Årsoppsummering: Karianne Vilde

BLOGGER OG REALITYDELTAGER: Karianne Vile Wølner har kjøpt sitt første hun og gleder seg til å pusse opp i 2016. Foto: Privat

Karianne Vilde Wølner (21) fra Motebello Camping følger sin egen hund på Instagram, men har unfollowed stjerner som Rihanna og Kim Kardashian.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Bloggeren - som du kanskje også kjenner igjen fra TV-serien «Montebello Camping» - er tredjemann ut i MinMotes artikkelserie hvor kjente fjes oppsummerer året som har gått.

Les også årsoppsummeringen med Siri Seljeseth og Tone Dami!

Få også med deg siste episode av Trendguiden her:

Ved siden av bloggen er Wølner utdannet make up artist, og har også gjort flere modelloppdrag - samt vært med i TV-serien Motebello Camping.

Det kommende året blir hun dog mest opptatt av å pusse opp huset hun har kjøpt med kjæresten (og chihuahua-hundene Coco Chanel og Chloé Diana).

Her er Kariannes oppsummering av året som har gått:

Dette var mest stas i 2015: Det å kjøpe mitt første hus!

Råeste kulturopplevelse: i 2015: Hm... Da må det være spontanturen til en venninne og meg til Falun! Vi skulle opp for å se ski-VM i Falun, så vi pakket bilen stappfull og dro til Sverige. En helt fantastisk opplevelse!

Beste film eller serie jeg så: «How to get away with murder» - beste serien jeg vet om.

PARTYSTILEN: Fuskepels, minikjole og høøøøøye hæler! Foto: Privat

Beste bok: «Ingen skam å snu» av Helene Rask.

Trenden jeg ble lei av: En trend jeg har vært fryktelig lei av i flere år, er sidecut på jenter. Og det har enda ikke sluttet!

Favorittplagg: Joggebukse og genser fra Junkyard. Jeg elsker chille klær.

SIGNATURSTILEN: Sporty t-skjorte, shorts og skjorte rundt livet. Foto: Privat

Her hang jeg mest: Det må nok være bilen og rommet mitt. Favorittplassene mine.

Det beste jeg spiste: TOM GA GAI (thai-suppe), den beste retten noensinne.

Favorittkontoene å følge på Insta: Kenzas, Cocodoggen (hunden min) og Angelicablick.

Unfollowed du noen? Har unfollowed Rihanna og Kim Kardashian da de spammet ned hele instagrammen sin med kjedelige bilder. Var flere jeg unfollowed, men det var de som spammet så mye at jeg ble irritert.

Beste låt: Blir kanskje feil hvis jeg ikke sier Broiler, så da sier jeg «Wild Eyes» - Broiler og «Should've been us» - Tori Kelly.

Stilen jeg kjørte mest: Jeg brukte veldig ofte en skjorte rundt livet med enten en sort bukse og sort topp, eller skjorten rundt livet når jeg hadde på meg shorts. Nå går det mye i trange bukser, høye heler og skinnjakke.

karianne vilde2

Solnedgang i Las Vegas. Foto: Privat

karianne vilde2

Karianne og venninnen Carina Dahl på festival. Foto: Privat

Et favoritt-mobilbilde: Jeg har to favorittbilder. Det ene er fra solnedgangen i Las Vegas. Elsker dette bildet! Men så har vi bildet av Carina og meg fra Findingsfestivalen i år. Blir alltid like glad av å se dette bildet av oss.

Dette gleder jeg meg mest til i 2016: Til å pusse opp huset akkurat sånn vi vil ha det!

Publisert:

Finn mer innhold om: