Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

Spalte: Sommerskjønn med Linn Helena Nilsen

NATURLIG: Linn Helena Nilsen går for en naturlig look om sommeren. Foto: Privat

It-jente og motestudent Linn Helena Nilsen er hjemme fra Los Angeles på sommerferie. Her deler hun sine beste skjønnhetstips og daglige rutiner. 

Thea Roll Rakeng
Publisert:

MinMote har bedt et knippe kule og inspirerende damer om å dele sine beste skjønnhetstips og vaner i sommerferien. Syvende Linn Helena Nilsen, it-jente, motestudent i Los Angeles og Marius Borg Høibys kjæreste.

Les om SYNNØVE SKARBØS ULTIMATE SKJØNNHETSTRIKS her, MARIA SKAPPEL HOLZWEILERS SOMMERVANER her, Farmen-aktuelle MAIKEN WAHLSTRØM NILSSEN her, HEGE AURELIE BADENDYCKS NYE KARRIERE her, Maja Hattvang her og Anniken Jørgensens kvisetriks her.

USA BABY: Linn Helena Nilsen studerer mote i Los Angeles, men er opprinnelig fra Drammen. Foto: Privat

Hva er planene i sommer? –I sommer skal jeg tilbringe mye tid på hytta i Kragerø. Jeg bor i Los Angeles nå, så synes det er deilig å bruke masse tid med venner og familie i Norge når jeg først er hjemme på sommerferie. Jeg tar en liten venninnetur til Amsterdam for å mate den reiselystne sjelen min likevel, hehe.

KLÆR

Dette er sommerens store stylingtrend

Mitt beste skjønnhetstriks for å føle med fresh om sommeren er: – Det må være å gå så mye som mulig uten så mye hudprodukter og sminke for å la huden puste og kose seg i sommerværet. Får alltid finere hud av det. Jeg sverger også til 100% ren kokosolje både på huden og i håret. Det pleier jeg å legge som en maske omtrent hver kveld. Kan ha det i fjeset i alt fra 10 minutter til flere timer om jeg har tid.

BROSJE: Linn Helena er opptatt av at øyenbrynene skal være markerte og dropper foundation om sommeren. Legg merke til den rødlige/brosjefargede øyenskyggen. Foto: Privat

Om sommeren har jeg denne hudrutinen: – Jeg har den samme rutinen hele året rundt. Jeg renser huden hver morgen og kveld etterfulgt av gode hudkremer. Jeg peeler også huden i ansiktet to ganger i uken. Solkrem bruker jeg om jeg skal være ute i solen. Det er lurt å gjøre det til en vane å ta solkrem i ansiktet.

TILBEHØR

HAR DU FÅTT MED DEG SOMMERENS IT-TILBEHØR?

Linn Helena Nilsen

Oransje øyenskygge fra Illamasqua. Foto: produsenten

188,-
Gå til butikk
Linn Helena Nilsen

Coconut Oil fra Good for Me. Foto: Produsenten

199,-
Gå til butikk
Linn Helena Nilsen

Ansiktsskrubb fra Korres hos Vita. Foto: Produsenten

59,-
Gå til butikk
Linn Helena Nilsen

Dipbrow Pomade fra Anastasia hos Kicks. Foto: Produsenten

255,-
Gå til butikk
Linn Helena Nilsen

Leppestift fra Mac i fargen Velvet Teddy hos Douglas.no. Foto: Produsenten

185,-
Gå til butikk
Linn Helena Nilsen

Bulgari Omni 40 ml hos Lyko.no. Foto: Produsenten

569,-
Gå til butikk
Linn Helena Nilsen

Neglelakk fra Vinylux hos Eleven.no. Foto: Produsenten

131,-
Gå til butikk

Hvis jeg skal på fest, pleier jeg å: – Jeg elsker å leke med farger. Denne sommeren har det blitt en vane å bruke både blått, rødt, rosa eller oransje på øynene når jeg skal på fest.

Er det ett sminkeprodukt jeg ikke klarer meg uten, så er det: Definitivt Anastasia Dip Brow Pomade. Jeg mener at øyenbryn er noe av det som må være on point, og Anastasia's produkt har virkelig blitt en trofast venn.

SMINKE

Blir dette den nye brynstrenden?

untitled link

Favorittneglelakken er: Jeg bruker ikke så mye neglelakk, men jeg elsker neglelakkene til Vinylux hvis jeg først skal bruke det. De kan sitte på i flere dager og blir ikke ripete. Jeg kjøper de på Beth's Beauty i Oslo.

Går jeg for en statement-leppestift, er det alltid: Enten Mac (Matte Velvet Teddy 37), eller Mac (Matte Red Rock B96) hvis jeg skal på fest. Jeg rammer leppene inn med en matchende lipliner.

Min favoritt sommerduft er: – Bvlgari Omnia Coral Eau de Toilette.

Dette produktet dropper jeg om sommeren: – Foundation. Naturlig og lett sminke passer best om sommeren for meg.

MANN

TRENDALARM: NÅ ER UTRINGNING FOR MENN TILBAKE!

Sminketrenden jeg digger, men ikke tør å prøve: – Jeg synes det ser veldig bra ut med den berømte contouringen til Kim Kardashian. Men jeg liker å ha hudsminken så naturlig som mulig, så jeg har ikke turt å teste det ut ennå.

untitled link

Min «go to»-sommerfrisyre: – Jeg har aldri vært veldig opptatt av å ordne håret mitt så mye, men er veldig glad i å bølge håret lett om jeg skal på fest. Jeg digger også en løs hestehale eller løst hår med litt volum.

Publisert: