Syv inspirerende folk som «alltid» er på reise

INSTAGRAM-KJENDISER: Fotograf Murad Osman og youtubeblogger Natalya Osmann har blitt verdenskjente gjennom Instagram. Paret reiser verden rundt og tar fantastiske bilder. @muradosman. Foto: Getty Images.

Er du reiselysten? Her er instagrammerne som inspirerer oss. 

Malene Emilie Rustad
Publisert:

De er tilsynelatende solbrune hele året, poserer i solnedgangen, ser ut til å ha hundrevis av antrekk og spiser Instagram-vennlig mat hver dag, ifølge bildene de legger ut.

Men la oss være ærlige - Instagram inspirerer og frustrerer oss. Vi vet alle at livet ikke er slik det ser ut som på Instagram. Likevel velger vi å følge enkelte folk for inspirasjon, og da gjerne de som reiser mye eller har en fantastisk stilsans.

Er du like reisegal som oss, og har kanskje allerede kommet hjem fra årets ferie? Da trenger du inspirasjon for å kunne planlegge din neste tur eller rett og slett bare drømme deg bort.

LIVSSTIL

SJEKK OSLOS MEST INSTA-VENNLIGE SPISESTEDER

Her er syv folk MinMote-redaksjonene lar seg inspirere av:

@matildadjerf

Den svenske bloggeren Matilda ser ut til å være er konstant på reisefot og er alltid solbrun. Hun gir deg desidert lyst til å pakke kofferten og aldri komme hjem igjen. Kanskje ikke en jente vi vil følge til vanlig, men hun gir deg garantert inspirasjon til hvordan man skal kle seg i varmen og hvilke strender man skal besøke de neste fem årene.

@jayalvarrez

Jay Alvarrez reiser jorda rundt og lager videoer. Og ja, det hjelper at han er sinnsykt kjekk. Vi følger han fordi han legger ut fantastiske bilder og filmer, og gir oss lyst til å droppe alt som er for å begi oss ut i den store verden.

NYHETER

10 STILSIKRE PERSONER DU BØR FØLGE PÅ INSTA

@emitaz

untitled link

Moteblogger og youtuber Emelie Natascha Lindmark reiser konstant og viser frem de vakre omgivelsene hvor enn hun ferdes. Vi følger henne fordi hun er søt, gir oss stilinspirasjon og reiseglede.

@tuulavintage

Jessica Steen har gitt oss inspirasjon i mange år nå. Hun har lagt ut over 5000 fantastiske bilder og gir oss alltid lyst til å planlegge neste tur. Akkurat nå bygger hun hus med familien, men fortsetter å gi oss bilder fra gamle reiser.

NYHETER

SJEKK DUOEN SOM LEVER AV INSTAGRAM

@muradosmann

Den russiske fotografen Murad Osmann ble kjent for noen år siden gjennom Instagram. Han legger ut bilder av kona Natalya Osmann på tur og hun har alltid på seg spektakulære antrekk. Nå har de nærmere 5 millioner følgere. Osmann fotograferer og redigerer med sin særegne stil og resultatet blir bilder som ser ut som levende kunstverk.

@mollyrustas

Livsstilsbloggeren Molly Rustas kommer fra Sverige og bruker Instagram til å dele sine vakre omgivelser, sommerlige antrekk og digg mat.

@samhorine

Sam Horine er en fotograf fra New York som reiser verden rundt og tar fantastiske bilder. Med en halv million følgere på Instagram har han blitt en stor snakkis blant reisesider som Frommers.com.

Publisert:

Finn mer innhold om: