Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

Spalte: Sommerskjønn med Gine Margrethe Larsen

MASKARAFRI: Blogger Gine Margrethe Larsen liker best å gå uten maskara om sommeren. På leppene er korallfarget leppestift en sikker vinner. Foto: ginemargrethe.no

Moteblogger Gine Margrethe Larsen er ikke redd for å kjøre på med sterke farger om sommeren. Sjekk hennes beste tips for et ekstra åpent og poppende blikk.

Thea Roll Rakeng
Publisert:

MinMote har bedt et knippe kule og inspirerende damer om å dele sine beste skjønnhetstips og vaner i sommerferien. Nummer tolv på listen er moteblogger Gine Margrethe Larsen. Les om DARJA BARRANIKS SOMMERANBEFALING her, BEAUTYBLOGGER CHIMOAS SMIKETRIKS her, SOPHIA LIES SOMMERPLANER her, LINN HELENA NILSENS DAGLIGE RUTINER her, MAJA HATTVANGS ENKLE SKJØNNHETSRUTINER her, ANNIKEN JØRGENSEN AKA ANNJORS KVISETIPS her, Farmen-aktuelle MAIKEN WAHLSTRØM NILSSEN her, HEGE AURELIE BADENDYCKS NYE KARRIERE her, MARIA SKAPPEL HOLZWEILERS SOMMERVANER her og SYNNØVE SKARBØS ULTIMATE SKJØNNHETSTRIKS her.

Hva er planene i sommer? – Åh, kom akkurat hjem fra en uke på Sicilia. Vi bodde i en liten by som heter Taormina, idyllisk som bare det. Pasta, vin, sol og saltvann fra morgen til kveld. Drømmer meg tilbake. Men nå venter det noen uker med norsk sommer. Turen går til både Tjøme og Kragerø, før vi avslutter mest sannsynlig med en uke på Ibiza. Ellers er planen å nyte de lyse kveldene, fylle dem med latter og minner som skal varme helt til neste sommer.

Mine beste skjønnhetstriks for å føle seg fresh: – Å ha en facemist tilgjengelig kan gjøre underverker. Og et veldig godt tips for varme dager er å legge ansikt- eller øyekremen i kjøleskapet. Det kjøler ned, og man føler seg fresh på 1, 2, 3! Og ingenting er som litt rouge i kinnene. Gå for lettere sminke, så det ikke blir kladdete.

KJENDIS

DROPP DENNE TRENDEN PÅ FESTIVAL I ÅR

Om sommeren har jeg denne hudpleierutinen: –Jeg er veldig nøye med rutinene, og startet rett før sommeren på et nytt merke. Man må bytte ut noen ganger, da jeg har en følelse av at man blir «immun». Jeg renser morgen og kveld - og det er aldri et unntak. Jeg følger så på med en toner, som jobber på urenheter. Fortsetter så med en olje fra Decleor som jobber med urenheter og nattkrem som fukter godt, men samtidig jobber med pigmentflekker. Om dagen bruker jeg en krem som er lett og deilig, med spf 35. Jeg har en del pigmentflekker i ansiktet så det er viktig å beskytte huden godt - også for aldring. Solfaktor er viktig uansett og det er enda bedre å ha en ansiktskrem hvor den er «innebygget». Så slipper man å tenke på det.

Gine Margrethe

Leppestift fra Maybelline i fargen Sunset Blush hos Coverbrands. Foto: Produsenten

104,-
Gå til butikk
Gine Margrethe

Lakk fra Essie i fargen Sweet Souffle hos Vita. Foto: Produsenten

99,-
Gå til butikk
Gine Margrethe

Facemist fra Bjôrk & Berries hos Kicks. Foto: Produsenten

220,-
Gå til butikk
Gine Margrethe

Blå kajal fra Maybelline. Foto: Produsenten

79,-
Gå til butikk
Gine Margrethe

Rouge fra Nars i fargen Angelika hos Look Fantastic. Foto: Produsenten

259,-
Gå til butikk
Gine Margrethe

Hårspray fra Oribe Apres Beach hos Gimle Parfymeri. Foto: Produsenten

420,-
Gå til butikk

Hvis jeg skal på fest pleier jeg å: –Sommerens fester er alltid gøy - lette og livlige kjoler, fine farger og god stemning. Og det burde egentlig sommer-sminken være også. Jeg legger lett sminke og rouge i kinnene, finner frem noen morsomme smykker og off I go. Jeg har blitt mer og mer glad i leppestift og går gjerne for noen freshe knalle farger.

Har fått en hangup på en i korall fra Maybelline som spriter opp hvilket antrekk som helst. Ellers så er jeg en stor tilhenger av «nude» og rød, og om sommeren skal den være knall rød👌🏼 Jeg dropper som regel maskara, det blir av en eller annen grunn feil. Men et tips er å ta et par børst av øyenbrynsgelén på vippene, så popper de naturlig. Hvis jeg går for øyenskygge er det alltid i lysbrun til bronse.

Håret lar jeg alltid være naturlig/beachy - man vet aldri hvordan været blir, så for å være på den sikre siden er det best å ikke style det for mye.

HUDPLEIE

HUDPLEIETRENDEN SOM HERJER AKKURAT NÅ

Favorittneglelakken er: – Oh. Må man velge én? Nei, du får tre! Neglelakk er jo så gøy. Hvit! Ja, det er dødskult. Kjøpte en med litt perlemor i seg for litt siden; Sweet Soufflé fra Essie. Så rød - alltid en sikker vinner. Men i år har jeg gått for en som er litt nærmere korall. Og til slutt - Nude; Dress is More fra Essie. Med de tre kan du erobre verden. Iallefall sommeren 2017!

untitled link

Går jeg for en statement-leppestift, er det alltid: – Siden jeg har en liten hangup denne sommeren på nettopp leppestifter, er det vanskelig å velge en favoritt. Så hva gjør jeg da? Nevner tre her og! Ingen dag er lik, så sånn får det bli.

• 137 Sunset Blush - dette er en ny liten forelskelse som overrasker. Det er gøy å utfordre og komme med noe som er uvant.

• Daring Beige 02 fra Elizabeth Arden - en stayer! Den er så fin og setter alltid prikken over.

• 970 Dearing Ruby Matt - trofasten sjæl. Denne elsker jeg. Den perfekte røde som passer perfekt til varme kvelder.

TILBEHØR

DETTE ER SOMMERENS ULTIMATE TILBEHØR

Min favoritt-sommerduft: –Går til Joe Malone! Den heter Basil and Lemon. Og mitt beste tips er å spraye den i håret. Så hver gang vinden blåser vil det komme en sval duft som ikke blir for sterk eller klam på huden.

Dette produktet dropper jeg om sommeren: –Maskara! Lett! Er så deilig å gå uten. Man får heller et mildere blikk, og med f.eks litt kajal på våtkanten er det mer enn nok. Bare ikke sort, da det kan bli for hardt og hører høsten til. Jeg bruker faktisk en lyseblå kajal på våtkanten og det får blå øyne til å poppe ekstra!

Sminketrend jeg digger, men ikke tør å prøve: – Hmm. Jeg er ganske vågal, så det er lite jeg ikke begir meg ut på. Digger jeg det - kjører jeg som regel på!

Min «go-to»-sommerfrisyre: –El natural! Jeg har jo litt naturlig fall, men pleier å legge meg med litt halvfuktig hår. Og når jeg da våkner er det som jeg kommer rett fra stranden, og noen ganger vel så det! Hvis det er for mye føner jeg det litt ned. Eller så er Oribe sin beach spray genial, hvis man trenger litt hjelp. Men pleier å styre unna for mye hårprodukter.

Publisert: