Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

Spalte: Sommerskjønn med Hege Aurelie Badendyck

Foto: Instagram.com/ @hegeaurelie

– Jeg lanserer mitt eget nettmagasin nå i august så jeg skal jobbe, mens alle andre er på ferie. Men det er jo bare stas! Hege Aurelie Badendyck tar ferien til høsten. 

Thea Roll Rakeng
Publisert:
Foto: Instagram.com/ @hegeaurelie

Foto: Instagram.com/ @hegeaurelie

Foto: Instagram.com/ @hegeaurelie

Foto: Instagram.com/ @hegeaurelie

MinMote har bedt et knippe kule og inspirerende damer om å dele sine beste skjønnhetstips og vaner i sommerferien. Tredje kvinne ut er Hege Aurelie Badendyck. Les om SYNNØVE SKARBØS ULTIMATE SKJØNNHETSTRIKS her, og Maria Skappel Holzweilers sommervaner her.

Hva er planene i sommer? – Jeg lanserer mitt eget nettmagasin nå i august så jeg skal jobbe, mens alle andre er på ferie. Men det er jo bare stas! Og jo, til uken skal jeg til Grimstad med kjæresten min og se Karpe på Skral. Det blir gøy. Ferien tar vi til høsten.

Mitt beste skjønnhetstriks for å føle meg fresh om sommeren er: –Jeg er litt forsiktig med for mye sol og sverger til Jet Set Sun selvbruningsspray. Den er helt topp for litt ekstra glød, og kan til og med taes på over make up’ en. Kjær Weiss sin krem blush Sun Touched eller Nars sin rouge Orgasm er også hits. Og naturlig lipgloss fra Glossier.

SMINKE

DETTE ER SOMMERENS STORE SMINKETREND

Hege Badendyck skjønnhet

Lip gloss fra Glossier. Foto: Produsenten

120,-
Gå til butikk
Hege Badendyck skjønnhet

Rouge fra Nars, fargen Orgasm hos Sephora. Foto: Produsenten

300,-
Gå til butikk
Hege Badendyck skjønnhet

Maskara fra YSL Effet Faux Cils Baby Doll hos Kicks. Foto: Produsenten

300,-
Gå til butikk
Hege Badendyck skjønnhet

Hårstrikker fra Glitter. Foto: Produsenten

65,-
Gå til butikk
Hege Badendyck skjønnhet

Selvbruningsspray fra Jet Set hos Coverbrands. Foto: Produsenten

349,-
Gå til butikk
Hege Badendyck skjønnhet

BB cream fra YSL hos Douglas. Foto: Produsenten

420,-
Gå til butikk
Hege Badendyck skjønnhet

Neglelakk fra Essie, fargen French Affair. Foto: Produsenten

Om sommeren har jeg denne hudrutinen: – Jeg elsker rensen Gentle Cleanser fra Elixir og bruker den året rundt. Jeg bruker også solkrem året rundt. Også fra Elixir. På kroppen varierer det litt. Både Rudolph og Decleor har digge solkremer. Jeg bruker forøvrig kroppsolje når jeg dusjer for å ikke få tørr hud.

LIVSSTIL

SLIK FÅR DU PERFEKTE ØYENBRYN

Hvis jeg skal på fest, pleier jeg å: – Hm, jeg sminker meg ikke så mye mer enn til vanlig. Men jeg er ekstra nøye med hud og glød. Elsker High Beam fra Benefit, og solpudder fra Too Faces. Maskara fra YSL og eyelineren Super Liner fra L´Oreal Paris.

Er det ett sminkeprodukt jeg ikke klarer meg uten, så er det: – BB kremen fra YSL. Den er så bra! Dekker ikke for mye, gir fukt og glød og trekker naturlig inn i huden. Og lukter skikkelig godt gjør den også.

Favorittneglelakken er: – Ah, jeg har en favoritt fra Essie og jeg tror det er fargen French Affair. Frisk, poppy og kul lysrosa. Sjelden fått så mange komplimenter for en neglelakk som denne. Overlakken fra Chanel er veldig bra og gir mye shine. Ellers er jeg en sucker for shellac.

SKJØNNHET

Hvilken neglelakk er best? Billig, middels eller dyr?

Går jeg for en statement-leppestift, er det alltid: – Lady Danger fra MAC.

Min favoritt-sommerduft er: – Enn hvor harry den høres ut utifra navnet så liker jeg Blu Mediterraneo fra Aqua di Parma. Den er perfekt frisk og samtidig litt krydret og mystisk.

SMINKE

Sommerens hotteste skjønnhetstrend

Dette produktet dropper jeg om sommeren: – Foundationen Designer fra Armani. Den er for dekkende om sommeren, men står klar for bruk til høsten.

Sminketrenden jeg digger, men ikke tør å prøve: – Jeg har blitt sminket med lett konturering noen ganger, og da synes jeg faktisk at det har blitt veldig fint. Jeg hadde aldri i verden turt det selv, men skulle likt å kunne de triksene som gjør at det ikke synes at man har skyggelagt. Det er jo nesten ingen som klarer det!

SMINKE

Vil du prøve? Slik mestrer du konturering

Min «go to»-sommerfrisyre: – Jeg føner alltid håret med børste for å samle hårstråene. Deretter kan jeg rufse det til uten at det ser ustelt eller shabby ut. For volum bruker jeg Dry Shampoo fra Oribe og hårpudderet Støv fra Adam og Eva. Fall i håret etter hårstrikk er faktisk en vinner for min del.

HÅR

Er dette sommerens fineste frisyre?

Publisert: