Årsoppsummering: Moteblogger Louise Angelica Riise

VIL BLI FORELDRE: John Arne Riise og kona Louise Angelica Riise har vært gift siden 2014, og innrømmer overfor MinMote at de prøver å få barn. Foto: Stian Gregersen/VG

Selv om 2015 har bydd på mye reising, fantastiske antrekk, avslappende kvelder i joggedressen og gode måltider, gleder Louise Angelica Riise (25) seg mest til å bli mamma i året som kommer.

Thea Roll Rakeng
Publisert:

MinMote har bedt en rekke norske kjendiskvinner om å oppsummere året som har gått - Louise Angelica er femtemann ut.

Her kan du lese årsoppsummeringene til Tone Damli og P3s Silje Nordnes!

2015 har vært et innholdsrikt år for moteblogger Louise Angelica Riise - i vår flyttet hun og ektemannen John Arne Riise fra Kypros og senere mot høsten til India. I august ble det kjent at paret skal delta på TV-programmet «Bloggerne» - men først vil fotballfruen flytte hjem til Norge.

Tidligere har hun vist sin fantastiske garderobe med Isabel Marant, Chanel og Louis Vuitton (for å nevne noe) til MinMote.

Her er resten av Louise Angelicas oppsummering av året som snart har gått:

Dette var mest stas i 2015: Jeg tror kanskje jeg må si at det var beskjeden om at vi kunne flytte hjem til Oslo fra Kypros ett år tidligere. Jeg trivdes der, men for meg er alltid borte bra, hjemme best. Nå bor vi i India foreløpig.

untitled link

Råeste kulturopplevelse: Dagen etter vi flyttet til India besøkte vi Taj Mahal. Det var en fantastisk stor opplevelse!

Beste film eller serie jeg så: Jeg er veldig begeistret for «Orange Is The New Black».

untitled link

Beste bok: «Et helt halvt år» av Jojo Moyes.

Trenden jeg ble lei av: Jeg ble veldig engasjert i denne slengbuksetrenden, så jeg kjøpte kanskje litt for mange. Man må nesten ha høye sko for at de ikke skal bli for lange, men de ble alltid hengende å subbe i bakken på meg, så jeg ble fort lei.

Sjekk Louise Angelicas triple julegave fra ektemannen:

untitled link

Favorittplagg: Hver kveld uansett hva jeg har på meg, havner jeg i en joggedress. Det er desidert det plagget som blir mest brukt, mest slitt og det jeg synes er mest komfortabelt av alt.

untitled link

Det beste jeg spiste: Jeg har jo spist veldig mye morsomt og annerledes de siste månendene, men min favorittrett må være biffen på The Edge på Tjuvholmen i Oslo. Det er alltid en fryd å komme dit.

untitled link

Favorittkontoene å følge på Insta: Jeg er ofte innom en nederlansk it-jente som heter Viona, så følger jeg en som heter Sara som er sammen med en keeper i England. Jeg lar meg også inspirere av norske jenter, som for eksempel Eirin Kristiansen. Hun har veldig fin stil, skandinavisk og veldig gjennomført.

Stilen jeg kjørte mest: Garantert skinnbukse og sneakers, det er komfortabelt og slår aldri feil.

A post shared by LOUISE ANGELICA (@louiseangelicariise)
LIVSSTIL

Siri Seljseth fra «Unge Lovende» oppsummerer 2015

Et favoritt-mobilbilde og hvorfor: Det ene bryllupsbildet jeg og John Arne tok på dagen vår, bruker jeg veldig mange stedet i sosiale medier.

A post shared by LOUISE ANGELICA (@louiseangelicariise)

Dette gleder jeg meg mest til i 2016: Barn. Jeg krysser fingrene for at at det skjer i løpet av 2016. Vi har ikke prøvd lenge, og må nok planlagge litt i forhold til John Arnes karriere. Jeg ønsker meg en liten fashionista som ligner på meg, eller en fotballgutt som John Arne, og gleder meg veldig til å bli mamma.

Se mer av garderoben til Louise Angelica her:

Publisert:

Finn mer innhold om: