Reise-kontoene du bør følge på Instagram

Reise Instagram

Glad i å reise? Da bør du følge disse reiseglade menneskene.

Camilla Christensen
Publisert:
Reise Instagram

@Muradosmann

Reise Instagram

@Chrisburkard

Instagram er et endeløst hav av inspirasjon uansett hva du interesserer deg for. Moteglade kvinner bør ta en titt på disse ti stilsikre personene og disse syv franske stilikonene, mens menn før ta en titt på disse ti kule mennene som kan være til inspirasjon.

Det er ingen tvil om at sosiale medier som blogger og Instagram har blitt «big business», og denne duoen lever faktisk at å poste bikinibilder.

Sommeren er høysesong for reiseglade nordmenn, og om du så trenger inspirasjon for din neste reise eller bare vil drømme deg bort en liten stund - her er fem reise-kontoer du bør følge på Instagram.

KJENDIS

Se kjendisenes beste reiseantrekk

@Muradosmann

Murad Osmann har blitt kjent for sine reisebilder, med kjæresten som viser vei og tar oss med over hele verden, fra travle storbyer til eksotiske strender.

@Budgettraveller

Kash Bhattacharya reiser på stilfulle og luksuriøse reiser, uten å blakke seg.

@Tuulavintage

Jessica Stein dokumenterer den perfekte blandingen mellom vakre reisemål og inspirerende strandantrekk.

@Aladyinlondon

Planlegger du en tur til London? Dette er den perfekte Instagram-kontoen for deg som vil få mest mulig ut av den engelske hovedstaden.

A post shared by A Lady in London (@aladyinlondon)

@Chrisburkard

Chris Burkard tar følgerne med på de flotteste reisene, alt fra fjellet hvor han står på ski og går toppturer, og til surfeferier. Dette er kontoen å følge om du er interessert i flott natur og en sporty livsstil.

Publisert: