Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

Spalte: Sommerskjønn med Sophia Lie

Sophia Lie

Den norske modellen Sophia Lie sverger til bading og høy solfaktor uansett vær i sommer.

Malene Emilie Rustad
Publisert:
Sophia Lie

@sophia_lie

Sophia Lie

@sophia_lie

MinMote har bedt et knippe kule og inspirerende damer om å dele sine beste skjønnhetstips og vaner i sommerferien. Åttende kvinne ut er modell Sophia Lie. Les om LINN HELENA NILSENS DAGLIGE RUTINER her, MAJA HATTVANGS ENKLE SKJØNNHETSRUTINER her, ANNIKEN JØRGENSEN AKA ANNJORS KVISETIPS her, Farmen-aktuelle MAIKEN WAHLSTRØM NILSSEN her, HEGE AURELIE BADENDYCKS NYE KARRIERE her, MARIA SKAPPEL HOLZWEILERS SOMMERVANER her og SYNNØVE SKARBØS ULTIMATE SKJØNNHETSTRIKS her.

Hva er planene i sommer? – Jeg skal på skandinavisk roadtrip! Første stopp er Portør på familiehytta og deretter går turen til Galhøpiggen hvor vi skal gå i fjellet. Så skal vi kjøre gjennom Danmark fra Skagen og til hytta til typen i Sør-Sverige. Mest sannsynlig tar jeg også en svipptur til Mykonos, men det kommer an på været her hjemme.

Mitt beste skjønnhetstriks for å føle med fresh om sommeren er: – Bad hver dag uansett vær og drikk masse vann. Bruk høy solfaktor, og tren litt selvom du har ferie. Jeg elsker å spise masse og drikke vin hele sommern, så jeg må vedlikeholde formen med litt fysisk aktivitet mellom slagene.

Om sommeren har jeg denne hudrutinen: – Det beste jeg vet med sommerferie er det enkle hyttelivet. Derfor blir det også enkelt med hudpleierutinene. Jeg renser alltid huden morgen og kveld. På dagen bruker jeg dagkrem med solfaktor 30 og om kvelden en fuktighetsgivende nattkrem. For å føle seg fresh i lette sommerklær er det viktig med fin hud, derfor bruker jeg bodyscrub et par ganger i uken og bodylotion hver dag.

TILBEHØR

Har du fått med deg sommerens it-tilbehør?

Hvis jeg skal på fest, pleier jeg å: – Jeg fokuserer alltid mest på en frisk gyllen glød i ansiktet. Jeg bruker masse highlight, minst mulig concealer og litt tinted moisturizer. Favoritten er RMS sin uncover concealer, rouge og highlighter. Disse produktene er organiske og kan brukes til både highlighter concealer, leppestift og øyenskygge. Jeg dropper ofte mascara, men glemmer aldri å vippetangen som er fra Shiseido. Jeg har lys hud så Habana Mama sin bronzer er essensiell for å få til litt sommerglød. Hvis jeg skal slå på stortromma er det leppestiften Lady danger fra Mac som spriter opp looken.

MOTE

Lyst å shoppe luksus på salget? Dette unngår du.

Spalte: Sophia produkter

Highlighter fra RMS hos revolve.com

317,-
Gå til butikk
Spalte: Sophia produkter

Neglelakk i fargen Clambake fra Essie hos bangerhead.no

132,-
Gå til butikk
Spalte: Sophia produkter

Parfyme fra Byredo hos net-a-porter.com

1105,-
Gå til butikk
Spalte: Sophia produkter

Vippetang fra Shiseido hos bangerhead.no

255,-
Gå til butikk
Spalte: Sophia produkter

Leppestift i fargen Lady Danger fra MAC hos douglas.no

185,-
Gå til butikk

Er det ett sminkeprodukt jeg ikke klarer meg uten, så er det: – Highlighteren fra rms.

Favorittneglelakken er: – Essie i fargen Clambake.

Går jeg for en statement-leppestift, er det alltid: – Lady danger fra MAC.

Min favoritt-sommerduft er: – Gypsy water Byredo, den bruker jeg året rundt.

Dette produktet dropper jeg om sommeren: – Hårføner!

Min «go to»-sommerfrisyre: – En naturlig frisyre, det vil si uvasket og ubørstet hår.

LIVSSTIL

Linn Helenas beste skjønnhetstips.

Publisert: