Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

Sexy, praktisk og budsjettvennlig: De fineste gavene til Valentine's Day

valentines toppbilde

Kjærlighetens dag er rett rundt hjørnet, og mange menn har ikke peiling på hva de skal kjøpe til kvinnen i sitt liv. Derfor har vi plukket ut åtte sikre gavevalg - i alle prisklasser.

Caroline Andrea Furu
Publisert:
valentines toppbilde

FREKK GAVE: Sexy undertøy er vanskelig å kjøpe på grunn av størrelsen, en pysj derimot - mye enklere. Se pris og merke lenger ned i saken. Foto: Produsenten

valentines toppbilde

TIL DIN KJÆRE: Et smykke med bokstaven i navnet til deg og den du er glad i - kan det bli mer romantisk? Se pris og merke lenger ned i saken. Foto: Produsenten

valentines toppbilde

DIGG I DUSJEN: Parfyme er en typisk valentinesgave, men like deilig og ofte billigere er en god dusjsåpe. Se pris og merke lenger ned i saken. Foto: Produsenten

Valentine's Day er kanskje ikke menns favorittdag, og mange synes det er vanskelig å finne en gave til kjæresten. For selv om man kjenner kjæresten godt, er det ikke alltid like lett å den perfekte gaven i butikkene. For å unngå å gå på en smell, er det ofte lurt å velge tidløse ting som kan brukes mye og lenge.

MinMote har funnet frem åtte fine gaver som varierer i pris. Les og bli inspirert!

Valentines 3

Neglelakk i fargen Laque Rouge fra Chanel.

Valentines 3

Mobildeksel fra By Malene Birger.

199,-
Gå til butikk

Les også:Trendy og tidløs: Slik styler du den hvite skjorten

I tillegg er det lurt å vurdere hvor mye du faktisk vil bruke på gaven. Har dere vært sammen en stund, er det naturlig å være litt mer spandabel enn om dere nettopp har møttes - men uansett er det langt fra nødvendig å blakke seg for en gave på valentinsdagen. Et iPhone-cover er både praktisk og fint, og til den trendy kjæresten kan du plukke med deg en av Chanels neglelakker - hva med en sexy, rød variant?

valentines 2

Undertøysett fra H&M.

149,-
Gå til butikk
valentines 2

Dusjsåpe fra Byredo.

350,-
Gå til butikk

Mange jenter elsker å få undertøy, men skal du kjøpe dette så finn ut hvilken størrelse hun bruker først - undertøy er nemlig vanskelig å få byttet. Hvis du ikke vet hvilken BH-størrelse hun bruker, er det minst like koselig å få en fin pysj.

valentines 1

Vogue UK hos Narvesen.

valentines 1

Halskjede fra Jane Kønig.

1049,-
Gå til butikk

Vil du ha noe litt mer eksklusivt kan du gå for et smykke. Og vil du gjøre det skikkelig personlig, finner du et med bokstavenen i navnene deres på. Smykker trenger heller ikke koste mye - sjekk kjedebutikker som Zara, Glitter og H&M og for rimelige alternativer.

Du kan eventuelt gå for en bodylotion i hennes favorittduft. Sjekk badehyllen hennes og finn favorittparfymen - kanskje de har den i bodylotion eller badeskum på parfymeriet? Ellers er en litt eksklusiv dusjsåpe en ganske sikker vinner - pluss at den koster midre enn en krem eller en parfyme.

Unngå dufttabben:Bruker du for mye parfyme?

Valentines 4

Øredobber fra Zara.

129,-
Gå til butikk
Valentines 4

Lommebok fra Mango.

199,-
Gå til butikk
Publisert:

Finn mer innhold om: