Slik bevarer du sommergløden

SKJØNNHETSEKSPERT: MinMotes faste skjønnhetsekspert Therese Aanonli deler sine beste tips for sommerglød. Foto: Privat

Fregner, bikiniskille og et fulladet batteri. Sommerferie får deg til å gløde. Men hva bør du gjøre i sommer for å bevare gløden lengst mulig? 

MinMote
Publisert:

Skrevet av Therese Aanonli.

Når høsten kommer snikende byttes gløden sakte ut med en tørr og gusten hud. Sommerens minner lever videre, men sommergløden falmer sakte, men sikkert.

Men, det finnes heldigvis noen små triks som gjør at vi kan gløde lengst mulig.

LIVSSTIL

Skjønnhetsekspertens fem beauty-hacks

Fuktighet – den største hemmeligheten

Fra første solstråle treffer kroppen, til høstmørket inntar er fuktighet viktig. Morgen som kveld, dag som natt. Pass på å gi ansikt og kroppen masse pleie og fuktighet. Unn deg bodylotion med den deiligste duften, slik at det blir enklere å ha rutine på smøringen av kroppen. Selv pleier jeg også å kjøre fuktmaske i ansiktet, gjerne over natten. Og så er det ingen hemmelighet at vann gjør susen. Man får aldri drukket nok vann.

Fukt er nøkkelen for glød året rundt.

Et annet tips er å være påpasselig med å skrubbe huden gjennom hele sommeren slik at du alltid har ny frisk hud. Fjern døde hudceller fortløpende for deretter å gi hele kroppen en god dose herlig fuktighet. Med disse enkle grepene kan sommergløden bevares lengst mulig.
Tørre hender? Her er 12 deilige håndkremer

Det er jo deilig å kunne svinse seg i svansen utover høsten med lekre gylne ben og armer. Helt på tampen, det beste tipset jeg kan gi, selvbruning. Gjerne en fuktighetskrem med farge til kroppen, som du påfører armer og ben.

Jeg har alltid vært livredd selvbruning, men alle disse kremene med litt selvbruning er skuddsikre. Det skal ekstremt mye til for at det skal gå galt og bli skjoldete.

PS: I denne saken tar vi for oss selvbruning, og her kan du lese en test.

Og med det sier jeg bare god sommer videre, nyt sensommeren til det fulle og lad batteriene. Snart er det sesong for stearinlys og pledd. Blir fint det og.
Les også: Bevar duften av sommer med en parfyme

Følg @MINMOTE PÅ INSTAGRAM for hyppige oppdateringer og inspirasjon.

Therese Aanonli er tilknyttet Max Social, som er et heleid profilbyrå i VGTV AS. VGs redaksjonelle vurderinger gjøres uavhengig av dette. Redaksjonen står fritt. Oversikt over bindinger for profiler som gjør oppdrag for VG ligger her.

Publisert:
MinMote
MinMote er Norges største moteside. Vi vil inspirere og opplyse deg, samtidig som du vil finne de siste nyhetene fra moteverden i inn- og utland.