Årsoppsummering: P3-programleder Christine Dancke

MUSIKKGURU: Christine Dancke jobber som programleder i P3, er DJ, musikkanmelder og sosiolog. FOTO:ØYVIND NORDAHL NÆSS/VG

DJ og P3-programleder Christine Dancke håper at flest mulig menn kvitter seg med skjegget i løpet av året som kommer.

Thea Roll Rakeng
Publisert:

MinMote har bedt en rekke norske kjendiskvinner om å oppsummere året som har gått - Christine er åttende kvinne ut.

Her kan du lese årsoppsummeringene til Tone Damli, Camilla Pihl, Louise Angelica Riise og P3s Silje Nordnes!

Når Dancke ikke befinner seg i NRK-lokalene på Marienlyst befinner hun seg ofte på favorittrestauranten Trattoria Popolare, eller i Hello Kitty-onepiecen på sofaen. MinMote har også registrert at Dancke har en forkjærlighet for å bake de lekreste kaker og cupcakes - sjekk de fristende bildene hun legger ut på Instagram her.

Et av høydepunktene fra året som gikk var da Dancke samlet favorittøyeblikkene fra radioprogrammet sitt foran et utsolgt Rockefeller i Oslo. Slik oppsummerer hun året:

Dette var mest stas i 2015: De få øyeblikkene man blir påminnet om at verden ikke er helt fortapt (Refugees welcome to Norway -initiativet og lignende). Ellers har det vært et utrolig år for norsk musikk som er veldig stas for oss som jobber med nettopp det.

Råeste kulturopplevelse: Å samle alle favorittøyeblikkene fra radioprogrammet jeg har på P3 foran et utsolgt Rockefeller i Oslo med artister som Madcon, Matoma, Astrid S., Sondre Justad, Jaa9 & OnklP, Lars Vaular og mange fler. Det var helt magisk!

Beste film eller serie jeg så: Unge Lovende og SKAM.

Beste bok: Boket jeg festet meg mest ved i år er Helga Flatlands Vingebelastning. Årets beste og verste lesing!

Trenden jeg ble lei av: Motebilder fra norske bloggere ikledd nesten ingenting på en øde veistrekning midt på vinteren. Ser skikkelig kaldt og rart ut! Dessuten håper jeg flest mulig menn kvitter seg med skjegget. Det er SÅ mye finere uten. Syns jeg, da.

Favorittplagg: Onepiecen min i fleece med Hello Kitty på.

Her hang jeg mest: På jobben, i sofaen, og på favorittrestauranten Trattoria Popolare i Oslo.

Det beste jeg spiste: Jordbær!

Favorittkontoene å følge på Insta: Vennene mine, lefooding og pu.pp.ies.

Unfollowed du noe spesielt: Kim K og søstrene måtte gå til slutt. Det samme gjelder Nicki Minaj. For mange bilder fra for mange vinkler.

Beste låt: What Do You Mean, med Justin Bieber.
Stilen jeg kjørte mest: Den litt for slappe stilen, men alltid med fine joggesko.
Et favoritt-mobilbilde og hvorfor: Dette bildet er ganske koselig, da:

Dette gleder jeg meg mest til i 2016: Spise god mat, følge karrierene til en haug av norske megatalenter, Justin Bieber, Rihanna og The Weeknd i Norge og festivalsommeren som alltid!

Publisert:

Finn mer innhold om: