Nyttårsspalte: Stylist Caroline Skjelbred

FRANSK CHIC: Norges svar på Carrie Bradshaw, Caroline Skjelbred, er kjent for sin parisienne-inspirerte stil, og jobber i ELLE Norge. Foto: Privat

Bikram-yoga, cappuccino og Carrie Bradshaw er med på å gjøre januar litt lysere for ELLE-stylist Caroline Skjelbred.

Thea Roll Rakeng
Publisert:

Vintermånedene kan oppleves tunge og mørke - derfor har MinMote bedt flere kjente norske kvinner dele hvordan de sørger for en fresh og god start på året. Stylist og it-jente Caroline Skjelbred er andremann ut.

Les Vibeke Klemetsens beste januartips her.

ELLEs stylist Caroline Skjelbred, mener en god start for å kurere «vinterdepresjonen» er supersuppe, god hudpleie og et skikkelig Sex and The City-maraton.

Her er Carolines beste oppskrifter og tips til hvordan få en fresh start på 2016:

Vinteren blir koseligere og lettere å takle hvis man: Booker en ferie til Tullum i Mexico, eller et annet digg sted, slik at man har noe varmt og deilig å se frem til. Det skal jeg ihverfall gjøre… I mellomtiden er det koselig å være sammen med venner, lage god mat, gå på kunstutstillinger (alle de man egentlig aldri rekker å se) og trene.

Les også: Disse destinasjonene drømmer vi om i 2016

Slik gjør jeg vintermorgenene lysere: Cappuccino! Helst servert av en deilig mann, eller så lager jeg meg en nydelig kopp med cappuccino selv på kjøkkenet. Morgenstundene blir alltid lysere med cappuccino.

Forslag til en enkel og digg smoothieoppskrift: Januar er kosetid, også elsker jeg sjokolade så min « kose-meg-i-hjæl-smoothie-oppskrift» er:
** Raw cacao, cirka fire spiseskjeer

** Én banan

** Isbiter

** Mandelmelk

Broom i blender og voilà. Dette er en fantatisk digg banansjokosmoothie.

Min «go-to» middagsrett i januar: Min supersuppe vekker kroppen min til live. ** Slik lager du den:

** Én pakke grønnkål kokes med litt vann, cirka tre desiliter

** To pakker spinat (kokes)
** Én gul løk (stekes)

** Tre fedd hvitløk (stekes)

** Én chilli

Bland sammen med en halv boks kokosmelk og vann til en konsistens du er fornøyd med. Jeg bruker ikke målenheter når jeg lager mat, så det går på slump. Kjør dette i en blender eller med en stavmikser.

** Kok et egg
** Stek pinekjerner og litt baconbiter, og dryss dette på toppen med egget som er delt i fire. Salt og pepper - bon appétit!

Rudolph Care Acai Body Oil, 550 kr hos Coverbrands.no. Foto: Produsenten

Skjønnhetsproduktet som alltid får meg til å føle meg fresh: Laura Mercier Radiance Cream. Denne kremen får en gusten og grå hud til å se helt fantatisk og glødenede ut. J’adore!

Les også: De beste tipsene til et digg hjemmespa

Disse produktene hjelper mot vinterhud og kulde: Rudolph Care Acai Body Oil Limited Edition. Denne oljen er så deilig og hjelper mot tørr hud. Virkelig et must. Dermalogica Super Rich Repair ansiktkrem – denne er også helt fantatisk!
Og mot tørre vinterlepper er Sisley Nutrive Lip Balm best.

Les også: Slik bruker du kuldekrem

Når julelønnen er shoppet opp og det er lenge til neste lønning, får jeg pengene til å vare litt ekstra ved å:

LUKSUS: The Row er luksusmerket til kjendissøstrene Mary-Kate og Ashley Olsen. Denne er på salg, men koster 11 441 kroner hos Net-a-Porter. Foto: Produsenten

Ta meg et realt «Sex and the City»-maraton mens jeg drikker hjemmelaget myntete.

Myntebladene kokes med noen skiver ingefær, en halv sitron og honning. Nam!

Kosetøy jeg sverger til i januar: Jeg elsker min svarte kashmir-jumpsuit fra Kashima x Vibeke Klemetsen, den er helt fantatisk. Og jeg bor praktisk talt i den allerede.

Dette roer meg hvis jeg er sliten og stressa: Jeg elsker bikram yoga, og etter en 90-minutters økt er jeg helt nullstilt.

Det er kjempedeilig å kjenne på varmen og å svette ut de siste dråpene av julebordsesongen.
Drømmeplagget mitt denne vinteren: Jeg elsker kashmir, så drømmeplagget beyond drømmeplagg må bli genseren «The Row Kandel Ribbed Cashmere Sweater» fra Net-a-Porter. Det går lovord om kashmiren deres, så den må være sinnsykt myk, men det er jo da også da prisen…Sinnsyk.

Publisert: