanske tepper er bare noe av det du kan få tak i/bli inspirert av. Instagramkontoen inneholder blant annet forskjellige bilder av lekre møbler, og stylingforslag av disse.

Publisert: