Seks damer som kan freshe opp Insta-feeden din

NY INSPIRASJON: MinMote har plukket ut seks damer som inspirerer oss. Her er Grece Ghanem under moteuken i København. Foto: MinMote.

Om du ikke følger disse kule damene er det bare å gjør det asap!

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

På denne tiden av året blir det mye scrolling på Insta, og vi har rundet feeden vår for lengst.

Grece Ghanem

Ghanem har alltid antrekk som vi mer enn gjerne lar oss inspirere av. Etter en vinter i svart og grått minner bildene hennes oss på å finne frem farger:

KLÆR

DETTE ER KJOLEN SOM GJELDER I VÅR

Babba Canales Rivera

Svenske Babba har tidligere vært på Forbes 30 under 30-liste da hun utpekte seg for jobben hun har gjort for Uber. Nå driver hun markedsføringsselskapet By Babba. I tillegg er hun kjent for sin lekne Scandi-candy-stil som er fargerik og forfriskende.

Brittany Bathgate

Engelske Brittany har en minimalistisk og elegant stil, og er en mester på å få plaggene sine til å vare, noe hun blant annet fremmer på sin egen Youtube-konto.

KLÆR

Lekre bluser med stor krage

Elsa Billgren

Elsa er den svenske dronningen av vintage. Hun finner alltid kupp som gjør at vi vil på loppejakt med en gang. Hun har også en inspirerende podcast og en relativt ny TV-serie sammen med foreldrene Ernst og Helene Billgren. I tillegg har Elsa nylig flyttet inn i en ny leilighet på Mosebacke i Stockholm som gjør at vi vil oppdatere interiøret med bruktfunn.

Parysatis Peymani

Alle kan trenge en dose fransk chicness, og fransk-iranske Parysatis har en moderne vri på det klassiske.

KLÆR

Åtte hvite blondebluser vi elsker

Karina Marriott

Driver bloggen og Instagram-kontoen @styleidealist som fremmer stilinspirasjon for å kle seg kult som «midsize».

Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.