Årsoppsummering: TV-profil og blogger Anniken Jørgensen

ÅPENHJERTIG: 19-åringen forteller til MinMote at hun håper å finne kjærligheten på ny i året som kommer. Foto: PRIVAT

Anniken Jørgensen (19) håper mest av alt at hun finner kjærligheten i 2016, og legger ikke skjul på at hun er avstandsforelsket i Karpe Diems Chirag Patel.

Thea Roll Rakeng
Publisert:

MinMote har bedt en rekke norske kjendiskvinner om å oppsummere året som har gått. Her kan du lese årsoppsummeringene til Tone Damli, Camilla Pihl, Louise Angelica Riise, P3s Silje Nordnes, og Christine Dancke!

Anniken Jørgensen, eller Annijor som hun også blir kalt, er blant annet kjent fra web-tv-serien til Aftenposten «Sweatshop», og sine til tider krasse blogginnlegg rettet mot teksstilindustrien, og spesielt H&M.

Motebloggeren ser tilbake på året som har gått og mimrer tilbake til Gullruten hun og TV-teamet bak «Sweatshop» mottok, hva som irriterte henne mest på Instagram og hvilken norsk kjendis hun har fått et hemmelig crush på.

VG+: Anniken Jørgensen ble syk av kjærlighetssorg (krever abonnement)

Slik oppsummerer bloggeren 2015:

Råeste kulturopplevelse: - Er det lov å si båtmiljøet på ferja til Tyskland? Haha, jeg kan ærlig si at jeg aldri har tatt båt i hele mitt liv. Holdt halvveis på å tisse på meg, samtidig som at det var utrolig morsomt å se de «faste» ferjekundene på båten. Litt av et kultursjokk for en simpel blogger fra Solbergelva som aldri har vært på noe større enn en robåt.

Beste film eller serie jeg så: Jeg er utrolig gammeldags av meg når det gjelder filmer, og synes egentlig bare at filmer blir dårligere og dårligere jo mer moderne vi blir. Jeg savner alle de romantiske komediene fra 80 - og 90-tallet! Men i år blir det nok kanskje Interstellar, fordi jeg elsker filmer som får meg til å tenke. Jeg gråt som et lite barn i kinosalen, herregud... Når det gjelder serier må det kanskje bli «Orange Is The New Black». Jeg venter iherdig på sesong fire.

Beste bok: - Først av alt - jeg elsker bøker og leser mye mer enn jeg ser på tv. Min favorittbok dette året må være «Stoner». Det er en ganske spesiell og sær bok, men virkelig verdt å lese.

Trenden jeg ble lei av: - Birkenstock-sandaler. Oh my god, takk gud for at vinteren er her. Jeg har dem selv, men jeg er så lei. Skoene jeg hatet ble plutselig noe jeg elsket. Men virkelig... Neste år håper jeg vi kan få noe annet på bena.

Favorittplagg: - Lange, enkle plagg med rene linjer som er ensfarget. Kjoler og cardigans er favorittene som fungerte til alt dette året.

Her hang jeg mest: - I bilen, ironisk nok. Jeg bor i Drammen, og har kjørt veldig mye i år. Jeg kjørte blant annet venninnen min fra Tyskland til Amsterdam.

Det beste jeg spiste: - Blåskjell med pommes frites. En usedvanlig rar kombinasjon som egentlig er helt normal. Uansett, jeg ble frelst.

Favorittkontoene å følge på Insta: - @Fallinginsociety er en helt fantastisk brukerkonto laget av en «vanlig» gutt. På profilen hans står det: «I want to inspire people. I want someone to look at me and say "Because of you I didn't give up".

Så det sier seg kanskje selv, verdt å sjekke ut. En annen favoritt er @Franzbaretto_. Bildene hans tar pusten fra meg.

Unfollowed du noe spesielt: - Jeg hater mennesker som spammer hele Instagram-feeden min ved å legge ut masse bilder etterhverandre. Da modellen @Missalena.92 la ut sikkert 100 bilder på ti minutter fikk jeg nok. Det er da grenser kvinne!

SMINKE

Denne sminketrenden tar av på Instagram

Beste låt: - Karpe Diem med «Rebell i kjellerleiligheten din». Får gåsehud og blir tom for ord. Gutta gjorde det igjen, og de har vært mine store favoritter i lang tid. Er ikke til å legge skjul på at jeg har verdens største crush på Chirag... The man of my dreams.

Stilen jeg kjørte mest: - Laidback hipster girl. Dette året har jeg vært forferdelig dårlig på å kle meg pent. Jeg har sett ut som en vandrende hippie mesteparten av tiden. Kanskje ikke på bloggen, men in real life? Uff...

Les også: Dette er motebloggernes bildeklisjeer

Et favoritt-mobilbilde og hvorfor: - Da «Sweatshop Dødsbillig Mote» vant gullruten hoppet hjertet mitt nesten ut av brystet. Bildet sier sitt. Så mye glede og så mye slit gjorde at jeg hylgråt under utdelingen. Gledestårer til tusen.

VANT: Anniken Jørgensen og TV-teamet bak Sweatshop vant Gullruten for beste reality-program. Foto: Privat

Dette gleder jeg meg mest til i 2016: - Å finne kjærligheten igjen. Denne jenta har vært singel i over to år, og hatt én kjæreste hele sitt liv. Jeg har troen på at det finnes noen der ute som kan elske hvert eneste lille hårstrå på hodet mitt. Ellers blir det en del reising i året som kommer. Jeg er veldig sulten på utfordringer, minner og verden generelt. LET'S GO 2016!!!

Publisert: