Få våren inn i stuen: Slik styler du med blomster

UTGJØR MYE: Friske blomster er med på å sette stemningen i et rom. Styling og foto: Tone Kroken og Yvonne Wilhelmsen.

Dette er interiørekspertens tips til å lykkes med blomster på egen hånd.

Tone Kroken
Publisert:

Tone Kroken er en av Norges fremste interiørstylister. Sammen med Yvonne Wilhelmsen driver hun nettsiden Lazydays og er MinMotes interiørekspert.
Her er interiørstylistens tips til hvordan du kan bringe våren inn i stuen:

Nå lengter jeg sånn mot varmere, lysere og solfylte dager. Det beste tipset mitt da er: Blomster!

LIVSSTIL

Flere små bord foran sofaen

Fyll stua med fargerike blomster og grønne planter. Det gir den herlige vårfølelsen og den lille forandringen hjemme uten at det koster for mye.

HJEMME HOS INTERIØREKSPERTEN: Friske blomster og grønne planter er med på å pynte opp Tone Krokens hjem. Styling og foto: Tone Kroken og Yvonne Wilhelmsen.
MIKS OG MATCH: Når jeg setter vaser på bordet blander jeg gjerne med potteblomster og setter de ikke på rekke og rad. Med litt her og der ser det kulere ut og jeg får fylt opp hele bordet. Styling og foto: Tone Kroken og Yvonne Wilhelmsen.
LIVSSTIL

GJØR STUA NY PÅ 1-2-3

HELHET: Nå vil jeg ha farger! Jeg holder meg helst til én farge når jeg kjøper blomster. Favorittfargene mine er enten hvite eller vakre, mørkerosa blomster som disse. Styling og foto: Tone Kroken og Yvonne Wilhelmsen.
VARIGE PLANTER: Den store bananplanten bakerst har jeg hatt i flere år. Den har vokst seg stor siden jeg kjøpte den. Den andre planten på gulvet er en asparges-plante. Begge tåler det meste bare de får nok vann og står et lyst sted. Styling og foto: Tone Kroken og Yvonne Wilhelmsen.

Mitt beste tips er å blande forskjellige type blomster. Ta gjerne inn noe grønt også, på den måten blir det en frodig og fin bukett.

LIVSSTIL

Slik gjorde han barndomshjemmet til drømmehjemmet

I potten har jeg plantet en avlegger av det store fikentreet mitt. Avleggeren satte jeg i vann noen uker, det fikk røtter og ble plantet over i jord.

AVLEGGER: Fikentreet mitt sammen med bare grønt er veldig lekkert. Terrakottapotten blandet med den svarte vasen gir det hele et litt tøffere uttrykk. Styling og foto: Tone Kroken og Yvonne Wilhelmsen.
LIVSSTIL

STJERNEPARET BENEDICTHE BJERKE OG EGOR FILIPENKO

SELVGJORT ER VELGJORT: De fineste bukettene er de du lager selv! Når du lager en bukett, tenkt på at de skal ha samme høyde og at det bør bli en litt lubben bukett. I tillegg er det fint når noe henger litt ned. Styling og foto: Tone Kroken og Yvonne Wilhelmsen.
Publisert: