Hjemme hos Benedicthe Bjerke og Egor Filipenko

VIL SKAPE KOSELIG HJEM: For Benedicthe Bjerke er det viktig med en god atmosfære i hjemmet slik at man kan glede seg over omgivelsene. Foto: Yvonne Wilhelmsen.

Hjemmet til Benedicthe Bjerke og ektemannen Egor Filipenko oser av kreativitet og trendy løsninger.

Tone Kroken
Publisert:

MinMotes interiørspaltist Tone Kroken, som også driver nettsiden Lazydays sammen med fotograf Yvonne Wilhelmsen, har vært hjemme hos Benedicthe Bjerke, influencer og designeren bak klesmerket Billie & me.
Benedichte er kreativ, estetiker, fashionista, interiørelsker og det er noe som er tydelig i hjemmet hennes! Se alle bildene her!

TRIVES HJEMME: Benedicthe Bjerke. Foto: Yvonne Wilhelmsen.
KOSELIG: Stua er en deilig, mørk oase. – Her koser vi oss masse på mørke høstkvelder, sier Benedicthe Bjerke. Foto: Yvonne Wilhelmsen.
STRAMT: Få store ting gjør stilen tøff og stram, mener MinMotes interiørekspert. Foto: Yvonne Wilhelmsen.
LIVSSTIL

NÅ ER DET DENNE TRENDEN SOM GJELDER I STUEN

I det gamle huset til Benedicthe og ektemannen Egor Filipenko går det mye i svart og hvitt, men detaljene endres etter årstider og trender. Benedicthe Bjerke bytter gjerne ut og forandrer med puter og pynt.

Bjerke syntes et hjem skal gjenspeile de som bor der, man skal føle seg vel, og det er vel verdt å investere i å ha et trivelig rundt seg.

– Det går en del av magasiner, duftlys, duftpinner og blomster. Det gir meg harmoni og er verdt hver krone!, sier hun.

Selv setter hun pris på å ha det rent og ryddig, noe som er litt krevende med to små barn. Hun syntes rett og slett barna leker bedre om de har det ryddig rundt seg.

Benedicthe mener den vanligste feilen folk gjør er å ta inn for mye nips og for mye småmøbler som fort gir et rotete uttrykk. Hun tror også alle har godt av å bli flinkere til å ta en ryddesjau i skuffer og skap, folk flest har en overflod av ting.
– Inkludert meg selv, sier hun.

Interiørekspert Tone Kroken ser ofte at folk overfyller kjøkkenbenker og kjøkkenhyller, noe som kan skape kaos.

LIVSSTIL

INSTAKONTOENE SOM VIL FÅ DEG TIL Å OPPDATERE INTERIØRET

PERSONLIG TOUCH: Kähler-vaser på kjøkkenbenken og det store sort/hvitt-fotografiet skaper et personlig og moderne kjøkken. Foto: Yvonne Wilhelmsen.
MIKS: Når du blander stoler blir uttrykket mer moderne, råder MinMotes interiørspaltist. Her er stolene fra Hay og Jotex. Foto: Yvonne Wilhelmsen.
DETALJER: Messingvasken blir som et smykke på kjøkkenet. Få store ting gjør stilen tøff og stram. Foto: Yvonne Wilhelmsen.
KLÆR SOM PYNT: Benedicthes klær henger på stativet og de skiftes ut etter årstiden. – Akkurat nå er dette favorittene i høstgarderoben min. Foto: Yvonne Wilhelmsen.
NYHETER

Ikea SLIPPER EKSKLUSIVT DESIGNSAMARBEID

Benedicthes beste interiørtipstips:

– Velg store møbler som blir hjertet av rommet for så å prøve og begrense deg på småting.

– Invester i en fin sofa og benkeplate, og hold kjøkkenbenken fri for rot.
– Mal vegger i ett, uten å dele opp med lister og vinduskarmer. Det blir så mye mer helhetlig!

LUFTIG: Soverommet er svalt og lyst. – Jeg har alltid hvitt sengetøy sier Benedichte. De svarte klærne henger som et stilig stilleben. Foto: Yvonne Wilhelmsen.
TRENDY: Store plakater i sort/hvitt er noe av det mest trendy du kan henge på veggen akkurat nå. Foto: Yvonne Wilhelmsen.
LIVSSTIL

FEM TING SOM TAR HJEMMET DITT FRA KJEDELIG TIL EKSKLUSIVT

Stylist Tone Krokens tips:

– Når basen er sort/hvitt er det enkelt å forandre uttrykket og stilen. For eksempel gjør masse planter det organisk, eller gå for moderne eleganse med metaller. Det meste passer!

– En ting som er veldig trendy nå er store plakater i sort/hvitt. Benedicthe lager stilleben av plakater og kunst, og blandingen av dyrt og billig gjør at det kan forandres oftere.

Publisert: