Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

Spalte: Sommerskjønn med Marianne Theodorsen

Styledevil

It-jente og tidligere moteblogger Marianne Theodorsen er nøye med hudpleierutiner og får angst av å ha tildekket hud. Her er hennes favorittprodukter i sommer.

Malene Emilie Rustad
Publisert:
Styledevil

@marianne_theodorsen

Styledevil

@marianne_theodorsen

MinMote har bedt et knippe kule og inspirerende damer om å dele sine beste skjønnhetstips og vaner i sommerferien. Nummer tolv på listen er den kule it-jenta Marianne Theodorsen som jobber med PR og Digitale medier for Høyer. Les om GINE MARGRETHE LARSENS BESTE TIPS her, DARJA BARRANIKS SOMMERANBEFALING her, BEAUTYBLOGGER CHIMOAS SMIKETRIKS her, SOPHIA LIES SOMMERPLANER her, LINN HELENA NILSENS DAGLIGE RUTINER her, MAJA HATTVANGS ENKLE SKJØNNHETSRUTINER her, ANNIKEN JØRGENSEN AKA ANNJORS KVISETIPS her, Farmen-aktuelle MAIKEN WAHLSTRØM NILSSEN her, HEGE AURELIE BADENDYCKS NYE KARRIERE her, MARIA SKAPPEL HOLZWEILERS SOMMERVANER her og SYNNØVE SKARBØS ULTIMATE SKJØNNHETSTRIKS her.

Hva er planene i sommer? – Jeg har akkurat kommet hjem fra ti deilige dager i Italia med mannen min - nærmere bestemt Roma og Procida. Nå venter en uke hjemme med litt kjøkkenplanlegging og diverse ting som må på plass før det blir baby i November, og så er det tilbake på jobb.

Mitt beste skjønnhetstriks for å føle meg fresh om sommeren er: – Gode hudpleierutiner. Huden min blir fort litt koko av ekstra mye solkrem, bading og varme. Nå er jeg i tillegg gravid, og sliter litt med dårlig hud, så det er ekstra viktig for meg å ha gode rutiner.

MinMote.no - Norges største moteside

Om sommeren har jeg denne hudpleierutinen: – Et godt grunnlag og minimalt med sminke. Jeg bruker en peelingmaske flere ganger i uken for å holde huden jevn og fin - favoritten er Gentle Cream Exfoliant fra Dermalogica - den er helt magisk! Jeg renser huden med Burt's Bees Soap Bark & Chamomile Deep Cleansing Cream morgen og kveld - gjerne med Clarisonic børsten min. Estelle & Thild BioCleanse Micellar Cleansing Water får med seg siste rest av skitt og makeup. Deretter skjemmer jeg bort huden med noen deilige serum: Pure fra Glossier har vært en lifesaver nå som graviditetskvisene har poppa opp i histen og pisten, Optilight Essential 6 serum fra Exuviance jevner ut hudtonen og Collagen Triple boost serum fra samme merke gir huden litt oompfh. I tillegg elsker jeg Radiant Drops Golden Face Oil fra Oribe, og Lait Creme Concentree fra Embryolisse er med meg hele året. Og ja! SPF 50 i fjeset hver dag hele året - akkurat nå bruker jeg en fra Cosmica.

– Av sminke bruker jeg ikke så mye på sommeren - CC Cream fra Cosmica dekker lett, og concealeren fra RMS Beauty dekker småkviser og mørke ringer. Cloud Paint i fargen Puff fra Glossier gir litt ekstra farge til kinnene, og Cherry Balmdotcom gir den perfekte rosafargen til leppene. Dropper gjerne maskara, men øyevippene får en liten bøy med øyevippetangen fra MAC.

SMINKE

DETTE ER HØSTENS STORE SMINKETREND.

Hvis jeg skal på fest, pleier jeg å: – Det kommer så an på dagsformen - og hvor mye tid jeg har ikke minst. Men røde lepper eller smokey eyes gjør alltid susen. Til øynene elsker jeg Venus Palette fra Limecrime - den har noen fantastiske oransjetoner som jeg elsker å bruke. Ellers er Naked Paletten fra Urban Decay også en favoritt.

Marianne produkter

Ansiktsskrubb fra Dermalogica hos blivakker.no

343,-
Gå til butikk
Marianne produkter

Vippetang fra Mac hos kicks.no

225,-
Gå til butikk
Marianne produkter

Ansiktsrens fra Burts Bees hos kicks.no

169,-
Gå til butikk
Marianne produkter

Ansiktsolje fra Oribe hos net-a-porter.com

892,-
Gå til butikk
Marianne produkter

Leppestift fra Giorgio Armani hos kicks.no

310,-
Gå til butikk
Marianne produkter

Neglelakk fra Essie hos kicks.no

149,-
Gå til butikk
Marianne produkter

Serum fra Exuviance hos blivakker.no

471,-
Gå til butikk

Er det ett sminkeprodukt jeg ikke klarer meg uten, så er det: – Jeg klarer meg egentlig uten det meste jeg altså - men Strobe Cream fra Mac er kanskje noe jeg helst ikke vil være foruten - den gir huden en fantastisk glød uten å bli “sparkly”.

Favorittneglelakken er: – Elsker Gel Couture serien fra Essie - den sitter som et skudd på meg (NB! Husk topcoat). Lakkene fra OPI er også supre! Nå på sommeren elsker jeg å lakke neglene i alskens farger - det blir som små smykker.

Går jeg for en statement-leppestift, er det alltid: – Knall rød! Favoritten er Lip Maestro fra Giorgio Armani og Velvetines fra Limecrime - de sitter leeeenge.

Min favoritt-sommerduft er: – Jeg har ikke hatt noen spesifikk sommerduft, men kjøpte meg akkurat Philosykos fra Diptyque. Den er lett og fresh.

LIVSSTIL

LES HVA FARMEN-AKTUELLE MAIKEN SVARTE.

Dette produktet dropper jeg om sommeren: – Foundation, jeg får angst om huden føles for tildekket.
Sminketrenden jeg digger, men ikke tørr å prøve: – Er vel ikke det at jeg ikke tør å prøve - mer det at jeg ikke eier «skills». Har alltid villet kunne mestre den perfekte cateye lineren, men jeg ender alltid opp med å se ut som et takras når jeg prøver meg. No good.

Min go to-sommerfrisyre: – Sånn «Lille My»-knute på toppen av huet. Håret bort fra ansiktet er et sommermust!!

KJENDIS

DETTE ER SVEISEN SOM IT-JENTENE INSPIRERES AV NÅ.

Publisert: