Feelgood-spalten med Emilie Skolmen

Emilie Skolmen

Programleder Emilie Skolmen (25) mener det finnes utallige grunner til å kjøpe seg kule sneakers, spise ostepop eller drikke prosecco.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:
Emilie Skolmen

Emilie Skolmen. Foto: Privat.

Emilie Skolmen

Emilie Skolmen. Foto: Privat.

Vinteren er på sitt kjipeste flere steder i landet, og våren virker langt unna. MinMote har derfor spurt en rekke norske kvinner om hva de gjør for å føle seg bra, ikke nødvendigvis for å se bra ut. Ved å plukke opp noen tips håper vi ventetiden frem mot varmere tider blir litt kortere. Først ut var P3-PROGRAMLEDER CHRISTINE DANCKE og skuespiller Thea Sofie Loch Næss.

Nå er det TV2-programleder Emilie Skolmen sin tur.
– Hva er det første du gjør når du står opp?

– Skammer meg over at jeg nok en gang startet dagen med uendelig scrolling på sosiale medier. For å lette på skammen hører jeg på «Now» av Chicago på høyeste volum, setter på kaffen og hopper i dusjen… for så å sjekke sosiale medier igjen.. En uendelig runddans med andre ord.

– Hva skulle du ønske du visste da du var 16?

– Det er ikke eyelineren som definerer hvem du er.

– Hva skulle du ønske du brukte mer/mindre tid på?

– Kunne ønske jeg brukte mye mer tid på lese bøker. Jeg føler meg rett og slett som et bedre menneske i periodene jeg leser mye. Litt samme følelsen jeg får når jeg klarer å IKKE trykke på dumme overskrifter om «hvordan få fast rumpe på 14 dager». Da føler jeg meg som et menneske som klarer livet, (men dette er særs sjeldent).

KLÆR

NÅ ER DET BESTEFARSKO SOM GJELDER

– Hva skjemmer du bort deg selv med?

– Det meste. Utrolig hvor lett det er å finne en god grunn til å kjøpe seg kule sneakers, spise ostepop eller drikke prosecco.

– Er det et produkt eller en ting du ikke klarer deg uten?

– Leppepomade!

– Har du en skikkelig budsjettfavoritt?

– Skinfood fra Weleda. Den er kanskje ikke den absolutt billigste, men jeg bruker den til alt. Ansiktskrem, highlighter, leppepomade, i hårtuppene, neglebåndene.. ja, alt i alt en god deal.

LIVSSTIL

SLIK STYLER DU MED BLOMSTER

– Skal man se helt bort fra fornuften, hva ønsker du deg?

– En svær, gammel leilighet med rosetter og svenskeovn, der jeg kan invitere til «Fanny og Alexander»-jul. Hun vil jeg være.

– Hvor ofte vasker du håret?

– Annenhver dag. Tørrsjampo er min beste venn.

KLÆR

NÅ ER HÅRBØYLEN DET KULESTE TILBEHØRET

– Hva er ditt beste skjønnhetstriks?

– Gjør ting som gjør deg glad, vær med mennesker som får deg til å le, rens alltid huden og avslutt hårvasken med kaldt vann.

– Hva er din guilty pleasure?

– Datingserier. Der sluker jeg alt. «Gift ved første blikk» er selvfølgelig favoritten. OG «Fjellflørt»! En nyyydelig serie som for mange har gått under radaren. Det ble en sesong, men denne har jeg sett 3 ganger.

Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.