Feriespalten: Vibeke Klemetsen

AVSLAPPET: Vibeke Klemetsen legger stresset igjen hjemme og pakker yogaklær og barneleker med i kofferten når hun skal på ferie. Foto: Privat

Yoga-entusiast Vibeke Klemetsen (39) tilbringer gjerne ferien i yogaklær og avslappede maxikjoler, men jekker opp glam-faktoren med freshe negler ferien gjennom.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Når yogalærer, programleder, modell og eks-værmelder Klemetsen skal på ferie tar hun gjerne med seg familien med samboer og tre barn til utlandet.

I kofferten pakker hun først og fremst behagelig - og favorittproduktene for å beskytte hud og hår fra solen er alltid med.

Les Feriespalten med Siri Tollerød her!

Som tidligere «Masterchef»-vinner er selvsagt restaurantbesøkene nøye planlagt, og middagen spises gjerne med nylakkerte negler i en deilig maxikjole.

Vår favoritt er denne Chloé-lignende budsjettkjolen.

Vibeke Klemetsen er nummer to i MinMotes sommerserie, hvor vi har bedt fem norske kjendiser dele sine beste ferietips.

Hit reiser jeg helst på sommerferie: India, Italia og Portugal.

For en storbyhelg velger jeg: Paris, Reykavik eller Barcelona - og London eller Køben for en skikkelig shoppingtur!

Les MinMotes København-guide her!

FAVORITTEN: Hjerteskjellene - eller Vongole som det også heter - Vibeke får på Beach Club Pine Cliffs i Portugaler den beste retten hun vet om. Foto: Privat

For reisedager og lange flyturer har jeg på meg: Et eller annet komfortabelt. Et godt eksempel er løse bukser, myk dongeri-skjorte, stort skjerf i kashmir - og et par deilige ullsokker med flysokker under.

I sommer skal jeg lese: «Mi briljante venninne» av Elena Ferrante og «Yoga Sutras» for n'te gang - og en eller annen krim på stranda.

AKTIV FERIE: Yoga på ferie er et must for Vibeke - gjerne i bikini i vannkanten! Foto: Privat

Min herligste hotellopplevelse noensinne: Mondrian i New York - et hotell som må prøves ut en gang i livet!

MinMotes New York-guide finner du her.

FERIEDIGG: På ferie er det selvsagt lov til å bytte ut grønn juice med burger! Her på Burger Joint på Le Meridien Hotel i New York. Foto: Privat

Her spiser jeg: Det kommer helt an på hvor jeg er, ettersom jeg har noen faste favoritter i alle byer jeg har vært i. Men uansett spiser jeg aller helst indisk, vegetar og sushi.

Dette liker jeg å drikke på sommertid: Champagne - og masse vann!

Den ideelle feriedagen ser slik ut: Dagen starter med yoga på morgenen, og fortsetter med strand, sol og bading hele dagen.

På ettermiddagen rusler jeg bare rundt med barna, og så avslutter vi selvsagt med deilig middag.

I sommerkofferten pakker jeg alltid:

Bikini, yogatøy, hatt, lange kjoler, sandaler, og solkrem - å bli solbrent kan ødelegge ferien og jeg er opptatt av å beskytte meg godt mot sola. Til meg selv har jeg også med bøker, mens barna får ha med leker i kofferten.

Disse skjønnhetsproduktene er med: Rudolph Care Solkrem, Maya Water ansiktsspray (perfekt til flyet!), Redken solprodukter for hår, neglelakk og fotkremer.

Min go-to sommerrett er: Sashimi av laks med ponzusaus, vongole og alle slags sommersalater - god og lett sommermat.

MÅ HA: Grønn juice og digg tilbehør fra Juice Generation er Vibekes store favoritt i New York. Foto: Privat
Publisert:

Finn mer innhold om: